top of page
advanced.jpg

Advanced DNA

Videregående kurs i ThetaHealing
en effektiv intuitiv coachingteknikk som kan skape mirakler!

Villa Karion - Nøtterøy

31. mai - 2. juni 2024

DSC09039.JPG
Er du klar for å bevege deg dypere inn i ThetaHealingens magiske verden?
Nå kan du trene deg opp til
å bli en dyktig Intuitiv Coach med klarere intuisjon og et mer bevisst mindsett.

ThetaHealing Advanced DNA kurset ekspanderer kunnskapen som du lærte på Basic DNA, slik at du vil få en dypere forståelse og kjennskap til de de 7 Eksistensplanene – The Seven Planes of Existence – som vi alle er omgitt av.

Du vil få trent opp mestringsfølelsen i det å gjøre intuitive avlesninger (Reading) av dine medelever, og heale følelser og tankemønster ved hjelp av 8 snarveier til «graving». Du vil få bedre kunnskap om nedlastninger og lære å skille mellom de 7 Eksistensplanene gjennom forskjellige praktiske øvelser og meditasjoner.

Du vil få lære hvordan du renser ut gammel negativitet, eder og kontrakter som holder deg tilbake. Du vil få oppleve å sende kjærlighet til barnet i livmoren - «The Baby in the Womb». Vi skal heale den knuste sjelen, «The Broken Soul» og såkalte frittflytende minner. Det blir igjen et møte med forfedrene og avlesning av både organisk og ikke-organisk materiale. Du vil få motta mange verdifulle nedlastninger av positive trossystemer og følelser, som vil gi deg healing og ubetinget kjærlighet. Det blir samtale med Det Høyere Selvet og selvsagt skal du få manifestere dine ønsker og ta en titt på framtiden din.

Kurset vil kunne gi deg et sterkt fundament av elementær kunnskap innen ThetaHealing.

Du blir sertifisert og kurset danner grunnlag for alle videre kurs innenfor ThetaHealing.

 

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNA hos en autorisert instruktør.

Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Opplev spirituell ekspansjon og at du kan utføre herlige healingteknikker!
Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

3 hele dager med meditasjoner, øvelser, healing, dypere innsikt og nye vennskap.

Når? Fre: 17-21 + Lør: 9-18  + Søn: 9-17

​Hvor? Villa Karion, Brattbakken 1, Nøtterøy v/Tønsberg. Gratis parkering utenfor. Under 1,5 time fra Oslo og Fredrikstad. (Ferge Moss-Horten). 

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te er inkl. i kursavgiften. 

Mat fredag kveld og lunsj lørdag/søndag: Enten tar du med de måltidene du behøver, det finnes kjøkken og kjøleskap i lokalet, alternativt kan mat forhåndsbestilles via Villa Karion.

Overnatting: Kan formidles hvis behov.

​Norsk manual inngår i kurset, verdi kr 250,-. Ta gjerne med teppe eller et varmt plagg. Temperaturen kan svinge mens vi jobber med energier. ​

342375919_1293824161346388_1592753492766905440_n.jpg

Berit Höflacher

Sertifisert Instruktør i ThetaHealing® 
Thetahealer® Master og Intuitiv Coach
Gründer av Intuitiv-Coaching.no

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne, balanse, harmoni og din retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

 

Behøver du mer informasjon for å vite om dette er noe for deg?
Les mer om ThetaHealing og min bakgrunn som instruktør på www.intuitiv-coaching.no, eller send meg en melding via kontaktskjemaet.

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

SERTIFISERING:
ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! Advanced DNA er godkjent som sertifisert videregående kurs og danner grunnlag for alle Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching(Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- . Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Du vil derimot kunne få utfordringer i form av å hjelpe andre. Repetisjon er gull verd, da du befinner deg på et nytt sted i dag, i forhold til hvor du var sist. Nye tema kan komme opp og du vil kunne få utbytte av kurset på en helt ny måte.

Theta Healing Word Cloud - female hands cupped around the   word THETA surrounded by relev
Sertifisering
Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til en lukket Facebook-gruppe, Sparks of Light Community. Intensjonen er at kursdeltagere kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Det å øve/utveksle med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere. 

Instruktøren inviterer deg til gruppen, enten direkte i Facebook, eller via e-post. Hvis du ikke allerede har akseptert invitasjonen du fikk etter Basic DNA, så skynd deg å bli med i gruppa nå. 

DSC00463.JPG
bottom of page