top of page

Basic DNA

basic-dna.jpg
Grunnkurs i ThetaHealing
En intuitiv, healende coachingteknikk som kan skape mirakler!

Lørenskog - vinter 2023/2024
Ny dato og mer info kommer snart! Meld gjerne din interesse, så tar jeg personlig kontakt med deg!

Healende selvutvikling og spirituell vekst? Eller en hel utdannelse for å hjelpe andre?
Kurset er for alle, ingen forkunnskap nødvendig og uansett - alt starter inni DEG!

 
_edited.jpg

WWW.INTUITIV-COACHING.NO

Sertifisert Instruktør i ThetaHealing®,
Thetahealer®
Master - Intuitiv Coach

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne, balanse, harmoni og din retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter og kursdeltagere, når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag eller bestill 20 minutters gratis, uforpliktende telefonsamtale for å stille dine spørsmål angående kurs!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

 

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

Thetahealer Master, Medium, Dyretolk

Du vil få høyere bevissthet, positiv endring, hevet frekvens, styrket intuisjon og effektive healingteknikker

Traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, ta valg, eller rett og slett å finne din "Life mission",  er bare noen få eksempler på mulige utfordringer som kan løses med ThetaHealing. Du vil lære å endre og omskape begrensende tankemønster og følelser, så du kan skape det livet du ønsker deg.

Bli med på et inspirerende og berikende kurs og lær intuitiv coaching i et trygt, spirituelt fellesskap. Grunnkurset BASIC DNA gir deg en 3 dagers omfattende intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie, klienter og også kjæledyr. Metoden er super som selvhjelp og egenutvikling. Mange blir like fascinert som meg, og satser etter hvert på en hel sertifisert utdannelse, eller bruker teknikkene for å booste andre behandlingsformer.

Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Ingen forkunnskap nødvendig, Thetahealing er noe alle kan lære seg. Skulle du oppleve utfordringer på kurset, så vil du bli ivaretatt og få den hjelpen du behøver!

Kursinnhold
3 hele dager med spirituell inspirasjon, meditasjoner, øvelser, healing, økt bevissthet og nye vennskap.

Sted: Sattva Yoga Fjellhamar i Lørenskog, nord for Oslo. 
Adresse: Fjellhamarveien 56A, 1472 Fjellhamar. 
Gangavstand til Fjellhamar Stasjon (tog og buss). 

Tider: Fredag 9 - 17, Lørdag 9 -17 og Søndag 10 -17.

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te

Lunsj: Kan bestilles hos Fjellhamar Bistro (asiatisk) ved siden av, kjøpes på Kiwi (100m unna) eller ta med selv. 


Mer praktisk info mailes til alle påmeldte deltagere.

Pris kr 5.100,-


inkl. 1 gratis personlig 1til1 coachingtime med Berit, som en ekstra oppfølging etter kurset. Verdi kr 880,-.

basic-dna.jpg

DU SKAL FÅ LÆRE meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre.

 

Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Du skal studere de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for deg i hverdagen.

Det blir også en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» samt utrensing av negativ energi. Det blir en titt innom tema Soulmates og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg!​

SERTIFISERING:
ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset tidligere hos en sertifisert instruktør i løpet av de siste 4 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,-

Noter tidligere kurs i kommentarfeltet når du melder deg på.

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

Sertifisering
ametyst
Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos Berit, blir du invitert til Facebook-gruppa Sparks of Light Community. Intensjonen er at elever kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Å øve med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

bottom of page