Logo grønn.png

Advanced DNA

INNLANDET

Villa Solgull - Mjøsa - Hamar - 9. - 11. september 2022

Videregående kurs i ThetaHealing

en effektiv intuitiv coaching teknikk

som kan skape mirakler!

DSC09039.JPG

Er du klar for å bevege deg dypere inn i ThetaHealingens magiske verden?
Har du lyst å trene deg opp til å bli en dyktig Intuitiv Coach?
Ønsker du klarere intuisjon og herlige healingteknikker som et supplement til annen behandlingsform?

advanced.jpg

ThetaHealing Advanced DNA kurset ekspanderer kunnskapen som du lærte på Basic DNA, slik at du vil få en dypere forståelse og kjennskap til de de 7 Eksistensplanene – The Seven Planes of Existence – som vi alle er omgitt av.

Du vil få trent opp mestringsfølelsen i det å gjøre intuitive avlesninger (Reading) av dine medelever, og heale følelser og tankemønster ved hjelp av 8 snarveier til «graving». Du vil få bedre kunnskap om nedlastninger og lære å skille mellom de 7 Eksistensplanene gjennom forskjellige praktiske øvelser og meditasjoner.

Du vil få lære hvordan du renser ut gammel negativitet, eder og kontrakter som holder deg tilbake. Du vil få oppleve å sende kjærlighet til barnet i livmoren - «The Baby in the Womb». Vi skal heale den knuste sjelen – «The Broken Soul» - og såkalte frittflytende minner. Det blir igjen et møte med forfedrene og avlesning av både organisk og ikke-organisk materiale. Du vil få motta mange verdifulle nedlastninger av positive trossystemer og følelser, som vil gi deg healing og ubetinget kjærlighet. Det blir samtale med Det Høyere Selvet og selvsagt skal du få manifestere dine ønsker og ta en titt på framtiden din.

Kurset vil kunne gi deg et sterkt fundament av elementær kunnskap innen ThetaHealing.

Du blir sertifisert og kurset danner grunnlag for alle videre kurs innenfor ThetaHealing.

 

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNA hos en autorisert instruktør.

Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

3 dager med spirituell inspirasjon, meditasjoner, øvelser, healing, demo, økt bevissthet og nye vennskap.

Maks 10 deltagere!

Fredag  kl 17 - 21
Lørdag  kl 9 - 18
Søndag kl 9- 17

Villa Solgull v/Mjøsa, Hamar

Strandvegen 172, 2316 Hamar

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te, vann

Lunsj: Kan bestilles fra nærliggende kafé eller Thaikiosk

eller ta med egen mat. Ta gjerne med flaske til vann.

Norsk manual, notatbok, penn inngår i kurset.

Sandstrand
Pris kr 4.880,-
Begrenset plass!
Maks 10 deltagere!
Tilbud:
Bestill det 3. kurset Dig Deeper  samtidig og få 20%rabatt på Dig Deeper!

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

SERTIFISERING:
ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! Advanced DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset hos en sertifisert instruktør tidligere, og ditt siste Thetakurs ble gjennomført i løpet av de siste 4 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,-

Noter tidligere kurs i kommentarfeltet når du melder deg på!

Villa Solgull.JPG

Villa Solgull, Strandvegen 172, 2316 Hamar

Berit Höflacher

Gründer av denne sjelfulle virksomhet
Sertifisert ThetaHealer®  og Instruktør, Medium & Dyretolk

DSC08977.JPG

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne, balanse, harmoni og din retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

 

Behøver du mer informasjon for å vite om Advanced DNA er noe for deg? Les mer om alle ThetaHealing-kursene og min bakgrunn som instruktør på www.intuitiv-coaching.no, eller bestill en 20 minutters gratis samtale for å få svar på dine spørsmål vedrørende kurs.

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

_-kopi.jpeg

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til Facebook-gruppa Sparks of Light Community. Intensjonen er at elever kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Å øve med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

Anbefalinger

_-kopi.jpeg

Hilde, Oslo

Jeg har vært i kontakt med Berit på telefon et par ganger og hun har hjulpet meg på dypet av mine utfordringer. Det er utrolig hvor mye en kan få gjort i en energiverden. Berit er helt unik med sine helt spesielle evner som klarsynt og intuitiv, dette kombinerer hun med healing og andre metoder. Jeg vil si at kombinasjonen av det hun tilbyr er helt unik. Her kan man ha reading med samtale underveis og healing på det som kommer opp, det er ganske spesielt. Berit er et varmt og herlig menneske med mye humor og er en fantastisk samtalepartner. Jeg vil varmt få anbefale Berit til alle.

_-kopi.jpeg

Lise, Vestby

Etter mange års stress og uro i kroppen fant Berit raskt årsaken til dette og fikk meg i en helt annen modus, bare etter EN coaching time. Jeg føler glede igjen og den støyende trillende latteren som har uteblitt i over 10 år har kommet tilbake så de rundt meg får helt hakeslepp. Uroen er borte. Jeg føler meg veldig godt. Neste coaching time noen uker etterpå tar hun tak i ett helt annet ubehagelig tema som bør løses for å få ett fullverdig liv. Her fanger også Berit opp årsaken til HVORFOR jeg følte meg plaget og fikk bearbeidet dette i sin theta coaching. Noe som ga meg enormt med overskudd samtidig som jeg føler indre ro og trygghet. Berit må bare oppleves for de som trenger hjelp med vonde opplevelser, traumer, manglende energi og er på tampen til utbrenthet. 

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them".
Einstein