Logo grønn.png

Dig Deeper

FOLLO / VIKEN

Sted: Soulspace, Ås Sentrum

xx.xx. 2023 (dato ikke bestemt ennå).

Fordypningskurs i ThetaHealing
og 8 smarte spørreteknikker!

DSC08900.JPG

Er du klar for å bevege deg dypere inn i ThetaHealingens magiske verden?
Har du lyst å øve deg opp til å bli en dyktig Intuitiv Coach? Enten som selvhjelp og/eller for å hjelpe andre.

Lær å grave raskt ned til roten av blokkeringene dine med 8 smarte og effektive spørreteknikker!

dig-deeper.jpg

ThetaHealing Dig Deeper lærer deg å mestre dybden i de 8 smarte  Theta-spørreteknikkene, som du så vidt fikk en smakebit av på Basic DNA og lærte litt mer om på Advanced DNA. 

Still klienten noen få spørsmål og vips, så har du avslørt "The bottom belief", den nederste "mursteinen" som er triggeren til dagens utfordringer. Følelser, trosmønster og traumer som du finner i roten av problemet, healer du med Skaperens veiledning og du vil se at hele følelsesmønsteret rakner kjapt og effektiv og nåtidens utfordring oppleves rolig, harmonisk og uproblematisk.


Du vil fortsette å trene opp mestringsfølelsen i det å gjøre intuitive avlesninger (Reading) av dine medelever. Det blir fullt fokus på de viktigste årsakene til at man kan oppleve utfordringer i hverdagen. Du skal lære å finne fram til frykter, sinne og harme, avsløre hva som ligger bakenfor sykdommer man ikke blir kvitt, og hvorfor blokkerer du fra å manifestere? Du vil få lære å kartlegge mer tydelig om problemet er genetisk og ligger i familiemønster i ditt DNA, om det kommer fra det grunnleggende eller historiske nivået (tidligere liv) eller om du er påvirket av den kollektive bevisstheten, og vi skal se mer på "Det umulige"

Det blir meditasjoner, demo og praktiske øvelser i løpet av 2 hele dager, der vi systematisk tar for oss tema for tema.

 

Forutsetning for Dig Deeper: Gjennomført Basic DNA og  Advanced DNA hos en autorisert instruktør.

 

Kurset vil kunne gi deg et sterkt fundament av elementær kunnskap, forståelse og gode spørreteknikker innen ThetaHealing.

Du blir sertifisert internasjonalt og kurset danner grunnlag for alle videre spesialkurs og Masterklasser innenfor ThetaHealing.
 

Les mer om påfølgende kurs som undervises av meg: You & Creator, Find Your Soulmate, Animal Connection, Spirit Connection.
 

Dersom du er usikker på om Dig Deeper er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

2 dager med spirituell inspirasjon, meditasjoner, praktiske øvelser, healing, demo og økt bevissthet.

Lørdag  kl 9 - 18
Søndag kl 9- 17

Soulspace - et hus med sjel fra 1911

Gamleveien 9, 1434 Ås

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te, vann.

Lunsj: Ta med egen mat eller bli med å bestille nydelig asiatisk mat fra takeaway restaurant med stort utvalg i menyen.
(Vanlige asiatiske retter, Sushi, vegetar, vegan...)
 

Norsk manual inngår i kurset. Husk notatboken din.

Det kan være gulvkaldt, så ta med et varmt plagg, ullsokker/innesko.

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

_-kopi.jpeg

Dig Deeper

Kr 4.500,-

Begrenset plass!
Maks 10 deltagere!

SERTIFISERING:
ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! Dig Deeper kurset er godkjent som sertifisert fordypningskurs for alle videre Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset hos en sertifisert instruktør tidligere, og ditt siste Thetakurs ble gjennomført i løpet av de siste 4 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 990,-

Berit Höflacher

Din spirituelle veileder

Gründer av denne sjelfulle virksomhet
Sertifisert ThetaHealer®  og Instruktør, Medium & Dyretolk

_edited.jpg

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne, balanse, harmoni og din retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

 

Behøver du mer informasjon for å vite om Dig Deeper er noe for deg? Les mer om alle ThetaHealing-kursene og min bakgrunn som instruktør på www.intuitiv-coaching.no, eller bestill en 20 minutters gratis samtale for å få svar på dine spørsmål vedrørende kurs.

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

Flere kurs som undervises av Berit
  • You & Creator - Et fantastisk kurs som finjusterer intuisjonen din til å høre nøyaktig hvor svarene kommer fra; fra Skaperen av Alt som Er, fra ditt Høyere Selv, eller fra det 4. det 5. eller det 6. Eksistensplan. Dette kurset er et "must" for enhver ThetaHealer, som ønsker å bli ekspert på å hjelpe seg selv med sine egne blokkeringer. (Link til kurset og mer info kommer).
     

  • Find Your Soulmate - Et kjærlighetskurs der du får en innføring i 7 forskjellige typer Sjelevenner. Elevene jobber effektivt på hverandre for å heale blokkeringer for å skape gode relasjoner til både eksisterende og nye sjelevenner. Kurset er basert på Vianna Stibal's bok Find Your Soulmate with ThetaHealing. (Link til kurset og mer info kommer).
     

  • Animal Connection - Et minikurs i dyrekommunikasjon m/healingteknikker hentet fra ThetaHealing. Dette kurset har jeg selv satt sammen for å dypdykke i forståelsen av hvordan dyrene speiler sin eier og hvilken verdifull informasjon de kan gi sin eier når man praktiserer som ThetaHealer. 
     

  • Spirit Connection - Et minikurs i husrens og kommunikasjon med ånder, guider, engler og andre positive og negative energier som "svirrer" rundt i energifeltet vårt og i hus & hjem. Jeg deler tips & triks jeg har tilegnet meg som medium og ThetaHealer. Også åndene kan speile personer som opplever dem som plagsomme.

DSC08989.JPG
 
_-kopi.jpeg

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til Facebook-gruppa Sparks of Light Community. Intensjonen er at elever kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Å øve med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them".
Einstein