top of page
Logo grønn.png

Advanced DNA

FOLLO / VIKEN

Sted: Soulspace - Ås Sentrum

3. - 5. februar 2022

Videregående kurs i ThetaHealing

en effektiv intuitiv coaching teknikk

som kan skape mirakler!

DSC09039.JPG

Er du klar for å bevege deg dypere inn i ThetaHealingens magiske verden?
Har du lyst å trene deg opp til å bli en dyktig Intuitiv Coach?
Ønsker du klarere intuisjon og herlige healingteknikker?

advanced.jpg

ThetaHealing Advanced DNA kurset ekspanderer kunnskapen som du lærte på Basic DNA, slik at du vil få en dypere forståelse og kjennskap til de de 7 Eksistensplanene – The Seven Planes of Existence – som vi alle er omgitt av.

Du vil få trent opp mestringsfølelsen i det å gjøre intuitive avlesninger (Reading) av dine medelever, og heale følelser og tankemønster ved hjelp av 8 snarveier til «graving». Du vil få bedre kunnskap om nedlastninger og lære å skille mellom de 7 Eksistensplanene gjennom forskjellige praktiske øvelser og meditasjoner.

Du vil få lære hvordan du renser ut gammel negativitet, eder og kontrakter som holder deg tilbake. Du vil få oppleve å sende kjærlighet til barnet i livmoren - «The Baby in the Womb». Vi skal heale den knuste sjelen, «The Broken Soul» og såkalte frittflytende minner. Det blir igjen et møte med forfedrene og avlesning av både organisk og ikke-organisk materiale. Du vil få motta mange verdifulle nedlastninger av positive trossystemer og følelser, som vil gi deg healing og ubetinget kjærlighet. Det blir samtale med Det Høyere Selvet og selvsagt skal du få manifestere dine ønsker og ta en titt på framtiden din.

Kurset vil kunne gi deg et sterkt fundament av elementær kunnskap innen ThetaHealing.

Du blir sertifisert og kurset danner grunnlag for alle videre kurs innenfor ThetaHealing.

 

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNA hos en autorisert instruktør.

Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

3 hele dager med spirituell inspirasjon, meditasjoner, øvelser, healing, økt bevissthet og nye vennskap.

Maks 10 deltagere!

Fredag kl 17 - 21

Lørdag kl 9 - 18 / Søndag kl 9- 17

Sted: Soulspace, et hus med god sjel fra 1911

Adresse: Gamleveien 9, 1434 Ås, Follo

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te.
Mat fredag kveld og lunsj lørdag/søndag; Enten tar du med mat selv, eller bli med på en felles bestilling av nydelig asiatisk mat fra nærliggende takeaway restaurant med stort utvalg i menyen. (Vanlige asiatiske retter, Sushi, Vegetar, Vegan...)

Norsk manual inngår i kurset. Husk notatboken din.

Det kan være gulvkaldt, så ta med et varmt plagg, ullsokker/innesko.

ThetaHealing for mental, fysisk og spirituell velvære!

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

_-kopi.jpeg
_-kopi.jpeg
Advanced DNA
Kr 5.100,-
PAKKETILBUD:
Basic DNA
Advanced DNA
Dig Deeper
Samlet kr12.500,-

Du skal få lære meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre.

 

Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Du skal få lære om de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for deg i hverdagen.

Det blir også en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» og utrensing av negativ energi. Det blir en titt innom tema Soulmates og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg! Kanskje de allerede står klare…?

Hvis du er usikker på om dette kurset egner seg for deg, så svarer jeg gjerne på dine spørsmål. Bestill en uforpliktende 20 min gratis samtale med meg.

PAKKETILBUD:

Basic DNA 18.- 20. november 2022: Kr 5.100,- (3 dager)

Advanced DNA 3. - 5. februar 2023: Kr 5.100,- (3 dager)

Dig Deeper fordypningskurs 2023 (dato ikke bestemt ennå): Kr 4.500,- (2 dager).

Totalt: kr 14.700,-

Pakketilbud v/bestilling av alle 3 kurs samtidig: Kr 12.500

Rabatten kr 2.200,- (15%) trekkes fra ved fakturering av det 3. kurset. Pakken betales med 3 delbetalinger: 5.100/5.100/2.300.

SERTIFISERING:
ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! Advanced DNA er godkjent som sertifisert videregående kurs og danner grunnlag for alle Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset tidligere hos en sertifisert instruktør i løpet av de siste 4 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 990,-

Berit Höflacher

Din spirituelle veileder

Gründer av denne sjelfulle virksomhet
Sertifisert ThetaHealer®  og Instruktør, Medium & Dyretolk

DSC08977.JPG

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne, balanse, harmoni og din retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

 

Behøver du mer informasjon for å vite om dette er noe for deg?
Les mer om ThetaHealing og min bakgrunn som instruktør på www.intuitiv-coaching.no, eller send meg en melding via kontaktskjemaet.

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

_-kopi.jpeg

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til Facebook-gruppa Sparks of Light Community. Intensjonen er at elever kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Å øve med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them".
EINSTEIN