top of page

Hesten Rocky vil bli kvitt spøkelset

Den flotte traveren Rocky står i stallen hjemme på tunet hos kvinnen som eier han. Han har full frihet til å gå inn og ut av stallen sin på egenhånd, men for en tid siden, begynte han å vegre seg for å være i stallen.


Hesten ser et gjenferd

Eieren kontakter meg fordi hun er sikker på at det må være et gjenferd som skremmer hesten. Hun har selv forsøkt å fjerne det, og også fått hjelp av andre til å rense ut en manneskikkelse fra huset. I dag hadde hun igjen sett en skygge i hjørnet og 2 minutter etterpå hadde Rocky snudd seg og sett bort i det samme hjørnet. På morgenen hadde låsen inn til hesten vært revet av og havnet 1,5 meter til venstre for døren. Dersom Rocky hadde klart å gjøre dette selv, ville låsen ha ligget på bakken framfor døra. (Bildet av hesten er hentet fra wix billed-database. Bildet av låsen er den reelle døren inni stallen).


En sint mann skader kroken på døra

Mens jeg snakker med eier logger jeg meg på Rocky og får se en hest som ser ut som om han har sett et spøkelse – bokstavelig talt. Han viser seg med vidåpne, redde, store øyne og ørene bakover. Jeg får et bilde av en godt voksen mann, ca 60 år, med arbeidsbukser med seler på, støvler og et redskap som ligner på en spade i hånden. Han viser meg hvordan han sint smeller redskapet nedenifra og opp mot kroken på døra til Rocky, så det smeller. Han er sint og sier at den hesten hører ikke til i Stallen der. Jeg får en følelse av at han har bodd der før og hatt andre dyr i den stallen.

Tidligere eier gir sterkere vibrasjoner for å bekrefte at det er han

Eier kan fortelle at det har vært grisefjøs der tidligere og at hun har bygget om til en hestestall og når hun sier navnet på en tidligere eier, som hun vet er død, så får jeg en sterkere vibrasjon fra ånden jeg snakker med. Det føles som en bekreftelse på at det er han. Han er misfornøyd med både ombyggingen og andre ting, som min klient gjør i forhold til hus, tomt og stall. Hun får flere konkrete beskjeder – uten å gå i detaljer på dette.


Ånden er redd han må reise "ned"

Jeg ber Skaperen gi mannen healing og forståelse for at han kan gi slipp på sitt jordiske liv. For å få han til å gå i Lyset, så må han først forløse sinnet sitt, anger, skyld og dårlig samvittighet, samt frykt for at han skal «ned» i stedet for «opp». Mange er redde for at de skal havne i Helvete, når de skjønner hvilket liv de har levd og hvordan de har vært mot andre. Alle som dør får gå inn i Lyset og de får sin velsignelse. Det er vel heller den «limbo-tilværelsen» der de er redde for å gå videre inn i Lyset, fordi de føler de ikke fortjener det, som kan oppleves som et «Helvete».


Ånden ga slipp til slutt og ga til og med noen fine avskjedsord til klienten min om at hun har en flott hest og om hun kan være så snill å passe godt på alle staudene (blomstene) til kona hans.


Det går bare noen timer, så får jeg tilbakemelding fra klienten.

Hun har har gitt meg tillatelse til å dele:


Rocky er trygg igjen, bare timer senere

Dette gikk fort. Hadde regnet med at det ville gå et par dager, før jeg merket noe. Men - Rocky gikk allerede inn i stallen mens vi snakket. Jeg var borti der med vann og han var inne ca. 1 time, før han gikk ut en tur. Vanligvis går han inn, tar en munnfull høy og løper ut igjen. På kveldsstellet var han inne da jeg kom bort. Han tok imot grøten sin, stod i ro til jeg hadde skiftet dekken og grøten var oppspist. Jeg fikk til og med børste beina hans, mens han spiste. Vanligvis tar han et jafs grøt og går en runde i stallen, før neste bit.


Herlig!

Så fort kan endringen skje, når vi bruker noen effektive Theta-triks til å sende spøkelsene avgårde.


Hvis du ønsker å få tilsendt nye blogginnlegg på mail: fyll ut skjema nedenfor!
95 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page