top of page
Basic DNA - Live Webinar - Sjekk Earlybirdtilbud!
Basic DNA - Live Webinar - Sjekk Earlybirdtilbud!

fre. 16. aug.

|

Zoom

Basic DNA - Live Webinar - Sjekk Earlybirdtilbud!

Skap din egen virkelighet med Thetahealing. En rask, dyptgående, transformerende healing- og intuitiv coachingteknikk for å endre mindset med varig resultat og samtidig utvikle din intuisjon og klarsyn. Grunnkurs.

Tid og sted

16. aug. 2024, 09:00 – 18. aug. 2024, 17:00

Zoom

Om kurset

Earlybird-TILBUD ved booking innen 1. august: Kursavgiften for Basic DNA inkluderer 1 gratis personlig 1:1 coachingtime med Berit, verdi kr 1100,- som en ekstra oppfølging etter kurset, dersom du booker innen 1. august.

Ingen forkunnskap nødvendig!

Skap din egen virkelighet. Med Thetahealing teknikkene kan du skape din egen virkelighet ved å omprogrammere din underbevissthe tanker og følelser for å manifestere suksess og varig lykke. 

Healende selvutvikling og spirituell vekst. Eller en sertifisert utdannelse for å hjelpe andre? Uansett - All endring starter inni deg!

Bli med på et inspirerende og berikende kurs og lær intuitiv coaching i et trygt, spirituelt fellesskap. Grunnkurset BASIC DNA gir deg en 3 dagers omfattende intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv og andre. ​Kunnskapen jeg deler med deg, meditasjonene og øvelsene du får oppleve vil kunne gi deg høyere bevissthet, innsikt og forståelse av eget liv og egen historie, kjærlighetsfylt endring, hevet frekvens, styrket intuisjon og effektive healingteknikker!​

ThetaHealing teknikken består av en kraftfull meditasjon som guider deg til det 7. Eksistensplan, der du kan forbinde deg med Skaperen av Alt som Er. Ved hjelp av Skaperens ubetingede kjærlighet kan du omprogrammere dine underbevisste tanker, for så å oppleve spirituell, emosjonell og fysisk velvære. Thetahealing hjelper deg å gi slipp på stress, fysiske plager, angst og frykter og erstatte disse med sunne vaner og positive følelser. Thetahealing oppmuntrer deg til å gi slipp på negative trosprogram, kjenne på takknemlighet og få fram det aller beste i deg, ditt fulle og hele potensiale. 

Les mer om Thetahealing, instruktøren og kursinnhold her!

Basic DNA er grunnkurset som danner basis for alle videre sertifiserte kurs i Thetahealing. Sammen med Advanced DNA, Dig Deeper og You&TheCreator danner disse 4 kursene et kraftfullt fundament og kunnskapsnivå for alle framtidige Master- og temakurs innen Thetahealing. Ved deltagelse på alle 4 kurs innen utgangen av 2024, får du 20% rabatt på det 4. kurset.

Sertifisering: ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs og Masterklasser innenfor ThetaHealing. Du kan benytte teknikkene for selvutvikling, eller på sikt la det bli en helt utdannelse. Du er fri til å velge! Så snart du har booket din plass, får du tilsendt en automatisk bekreftelse med bl.a. en unik link til dette kurset på den internasjonale siden Thetahealing.com. Viktig at du følger lenken for å registrere deg for sertifisering. Dette må være gjort innen kurset starter. Behøver du hjelp, så må du si ifra.

Tider: Fredag 9-16, Lørdag 9-17 og Søndag 10-17. 

Praktisk info: 

 • Zoom link sendes sammen med bekreftelsen. Samme link alle dager. 
 • Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil). 
 • Logg deg gjerne inn noen minutter før vi starter, så du er sikker på at alt fungerer. 
 • Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov. 
 • Legg fram notatbok, penn, drikke, kaffe, te og hva annet du måtte behøve under kurset. 
 • Noen har behov for headset. Kamera skal være på mest mulig, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for at vi får en bedre connection i gruppa.
 • Sørg for at du sitter uforstyrret, da det blir meditasjoner og praktiske øvelser underveis. 
 • Ha gjerne et varmt plagg i nærheten. Temperaturen kan svinge når vi jobber med energier. 

Manual: En omfattende, norsk manual inngår i kursavgiften. Verdi kr 250,-. Manualen sendes deg i posten før kurset. Meld deg derfor på senest 1 uke før kursstart. Hvis den ikke kommer fram i tide, vil du i tillegg få tilsendt PDF-fil med den originale engelske teksten. 

Betaling: Det blir sendt ut faktura på e-mail. Depositum kr 500,- betales omgående for å sikre din plass og ansees som bindende påmelding. Kan vipses til #774003. Resterende kursavgift forfaller til betaling før kursstart. Se forfallsdato på faktura når du mottar den på mail. Gi beskjed hvis behov for å dele opp betalingen, så finner vi en løsning.

Betingelser: Vennligst gi beskjed i god tid, dersom du ikke kan delta. Avmelding må skje senest 5 dager før kursstart. Avbestillingsgebyr kr 500,-. Dvs. innbetalt depositum kr 500,- refunderes ikke. Ved manglende fremmøte faktureres kursavgiften i sin helhet. Avbrytelse av påbegynt kurs vil ikke gi rett til refusjon. Dersom kurset blir avlyst, vil du få innbetalt beløp refundert umiddelbart.

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Repetisjon: Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching(Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- . Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,- + porto. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Du vil derimot kunne få utfordringer i form av å hjelpe andre. Repetisjon er gull verd, da du befinner deg på et nytt sted i dag, i forhold til hvor du var sist. Nye tema kan komme opp og du vil kunne få utbytte av kurset på en helt ny måte.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Din Veiviser til høyere bevissthet

Booking

 • Basic DNA Online Webinar

  Salget avsluttes: 15. aug., 12:00

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 5 300,00
 • Repeterende deltager

  Salget avsluttes: 15. aug., 12:00

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 550,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page