top of page

Livet på jorden sett fra Alien-perspektiv

Oppdatert: 18. nov. 2022

Forhistorien: I juni 2017 slet jeg med et tema på at «jeg lytter ikke til advarsler fordi jeg en gang har brent meg på noe som har med advarsler å gjøre». Som Theta Healer Master har jeg lært gode teknikker for å finne roten til hvor et slikt tankemønster kommer fra, så jeg satte meg bevisst i en theta frekvens og ba om å få se hvor dette stammer fra. Jeg skjønte raskt at jeg skulle til tidligere liv – eller et parallelt liv, for tid er jo egentlig parallell. Det som møtte meg av bilder, minner, følelser, kunnskap og vissheter, er en av de sterkere opplevelser jeg har hatt i en regresjon. Jeg fikk en tanke om å sette på diktafonen og snakke inn alt jeg opplevde, noe jeg sjelden gjør, men det viste seg å være meget smart. Når man nemlig healer følelser, sjokk, traumer og opplevelser mens man er i en theta frekvens (noe jeg gjorde hele veien), så svekkes minnet ganske kjapt etterpå. Som en drøm som falmer ut og allerede etter en time husker man ikke lenger detaljene.

Hvis du ikke tror på tidligere liv, regresjon, at vi har en sjel eller om du har en tro om at vi er alene i dette Universet, så bare ta denne historien som underholdningsverdi, er du snill. Vi har alle vår sannhet og vår virkelighet.


Her er min personlige opplevelse under denne sterke regresjonen, som jeg ønsker å dele med andre. Jeg ramlet «tilfeldigvis» over teksten i dag, når jeg lette etter noe helt annet. Innholdet kunne ikke hatt en bedre timing for publisering, enn akkurat nå.

For de som ønsker å lære litt om Theta Healing, så har jeg også forklart underveis, hvordan jeg healer de vonde følelsene fortløpende.

Ute i verdensrommet Føler at jeg dras inn i en annen dimensjon, jeg svever, jeg er i verdensrommet. Jeg er inni en UFO. Det er i alle fall 2 andre individer der sammen med meg. Jeg har knoklete lange hvite tynne armer. Lange tynne alien-fingre, dobbelt så lange som menneskefingre. Jeg ser hvordan fingrene mine tar på et touch-panel. Det føles som om jeg kan gi telepatiske kommandoer og signaler til touchpanelet gjennom fingrene mine. Jeg trykker ikke bare på panelet, men det responderer også på tanker og følelser som sendes bevisst gjennom fingrene. Jeg kommuniserer telepatisk og verbalt med de to andre individene. Jeg har en tynn kropp og et stort hode der nærmest 100% av en diger hjerne er i bruk. Det hele handler om hendene, hodet og hjertet. Det er de sentrale deler av individet. Jeg er empatisk, god, jobber for fred i Universet. Jeg føler at vi er på oppdrag, vi skal et sted. Det er som om noen på en annen planet et eller annet sted der ute har blitt invadert og vi er på mission for å se om vi kan hjelpe på en eller annen måte.

Føler at jeg skanner hele Universet med øynene mine. Som om øynene mine er en radar, en skanner som sanser alt der ute. På samme måte som vi bruker datamaskiner i dag til å skanne alt mulig. Vi reiser fort. Jeg ser planeter og stjerner fyker forbi. Jeg vet at vi ikke kræsjer. UFO’en er bygget for å styre unna alt der ute. Den har et slags usynlig skjold rundt seg, slik at den skifter retning hvis noe er veien, på en måte. Slik at ikke noe kan komme inn i UFO’en sitt felt. Det er som om vi bare suser igjennom, selv om meteoritter er der fysisk, passerer vi uten å skades.


