top of page

Husrens med beskjed om å "rødde opp"!

En ung mann ringte meg litt smådesperat og ba om en husrens. Energien i huset han hadde kjøpt for 1 år siden, var så slitsom og tung, at han vurderte å legge huset ut for salg igjen til en rimelig pris, bare for å bli kvitt problemet. Huset hadde skiftet eiere 2. hvert år over lengre tid, noe jeg kan forstå, nå som jeg har renset ut det som var der.

En eldre, irritert, avdød mann startet med å si strengt: «Her må det røddes opp!». Han viste meg et slags verksted eller uthus, der han hadde hatt sitt lille snekkerverksted med full orden i alt verktøyet sitt. Han var en ordens-person og likte å ha det ryddig. Den ungen mannen jeg snakket med i mobilen, ga fra seg noen kommentarer, som bekreftet at dette ga mening. Han driver sitt eget firma og garasjen hadde vært full av ting i forbindelse med jobb, men den ble ryddet og tømt for en uke siden. "Men", sa han, "det befinner seg en liten snekkerbod bak garasjen og den er fremdeles stappa full av rot". Han kunne absolutt forstå hva dette «spøkelset» i form av en eldre mann, som tydeligvis har bodd der før, hisset seg opp over. Alt ga mening.

Det lå altså et sterkt energetisk avtrykk igjen fra en mann som har bodd der for mange år siden, kanskje den første eieren. Inne i selve huset, hang energiene fra kona og et lite barn igjen. Kona påvirket beboerne med en følelse av å bli skikkelig tungpustet og tett i luftveiene. Forholdet mellom kona og gubben, var nok heller ikke det beste.


Etter å ha gitt disse åndene healing av sine følelser som påvirket de nye beboerne og årsaken til at de hang igjen i huset, samt gi dem en forståelse for at de ikke lenger kan være stuck til sine jordiske eiendeler, men at de må gi slipp og gå videre, så merket jeg at energiene lettet veldig.


Det fantastiske var, at i samme øyeblikk som den avdøde mannen hadde «sjekket inn på hotellet der oppe» (gått i Lyset), så ble han rolig, hyggelig, kjærlighetsfull og roste min unge klient for den gode jobben han gjør for andre, gjennom arbeidet og firma sitt. Jeg formidlet flere fine, gode beskjeder fra den eldre mannen til min unge klient, som hadde med hans liv å gjøre her og nå. Jeg fikk innblikk i noen tema som med fordel kunne ha godt av litt Thetahealing, uten å gå i detaljer grunnet taushetsplikt, så det ble også endring av noen tankemønster og følelser i klienten selv.


Essensen i denne husrensen var, at tema som gikk igjen i livet til den avdøde mannen, på en måte speilet seg litt i livet til klienten. Dette er noe jeg ofte ser, at selv om spøkelsene i utgangspunktet er slitsomme energier, så har de dype gode beskjeder til de nye beboerne, ut fra sine egne livserfaringer, og da gjerne fordi de selv ikke skjønte hva som var best for dem mens de selv levde. De ønsker altså å bidra til at noen andre skaper den endringen i sitt liv, som de selv ikke klarte mens de levde. Denne gang handlet det om å ta seg pauser og nyte livet innimellom all jobbingen. Så sum-sumarum: It all makes sence.

Den unge mannen som hadde bestilt husrens, var ikke fysisk tilstede hjemme hos seg selv mens jeg snakket med han, men satt i bilen, av den enkle grunn, at det var så tung energi i huset, at han ikke orket å være hjemme. Han orket ikke en gang å sove i sitt eget hus, fikk jeg vite. Når det var 15 min igjen av timen, så begynte han å kjøre hjemover og helt på slutten av timen, hørte jeg at han låste seg inn i huset og så sier han til meg: «Jeg har aldri gått med sånne skritt inni dette huset før, noe er helt annerledes». Jeg forklarte ham at han antageligvis har følt at han har vært en annen person, når han har vært der. Energien i hele huset hadde lettet og alt føltes så mye bedre. Den avdøde mannen viste meg en gammel nostalgisk husnøkkel som han overleverte til den unge mannen. Som om han med et symbol nok en gang ville vise oss, at nå gir han slipp på eiendommen han en gang eide, og med tillit overleverer huset til den unge mannen og hans framtidige familie.

Herlig? Alt handler om energi, alt skjer for en grunn og alt er mulig!


Jeg ønsker deg en strålende sommer! Måtte dine Guider og Engler våke over deg og hjelpe deg videre på din sjels vei!

Klem fra Berit

PS: Hvis du ønsker å få tilsendt nye blogginnlegg på mail --> fyll ut skjema nedenfor!1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jul 19, 2023

Så herlig historie. Takk for at du deler.

Like
bottom of page