top of page
Dig Deeper
Dig Deeper

lør. 20. juli

|

ZOOM

Dig Deeper

Lær å mestre det å grave raskt ned til roten av problemet - "the bottom belief" - med smarte, effektive healing- og spørreteknikker for å skape et nytt, positivt, kjærlighetsfylt tankesett.

Tid og sted

20. juli 2024, 09:00 – 21. juli 2024, 17:00

ZOOM

Om kurset

Thetahealing må være en av de raskeste metoder for varig transformasjon av mindset og manifestering av det livet du drømmer om!

ThetaHealing Dig Deeper lærer deg å mestre dybden i de smarte  Theta-coachingteknikkene, som du så vidt fikk en smakebit av på Basic DNA og lærte litt mer om på Advanced DNA.  Still klienten noen få spørsmål og vips, så har du avslørt "The bottom belief", den nederste "mursteinen" som er triggeren til dagens utfordringer. Følelser, trosmønster og traumer som du finner i roten av problemet, healer du med Skaperens veiledning og du vil se at hele følelsesmønsteret rakner kjapt og effektiv og nåtidens utfordring oppleves rolig, harmonisk og uproblematisk.

Det blir meditasjoner, demo og praktiske øvelser i løpet av 2 hele dager, der vi systematisk tar for oss tema for tema.

Dig Deeper danner et sterkt fundament av elementær kunnskap for alle videre sertifiserte kurs i Thetahealing.

Les mer om kursinnhold her!

Oppmøte og praktisk info: Zoom kl 9-18 og kl 9-17. Zoom link sendes sammen med bekreftelsen. Samme link begge dager. Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil). Logg deg gjerne inn noen minutter før vi starter, så du er sikker på at alt fungerer. Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov. Legg fram notatbok, penn, drikke og hva annet du måtte behøve under kurset. Noen har behov for headset. De andre manualene kan være kjekt å ha, men ikke nødvendig. Kamera skal være på mest mulig, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for at vi får en bedre connection i gruppa.

Manual: Norsk manual inngår i kurset og sendes i posten. Hvis den ikke kommer fram i tide, vil du få tilsendt PDF-fil med den originale engelske teksten. Dig Deeper manualen består hovedsakelig av spørreteknikkene. Melder du deg på senest 1 uke i forkant, så mottar du sannsynligvis manualen innen vi starter!

Sertifisering: Så snart du har booket din plass, får du tilsendt en automatisk bekreftelse med bl.a. en unik link til dette kurset på Thetahealing.com. Viktig at du følger lenken for å registrere deg for sertifisering. Dette må være gjort innen kurset starter.

Betaling: Det blir sendt ut faktura på e-mail. Depositum kr 500,- betales omgående for å sikre din plass og ansees som bindende påmelding. Resterende kursavgift forfaller til betaling før kursstart. Se forfallsdato på faktura når du mottar den på mail. Gi beskjed hvis behov for å dele opp betalingen, så finner vi en løsning. Hvis du har gått Basic DNA og Advanced DNA hos Intuitiv Coaching (Berit), får du 20% rabatt på dette 3. kurset. Rabatten trekkes fra på faktura. 

Betingelser: Vennligst gi beskjed i god tid, dersom du ikke kan delta. Avmelding må skje senest 5 dager før kursstart. Avbestillingsgebyr kr 500,-. Dvs. innbetalt depositum kr 500,- refunderes ikke. Ved manglende fremmøte faktureres kursavgiften i sin helhet. Avbrytelse av påbegynt kurs vil ikke gi rett til refusjon. Dersom kurset blir avlyst, vil du få innbetalt beløp refundert umiddelbart.

Forutsetning for kurset: Gjennomført Advanced DNA hos en autorisert instruktør. 

​​

Repetere kurs? Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching (Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 100,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Repetisjon kan være gull verd, da du er på et nytt sted og klar for å håndtere kunnskapen på en ny måte.

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål. Eller ta kontakt på mail/messenger.

Gleder meg til å dele min kunnskap med deg!

Berit

Booking

 • Dig Deeper

  Salget avsluttes: 19. juli, 22:00

  Dig Deeper - Fordypningskurs i ThetaHealing spørreteknikker.

  kr 4 440,00
 • Dig Deeper Repetisjon

  Salget avsluttes: 19. juli, 22:00

  Repetisjon forutsetter at du har gått dette kurset tidligere hos en sertifisert instruktør.

  kr 550,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page