Logo grønn.png

BASIC DNA

Brumunddal: 29. april - 1. mai 2022

Grunnkurs i ThetaHealing

en effektiv intuitiv coaching teknikk

som kan skape mirakler!

Berit 1_edited.jpg
Er du klar for å skape positiv endring i livet ditt?
Søker du veiledning til høyere bevisshet?
Ønsker du forsterket intuisjon og effektive healingteknikker?

Bli med på en inspirerende og berikende helg og lær intuitiv coaching i et trygt, spirituelt fellesskap. Grunnkurset BASIC DNA gir deg en 3 dagers omfattende intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie og også dine kjæledyr.
Skjermbilde 2021-07-05 kl. 14.10.24.png
3 dager / 21 timer
med spirituell inspirasjon, meditasjoner, øvelser, healing og økt bevissthet.

Fredag 29. april kl 17-21

Lørdag 30. april kl 9-18

Søndag 1. mai kl 9-17

Koss Gård, Kossgutua 10, Brumunddal

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te, vann

Lunsj: Vegetarmat, kan bestilles ved ankomst.

Overnatting helg: kr 750,- (bookes direkte hos Koss Gård)

Du skal få lære meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre.

 

Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Du skal studere de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for deg i hverdagen.

Det blir også en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» og utrensing av negativ energi. Det blir en titt innom tema Soulmates og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg! Kanskje de allerede står klare…?

264225134_2050871941742353_6180649728163894398_n.jpg

Pris kr 5.000,-
inkl. 1 gratis personlig 1til1 coachingtime


som en oppfølging etter kurset. Verdi kr 880,-

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

Berit Höflacher, Gründer av denne sjelfulle virksomhet
Sertifisert ThetaHealer®  og Instruktør, Medium & Dyretolk
444427_31d835387c4741e5a385f4bc429d244f~mv2.jpg

Jeg har et ønske om å hjelpe andre å finne sin retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

 

Kursavgift Kr 5.550,- eller bestill plass før påske og få kurset til

kun kr 4.444,-

Behøver du mer info for å vite om dette er noe for deg?
Les mer om ThetaHealing og min bakgrunn som instruktør på www.intuitiv-coaching.no, eller send meg en melding via kontaktskjemaet.

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

_-kopi.jpeg

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til Facebook-gruppa Sparks of Light Community. Intensjonen er at elever kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Å øve med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

Anbefalinger

_-kopi.jpeg

Hilde, Oslo

Jeg har vært i kontakt med Berit på telefon et par ganger og hun har hjulpet meg på dypet av mine utfordringer. Det er utrolig hvor mye en kan få gjort i en energiverden. Berit er helt unik med sine helt spesielle evner som klarsynt og intuitiv, dette kombinerer hun med healing og andre metoder. Jeg vil si at kombinasjonen av det hun tilbyr er helt unik. Her kan man ha reading med samtale underveis og healing på det som kommer opp, det er ganske spesielt. Berit er et varmt og herlig menneske med mye humor og er en fantastisk samtalepartner. Jeg vil varmt få anbefale Berit til alle.

_-kopi.jpeg

Lise, Vestby

Etter mange års stress og uro i kroppen fant Berit raskt årsaken til dette og fikk meg i en helt annen modus, bare etter EN coaching time. Jeg føler glede igjen og den støyende trillende latteren som har uteblitt i over 10 år har kommet tilbake så de rundt meg får helt hakeslepp. Uroen er borte. Jeg føler meg veldig godt. Neste coaching time noen uker etterpå tar hun tak i ett helt annet ubehagelig tema som bør løses for å få ett fullverdig liv. Her fanger også Berit opp årsaken til HVORFOR jeg følte meg plaget og fikk bearbeidet dette i sin theta coaching. Noe som ga meg enormt med overskudd samtidig som jeg føler indre ro og trygghet. Berit må bare oppleves for de som trenger hjelp med vonde opplevelser, traumer, manglende energi og er på tampen til utbrenthet. 

SERTIFISERING:
ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen.

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset tidligere hos en sertifisert instruktør i løpet av de siste 4 årene, kan du repetere til Kr 1.500,-

Noter tidligere kurs i kommentarfeltet når du melder deg på!

Koss gård.JPG
Koss Gård
"We cannot solve our problems
with the same thinking we used when we created them".
EINSTEIN