På oppdrag til den blå planeten Vi skal til den blå planeten. Jordkloden. Jeg ser den helt tydelig utenifra. Med ozonlag og skyer. Jeg ser planeten på den siden der solen skinner. Jeg ser grønt, blått, hvite skyer, snø, fjell. Ser alle de flotte fargene og jeg forstår at den har forandret seg siden sist vi var her. Vi svever over et område, over en åker og lager kornsirkler. Vi gjør det for å gi budskap og advarsler som er godt ment, for å gi beskjed om hvem vi er, gi løsninger, matematiske formler. Det er som om vi legger hele budskapet vårt inn i en datamaskin og så lager den et slags energetisk lasertrykk i åkeren. Vi ønsker å meddele vår teknologi. Føler at jeg ser ut av UFO’en og ser mennesker. Jeg ser hvordan de skremmes av oss, ser frykten i øynene deres. Jeg ser mangel på forståelse, jeg ser individer totalt blottet for den enorme intelligensen vi er i besittelse av. De har en viss intelligens, alle disse individene som ser oss nå, men den er utrolig primitiv i forhold til oss. De tror vi vil dem noe vondt, gjøre noe galt, de frykter det verste, men i virkeligheten vil vi jo bare gi dem en advarsel om at planeten er under ødeleggelse. Vi ser at de må forandre sin strategi og sin væremåte, at de må ta vare på vannet, som de er så avhengige av. At de må gå runder i seg selv og fjerne frykter og fremme empati og kjærlighet.

Alt dette ønsker vi å meddele menneskene, men det eneste jeg ser er frykt, misforståelse og kaos. Så det som er godt ment, som en god advarsel, som et godt budskap, det kommer helt feil ut. Føler at vi er på ca. 1960-tallet, kanskje før (kun en antagelse). Altså i forrige århundre, men teknologien da var ikke kommet til datamaskiner helt ennå.

Budskapet ligger i energetisk lagret kornsirklene. Jeg vet ikke hva jeg skal si til dem. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dem, de forstår jo ikke. Om jeg går ut av romskipet og viser meg, vil de høyst sannsynlig bli fullstendig skrekkslagne. Jeg må jo få de til å forstå, de må jo forstå at vi er snille, at det er godt ment, at de må ta budskapet til sine ledere og herskere som kan spre det ut til alle. Hvorfor gjør de ikke det? De forstår ikke at budskapene kan leses energetisk ut av kornsirklene. Jeg ser hvordan skrekken brer seg blant flere og flere der nede. Jeg ser hvordan forvirringen blir stadig større. Hvordan de tar bilder og febrilsk forsøker å finne naturlige forklaringer som de kan forstå med sin kunnskap og intelligens. Men det var jo ikke slik det var ment, nå ødelegger de alt sammen, de ødelegger beskjedene våre. De forstår ikke. Hadde de bare gått inn i feltet og kjent etter hva sirkelen forsøker å fortelle dem, så hadde budskapet ligget der i form av energi i kornet. Det er et avtrykk av budskapet. Energi som kan kjennes på og leses. Som et digitalt avtrykk på print, men i energiform i tillegg. Jeg forstår at de ikke har teknologien «digital, skanning og print» ennå og at de derfor ikke forstår.

Jeg sier til mine venner; «Vi er for tidlige ute, de er ikke modne, de er ikke klare, dette kan ikke gå bra. Vårt oppdrag går jo ut på å forklare de at de må være forsiktige, at de er under overvåkning av andre, at det finnes andre der ute som ønsker å overta hele planeten og som misleder enkelte på feil vei med sin negative energi og indoktrinering. Vi må få de til å forstå. Kom, la oss kjøre videre til andre med mer intellekt, med mer kunnskap. Det finnes noe her, et sted der de har mer kunnskap. Jeg vet, for jeg har sett det sist gang jeg var her».

Totalt misforstått og skutt ned Vi er inni UFO’en og forflytter oss på få sekunder til et annet sted på samme klode. NASA der det drives med forskning. Vi forsøker å komme i kontakt med dem. Fange deres oppmerksomhet. Vi har hørt at de skal kunne mye og være klar over vår eksistens. De må da være intelligente nok til å forstå.

