kurs I THETAHEALING®

basic dna
Advanced dna
dig deeper

Generelt om kurs i Thetahealing

SJEL MOT SJEL
Vurderer du en alternativ utdannelse med healing og samtaler, livsveiledning, reading og mye annet, så velg et verktøy som utretter mentale mirakler i et lynraskt tempo. Velg ThetaHealing som ditt hovedverktøy eller som et fantastisk supplement til annen behandlingsform, da jobber du på lag med alle nivåer av diverse følelser og begrensninger i en person. Du jobber sjel mot sjel, hjerte mot hjerte og det aller beste; du blir hel i deg selv.


INTUITIV COACHING
ThetaHealing® er en intuitiv coaching-metode for å utvikle dine åndelige og spirituelle evner, øke ditt klarsyn, mestre intuitiv anatomi, løse opp i negative reaksjons- og tankemønster som du har med deg fra de 4 trosnivåer (Grunnleggende, Genetisk, Historisk, Sjelenivå). Du vil lære om DNA-aktivering, manifestering av ønskedrømmer, reiser til tidligere liv, kommunisere med sjelen og hjelpere og effektive metafysiske coaching-teknikker (spørreteknikker).

RASK SUKSESS
Lær deg å bli din egen livs-mentor og coach ved å la Skaperkraften omskape negative mønster til positive følelser og selvtillit. Lær å bli en mester av dine følelser, dine tanker og øk din medfødte healingkraft. Med ThetaHealing vil du på en enkel måte kunne fremskynde resultatene dine, løse dine tøffeste problemer og oppnå suksess raskere enn noen gang før.

VERDIFULL INVESTERING
Ved å investere tid og penger i et kurs i ThetaHealing, eller også en hel utdannelse der du gjennomfører Masterkursene, vil du samtidig investere i mangfoldige timer med åndelig vekst,  selvutvikling, healing av deg selv, coaching til deg selv og supre teknikker du kan benytte for å hjelpe deg selv og andre resten av livet.

OBS! Når du har meldt deg på et kurs i ThetaHealing, vil underbevisstheten din og Universet kunne sette i gang med å jobbe med deg. Det betyr at forskjellige typer følelser (frykter, engstelser, bekymringer, sorg, sinne, etc.) samt gamle minner fra fortiden, vil kunne komme opp til overflaten i tiden fram mot kurset. Dette er ikke farlig, tvert imot, så forberedes du til temaer i deg selv, som du endelig kan få sett på og få healet mens du er på kurs. Så ha tålmodighet med deg selv fram mot kurset. Etter 3 dager på kurs kommer du til å ha fått en ny innsikt og et større perspektiv på både deg selv og din omverden.

 

UTDANNELSE
Det finnes flere Masterkurs og Fordypningskurs / Spesialkurs som man kan ta etter at man har fullført de 3 grunnlegende kursene Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper. Se oversikt lenger ned på denne siden!

 

grunnkurs - basic dna

Grunnkurset BASIC DNA gir deg en god intro til disse supre energiteknikkene. Du lærer hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie og også dine kjæledyr. Du lærer å møte din sjel og få opprettet en formidabel indre kraft for å endre din indre og ytre verden.

 

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs og Masterkurs innenfor ThetaHealing. Kurset varer i 21 timer fordelt over 3 sammenhengende dager og foregår på norsk, kursmanualen vil være på engelsk.

På kurset vil du først og fremst lære en meditasjon "Veien til det 7. eksistensnivå" for å bevisst sette deg i en Thetafrekvens. Du vil lære effektive teknikker som du kan bruke for å heale deg selv og andre allerede etter første kurs. Du vil lære å endre følelser og tankemønster. Du vil komme til å merke at intuisjonen/klarsynet ditt, har blitt forsterket. Det vil bli mange fine dype meditasjoner og praktiske øvelser. 

Les mer om kursinnhold her!

videregående kurs 1 - advanced dna

Forutsetning for å ta dette kurset:

Basic DNA hos en sertifisert ThetaHealing-Instruktør i løpet av de siste 4 år.

Mer info om kursinnhold kommer!

videregående kurs 2 - dig deeper

Forutsetning for å ta dette kurset: 

Grunnkurset Basic DNA og Advanced DNA hos en sertifisert ThetaHealing-Instruktør i løpet av de siste 4 år.

Mer info om kursinnhold kommer!

Send meg gjerne en melding eller mail, hvis du har spørsmål om Masterklasser eller Spesialkurs.

masterklasser og spesialkurs

MASTERKURS - disse undervises i Norge:

SPESIALKURS - disse undervises i Norge (det kommer stadig nye):

Masterkurs og Spesialkurs holdes via www.thetakoden.no 
Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan formidle påmelding.
Se også Thetakoden og ThetaHealing Norge på Facebook.
 

Alle elever som har gått på kurs hos en sertifisert instruktør, blir registrert i den internasjonale databasen til Vianna Stibal, www.thetahealing.com
 

Mer info om de enkelte kursene kommer!

Intuitiv Coaching

Besøksadresse/klinikk:

ThetaHealing Norge, Helsebygget
Skårersletta 18, 1473 Lørenskog

Bussholdeplass: Lørenskog sentrum v/Metro Senter

Postadresse:
ThetaHealer Berit Höflacher

Gamleveien 195F, 1474 Lørenskog


Telefon: +47 995 72 235

Mail: berit.hoef@gmail.com

www.intuitiv-coaching.no

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • YouTube Social Ikon

”ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com

AdobeStock_237602801