top of page

Fullmåne-Eclipsens påvirkning 28.10.23

Hvordan påvirker måne-eclipsen deg?

Vi har gått inn i Skorpionens tegn, som positivt kan beskrives som lidenskapelig, strategisk, lojal, vennskapelig og nysgjerrig. De dypere sidene kan omhandle sensitive tema som arv, sex, død.


Min opplevelse i disse dager rundt oktober-fullmånen, er at Skorpionens skyggesider kommer fram i lyset, uten at man nødvendigvis er en Skorpion selv. Jeg opplever mennesker med dødsangst, eller frykt for mørke krefter, uten at det finnes logisk forklaring. Jeg trigges selv av negative tanker rundt arv og materielle goder. Jeg er vitne til sjalusi, misunnelse, manipulering, svik og kontroll – totalt ute av …. nettopp kontroll. Samtidig står fullmånen i det astrologiske tegnet Tyren, som er smart, jordnær, verdsetter trygghet, overflod og fort kan mobilisere et aldri så lite vulkanutbrudd hvis tryggheten rokkes ved.

De siste ukene har jeg observert hvordan mennesker kan hente fram sine dypeste skyggesider, fyre oppunder med mye sinne og løgner, som så spres rundt til andre, i en illusjon om at jo flere som tror på løgnen om hvem som er skyld i de vonde følelsene, dess bedre føler ego kontroll over egne desperate, lenge undertrykte følelser. Frustrasjonen som bobler som lava under overflaten, er som oftest gammelt sinne fra fortiden, som ikke lenger kan undertrykkes. Man har et sterkt behov for å gjenvinne kontrollen, noe man tror man får ved å legge skylden for egne følelser over på andre. Angrep er det beste forsvar – tror man! Illusjonen om å ha gjenvunnet kontrollen over livet, sprekker så snart man forstår at det å peke ut syndebukker, igjen skaper avvisning fra de man egentlig ønsker støtte fra.


Jeg kan ikke få sagt det ofte nok; Du er uten ansvar for andre menneskers følelser, handlinger, ord og respons overfor deg. På lik linje er ingen andre mennesker ansvarlige for dine vonde følelser, som måtte rulle opp i deg. Det du ser i dine omgivelser, det er et speilbilde av hva du har inni deg. All endring starter inni deg. Du kan endre din måte å reagere på, ved at du kommer triggeren til livs. Med det så mener jeg, at når du får forløst dine traumer og vonde opplevelser fra fortiden din - og da mener jeg den ALLER første gangen du opplevde at noen fremprovoserte de samme følelsene som du står oppi akkurat nå - da slipper du å respondere like følelsesladet neste gang noen sier eller gjør det samme som du vanligvis har kicket på. Du vil klare å forholde deg rolig, kanskje til og med se det positive i situasjonen.

Tenk så deilig å kunne forholde seg positiv eller i det minste nøytral, og se livet fra et høyere perspektiv, der du forstår at alle andre mennesker, egentlig bare er statister i ditt liv, for at du som sjel og menneske skal vokse og utvikle deg. På lik linje er du statist i de andres liv, for at de skal få sin lærdom. «It’s all an illusjon», som Dolores Canon så fint sier det.


La oss si at du er forbannet på 1 spesiell person, pga denne sin oppførsel fremprovoserer en dominoeffekt av følelser i deg, så du ikke kjenner deg selv igjen og mister kontrollen over livet. Stopp opp noen sekunder og kjenn etter;

- Hva minner situasjonen deg om?

- Når opplevde du sånne følelser 1. gang?»

- Hvor gammel er du akkurat nå?

- Hvem er du egentlig sint på?

Er du et lite barn og er egentlig såret og sint på faren eller moren din? I så fall, hvorfor skal dette sinnet gå ut over en annen person, som tilfeldigvis har en rolle i ditt liv akkurat nå og bare befinner seg i en situasjon som minner deg om barndommen? Den andre er bare en gavepakke fra Universet, så du endelig kan få healet dine barndomstraumer. Filmen «Ditt liv» er genialt produsert av sjefs-regissøren «Ditt høyere selv». For det Høyere Selvet ditt sitt høyeste ønske, er at oppdragsgiveren - «Sjelen din» - kan få gitt slipp på gammel «drit» og komme seg videre i sin utvikling.


Som om ikke dette er nok, ser jeg hvordan voksnes livshistorie repeteres i revy hos barna deres. Foreldrenes gamle traumer utspiller seg på nytt gjennom den yngre generasjonen og hele familier klinker borti hverandre og alle er ute av vater, så ingen står stødig der man kan støtte de andre, for alt som skjer trigger på tvers av generasjoner. Man tror man er ferdig med 20-30 år gamle hendelser, men så utspiller scenariet seg på nytt, bare med nye skuespillere i hovedrollene.


Som Thetahealer har jeg en intensjon om å spre lys og ubetinget kjærlighet og heve jordas frekvens, gjennom å hjelpe mennesker til bevisstgjøring. Jeg har selv levd et langt liv fylt av negative følelser. De siste ukene har jeg blitt påminnet nok en gang om hvor vanvittig deilig og fredelig det er å slippe å være i konstant drama, men kunne se alt med dypere innsikt.

Når man møter utfordringene med ubetinget kjærlighet, så blir alt så mye enklere.


Den siste tiden har jeg merket hvordan klarsynet har blitt enda mer forsterket. Jeg har hele veien følt på meg hva som skal skje, visst hva neste trekk fra Universet kan bli, og likevel vært i gamle mønster der man ikke stoler på det man hører. Time for time har jeg sett hvordan alt jeg har forutsett hele veien har stemt. Når man blir observant, så skaper det bare ennå mer trygghet til egen intuisjon. Så tusen takk Universet, for denne læreprosessen jeg går igjennom!


Når man klarer å se hva man skal lære ut av en situasjon – uansett hvor «ræva» den må være – så skaper det innsikt og forståelse, som igjen fører til at man kan tilgi, som igjen fører til åndelig vekst. Det er mulig å omskape gamle trosmønster, der man trodde at livets lærdom kun tilegnes gjennom lidelse, til at det er mulig å leve livet med kjærlighet, letthet og glede i stedet for.


Jeg er her for deg, jeg leser meg intuitivt ned i underbevisstheten din sammen med deg. Du vil føle deg ivaretatt og selv være med på reisen, slik at du selv får forståelsen og forløsning av dine traumer.


Dette er mine opplevelser og tanker rundt energiene som påvirker oss rundt 28.10.23. Du opplever det kanskje helt annerledes og det er også helt greit.

Hvis du finner denne artikkelen av interesse, så klikk gjerne av for tilsending av Nyhetsbrev i kontaktfeltet nedenfor, for spirituell kunnskap, tilbud og oppdateringer rett til din egen innboks.

224 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page