Jeg innbiller meg at jeg hører et skudd som går igjennom UFO’en og igjennom kroppen min. UFO'en er visst ikke beskyttet på samme måte nå, som når vi suste gjennom Universet. Sfæren inni UFO’en blir ødelagt. Vi angripes av virus, bakterier, alt mulig som er på denne planeten og som er fremmed for oss. Jeg begynner å puste tungt og kjenner på en angst for å bli drept, måtte lide, ville advare andre, men blir misforstått fullstendig. Dette blir så sterke følelser, så her må jeg stoppe opp og heale meg selv. Theta Healing, lite utdrag: Gir slipp på frykten for å bli drept, for å bli misforstått og frykten for å advare andre, for så å oppleve en katastrofe. Jeg ber om få følelsen av at det er trygt for meg å advare andre for reell fare, uten å bli misforstått eller drept, men heller bli lyttet til, forstått, hørt og respektert.

Faresignalet lyser som en gul trekant Det blir sceneskifte og det neste jeg ser er et trekantet gult fareskilt, gift, gass, syre (usikker på symbolet inni). Det er noe vesentlig viktig med det gule trekantede gift-symbolet. Dette er en advarsel og jeg forstår ikke hva det betyr, jeg kjenner ikke sånne skilt, men jeg har en veldig dårlig følelse. Likevel innbiller jeg meg at jeg skal kunne kommunisere med menneskene og forklare dem budskapet mitt. Det neste som skjer er grusomt og skaper en tåreflom av følelser. Disse menneskene skulle bare visst at jeg er enda mer sensitiv enn dem.

De behandler meg som om jeg er et forsøksobjekt, en gjenstand, fordi jeg ikke snakker et verbalt språk som de forstår. Jeg kjenner smerter i halsen. Byller i halsen, på kroppen, svimerker etter syre etc. som blir testet ut på huden. Det verste er at jeg ikke bare kjenner min egen smerte, men også smerten til vennene mine. Nå er det altså jeg selv, som burde ha lyttet til advarselen fra min egen intuisjon og visst bedre. Men jeg ville jo så gjerne utføre oppdraget mitt.

Theta Healing, utdrag: Jeg ber om å få kunnskap om hvordan jeg skal forstå en reell fare for meg selv. Jeg ber om å få gi slipp på frykten for å bli behandlet som et forsøksindivid, måtte lide, tortur, dø uten å ha utført oppdraget mitt. Jeg ber om å få kunnskap om hvordan jeg skal stole på intuisjonen min i forhold til advarsler, stole på magefølelsen. Jeg ber om å få gi slipp på frykt for syre og giftige stoffer, smerte, lidelse, fordi jeg ikke lyttet til intuisjonen min om at dette var å sette meg selv i fare. Gir slipp på anger, frykt for å dø, ikke komme hjem, pine, nedverdigende følelse av å være forsøksdyr. Sjokk og traumer og minner om smerter i kroppen, lidelsen må forløses. Minner om at venner led samme traume og de smertefulle følelsene fra vennene mine, som jeg tar inn telepatisk, må forløses. Jeg må gi slipp på en enorm skyldfølelse, fordi jeg førte de andre inn i døden (for det er slik det føles), fordi vi aldri kom tilbake, hjem, aldri kunne rapportere, aldri kunne advare våre egne om disse grufulle vesener på denne planeten. Til slutt fylles jeg med lys og kjærlighet og troen på at lys & kjærlighet alltid vinner over ondskap i Universet.


Ved å spre kjærlighet vokser Universet til noe vidunderlig vakkert

Aliens-meg forteller videre; Det gikk opp for meg at grunnen til at disse individene, menneskene på Den Blå Planeten er så grusomme, kun skyldes manglende intelligens. De bruker jo kun 10% av sin intelligens, noen bruker mer, men de er de verste, de forsker på uskyldige individer, dyrene. Det blir vist meg bilder av dyr og skapninger som har lidd på jorden pga. forskning og annet grusomt mennesker gjør mot dyr. Mennesker på Jorden har skapt alt dette grusomme selv, fordi de tror det vil være til deres EGET BESTE. Så forferdelig, og samtidig frykter de oss der ute, som er så intelligente og fulle av empati og kjærlighet. For oss er det totalt utenkelig at man bevisst kan skade andre individer på grufulle måter.

Vi har intelligens, vi bruker hele hjernen til sin fulle kapasitet, vi kan teknologi og vi bruker empati og er her for å hjelpe hverandre, for å lære av hverandre, for å utvikle oss. Vi har forstått at ved å bygge opp under hverandre, så støtter vi hverandre og så ekspanderer vi selv. Ved å hjelpe broren vår ekspanderer vi selv, ved å hjelpe fiendene våre så vokser vi selv. Ved å spre kjærlighet, så vokser universet til noe vidunderlig vakkert noe.


