top of page

BASIC DNA

INNLANDET

Villa Solgull - Mjøsa - Hamar - 2023

11.- 13. august 2023

Grunnkurs i ThetaHealing

en effektiv intuitiv coaching teknikk

som kan skape mirakler!

DSC09018.JPG

Er du klar for å skape positiv endring i livet ditt? Søker du veiledning til høyere bevisshet og supre selvhjelpsmetoder? Ønsker du forsterket intuisjon og effektive healingteknikker?
 

Traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, ta valg, eller rett og slett å finne din "Life mission",  er bare noen eksempler på mulige utfordringer som kan løses med ThetaHealing.

Bli med på en inspirerende og berikende helg og lær intuitiv coaching i et trygt, spirituelt fellesskap. Grunnkurset BASIC DNA gir deg en 3 dagers omfattende intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie, klienter og også kjæledyr.

Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Skjermbilde 2021-07-05 kl. 14.10.24.png

3 hele dager med spirituell inspirasjon, meditasjoner, øvelser, healing, økt bevissthet og nye vennskap.

Maks 10 deltagere!

Fredag kl 17 - 21
Lørdag kl 9 - 18
Søndag kl 9- 17

Villa Solgull v/Mjøsa, Hamar

Strandvegen 172, 2316 Hamar

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te

Du skal få lære meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre.

 

Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Du skal studere de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for deg i hverdagen.

Det blir også en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» og utrensing av negativ energi. Det blir en titt innom tema Soulmates og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg! Kanskje de allerede står klare…?

Hvis du er usikker på om dette kurset egner seg for deg, så svarer jeg gjerne på dine spørsmål. Bestill en uforpliktende 20 min gratis samtale med meg.

trøst Hands
Pris kr 5.100,-

inkl. 1 gratis personlig 1til1 coachingtime som en ekstra oppfølging etter kurset.
Verdi kr 880,-

Begrenset plass! Maks 10 deltagere!

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

SERTIFISERING:
ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing / www.thetahealing.com. 

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset tidligere hos en sertifisert instruktør i løpet av de siste 4 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,-

Noter tidligere kurs i kommentarfeltet når du melder deg på!

Villa Solgull muren.JPG

Villa Solgull, Strandvegen 172, Hamar

Berit Höflacher

Din spirituelle veileder

Gründer av denne sjelfulle virksomhet
Sertifisert ThetaHealer®  og Instruktør, Medium & Dyretolk

DSC08977.JPG

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne, balanse, harmoni og din retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

 

Behøver du mer informasjon for å vite om dette er noe for deg?
Les mer om ThetaHealing og min bakgrunn som instruktør på www.intuitiv-coaching.no, eller send meg en melding via kontaktskjemaet.

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til en lukket Facebook-gruppe, Sparks of Light Community. Intensjonen er at kursdeltagere kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Det å øve/utveksle med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

Instruktøren inviterer deg til gruppen, enten direkte i Facebook, eller via e-post.

Anbefalinger

_-kopi.jpeg

Hilde, Oslo

Jeg har vært i kontakt med Berit på telefon et par ganger og hun har hjulpet meg på dypet av mine utfordringer. Det er utrolig hvor mye en kan få gjort i en energiverden. Berit er helt unik med sine helt spesielle evner som klarsynt og intuitiv, dette kombinerer hun med healing og andre metoder. Jeg vil si at kombinasjonen av det hun tilbyr er helt unik. Her kan man ha reading med samtale underveis og healing på det som kommer opp, det er ganske spesielt. Berit er et varmt og herlig menneske med mye humor og er en fantastisk samtalepartner. Jeg vil varmt få anbefale Berit til alle.

_-kopi.jpeg

Lise, Vestby

Etter mange års stress og uro i kroppen fant Berit raskt årsaken til dette og fikk meg i en helt annen modus, bare etter EN coaching time. Jeg føler glede igjen og den støyende trillende latteren som har uteblitt i over 10 år har kommet tilbake så de rundt meg får helt hakeslepp. Uroen er borte. Jeg føler meg veldig godt. Neste coaching time noen uker etterpå tar hun tak i ett helt annet ubehagelig tema som bør løses for å få ett fullverdig liv. Her fanger også Berit opp årsaken til HVORFOR jeg følte meg plaget og fikk bearbeidet dette i sin theta coaching. Noe som ga meg enormt med overskudd samtidig som jeg føler indre ro og trygghet. Berit må bare oppleves for de som trenger hjelp med vonde opplevelser, traumer, manglende energi og er på tampen til utbrenthet. 

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them".
EINSTEIN

bottom of page