Uskyldige dyr, natur og en hel planet lider for at mennesker skal ha det bra

Alien-meg forteller sjokkert; Allikevel finnes denne planeten i Universet, full av parasitter. Denne vakre kloden med alle sine planter og dyr er invadert av parasitter som kaller seg mennesker, som dreper hverandre, forsker på hverandre, bruker uskyldige dyr uten stemme, til å forske på til å finne løsninger for seg selv, så de selv ikke skal ha vondt eller ha plager, men bli flere, formere seg, leve lenger, komme i overtall over dyrene. For en parasitt!! Hvem har plantet disse vesener på denne planeten? Jorden er invadert av parasitter – mennesker – grusomme mennesker. De tror de gjør ting til sitt eget beste, i sin favør, for å hjelpe seg selv og hverandre. Men det de gjør i virkeligheten, er at de dreper sin egen planet. De dreper de skapningene – dyr og planter - som opprinnelig bodde på planeten i en perfekt symbiose med hverandre. Hvor kommer menneskene fra? Disse parasittene. Jeg ser at det er flere av dem, de er forskjellige. Parasittene har spredd seg rundt på hele kloden, de er overalt. De er i form av politikere, talsmenn, store ledere som påvirker store folkemengder. De er forskere som velger å forske på dyr. De er ledere som ønsker krig og drepe andre, ønsker å erobre. De er i form av de som kaller seg religiøse og sprer noe de kaller religion i forskjellige avarter og påstår at det er sannheten. Slik smitter de sine undersotter med sine «virus-infiserte tanker». De negative og ondskapsfulle «virus-tankene» som påvirker dem er fulle av frykt for å komme i mindretall, frykt for at andre skal ta dem, frykt for at de selv skal dø eller dø ut, frykt for det meste. Denne frykten styrer dem i hverdagen og skaper et behov for kontroll over andre.

Det gode finnes og beskytter med lys & kjærlighet

Alien-meg oppdager så; Det finnes gode individer innimellom, som sprer en vanvittig god energi, de finnes de også. Det blir stadig flere av dem. Jeg ser hvordan de spres utover kloden. De lyse kontra de mørke (her er lys = positiv og mørk = negativ, har ingenting med hudfarge å gjøre). De lyse lurer seg innimellom overalt. Det fantastiske er at de er beskyttet av lys og kjærlighet. De står i sin kraft og vokser til som voksne individer. De sprer lys, kjærlighet, glede, latter, sang, musikk og åndelig kunnskap. De er også observatører til det onde som skjer. Parasittene med «virus-tankene» sine (de negative energiene) begynner å bli redde. De gjør opprør. De kjenner at de kveles av de gode og de snille. De må finne på noe. De setter inn alle skyts, de legger strategier, de skaper nettverk. Hvordan kan de kvele den gode energien? Hvordan kan de få overtaket igjen? Jo, ved å smitte de gode med frykten sin, med «virus-tankene», som er fryktbasert. De gjør et forsøk. En katastrofe hender. Samtidig spres «frykt-viruset» overalt. Noen lar seg smitte. Noen lar seg overdøve, noen er immune, andre bryr seg ikke, men veldig mange blir redde. Parasittene har fått overtaket igjen. De ser at det funker. De gjentar handlingen på forskjellige steder på kloden. Der det er mange mennesker på en gang. Det er mest effektiv. Helst der det er mange av disse «lyse», de som stråler sånn. I håp om å få de til å vende om, i håp om å få de til å snu. Parasittene begynner å bli desperate fordi Lyset sprer seg på Jorden.


Jeg er i sjokk over hva jeg har sett Alt dette, all denne kunnskapen får jeg via tankene til dette Alien-aspektet som jeg er i det livet jeg får inn i bevisstheten min under denne regresjonen. Alt dette er kunnskap som absorberes på sekunder mens Alien-kroppen fysisk dør under lidelse og smerter. Jeg bare vet og ser hvordan jorden fungerer. Jeg er helt skrekkslagen og må heale sjokk og traumer over alt det onde jeg ser på jorden. Theta Healing, utdrag: Jeg ber om å få inn glede over å se hvordan Lyset og de gode individene også sprer seg i rekordfart. Jeg ber om å få følelsen av at det er trygt for meg å leve som menneske her i 2017 (det året dette ble sett under regresjon) uten å la meg påvirke av frykten i all kunnskapen jeg nettopp tok inn. Det er trygt for meg å vite hvordan jeg skal følge advarsler fra min intuisjon. Jeg ber om å få kunnskap om hvordan jeg skal respondere på en god måte til det høyeste beste for meg. Gir slipp på forvirring når jeg kjenner motstand og laster inn at jeg vet forskjell på fryktbasert motstand og reelle advarsler. Vet hvordan jeg skal tolke motstand, se på motstand, lese alle tegn som gis, uten å måtte sette meg i fare eller kjenne det på huden, få det inn med teskje, men at jeg heller kan unngå reelle farer.

Fysiske smerter fra det tidligere livet Jeg ber om å hoppe til tiden etter døden i dette Alien-livet. Til øyeblikket når sjelen normalt vil forlate kroppen, da jeg går ut ifra at også en Alien har en sjel. Vi er jo alle ETT. Jeg forstår at det som er normalt for denne entiteten som jeg her har vært, det er at jeg skulle ha levd i mange hundre år. Jeg hører meg selv fortelle; Vi dør normalt ikke så lett ut. Vi gjenskaper oss selv heller ikke så ofte. Vi er et visst antall og vi lever lenge. Vi gjenskaper oss når det er behov for noe nytt. For ny input på en eller annen måte. Her mistet vi plutselig 3 individer.

Jeg spør meg selv; Hva skjer når sjelen går ut av denne Alien-kroppen? Føler at det er annerledes enn om den forlater en jordisk kropp. Sjelen er mer integrert og mye mer knyttet til denne kroppen enn til en jordisk kropp, får jeg vite. Kroppen min – som Berit - kan kjenne fysisk smerte fra Alien-livet, jeg har bl.a. dritvondt i halsen, mandlene er super hovne som byller og det føles som kviser i hodebunnen.

Theta Healing, utdrag: Jeg ber om å gi slipp på fysiske sår og verkebyller på kroppen som minner om de grusomme hendelsene. (Dette ble som sagt skrevet i 2017 og jeg måtte i 2020 operere ut en kul fra halsen, legen lurte på om jeg hadde blitt bestrålt).

Velger å komme tilbake som menneske Jeg ser for meg at sjelen min går ut av Alien-kroppen. Jeg sørger tungt over meg selv og mine to venner og alt som har skjedd med oss. Vi blir liggende på sprit for å oppbevares. Det er stor fortvilelse over at de ikke sprer kunnskap om at vi eksisterer og finnes, men at de bevarer hemmeligheten. Fortvilelse over at de ikke forstod kornsirklene og budskapet vårt. Fortvilelse over at jeg ikke får advart mine andre venner der ute om disse grusomme individene her på denne planeten. Jeg vet at jeg kan bli gjenfødt for å fortsette å hjelpe jorden. Eller bli født som menneske på jorden, for da blir jeg trodd og hørt. Jeg får en forståelse om at det er nettopp det som skjer. Får en forståelse om at mange Aliens-sjeler velger å bli gjenfødt som mennesker på jorden fordi det er eneste måten å hjelpe menneskene på. Dette fordi menneskene er så fulle av negative tankemønster, at de frykter alt som er fremmed, de frykter alt som ikke er fra sin egen planet. For å hjelpe, må man være fra samme planet og ha menneskeskikkelse. Derfor velger jeg nå å bli gjenfødt som et menneske på jorden. Det er planen.

Vitenskapelig innsikt Logiske meg med en hjerne som har behov for lineært tidsbegrep, forstår ikke helt dette, for jeg – Berit - er født i 1966. Men jeg har også lært – via vitenskapsprogrammer – at tid egentlig er parallell. Når jeg senere gjenforteller hele historien til min mor, sier hun at hun nettopp har sett en dokumentar om at det styrtet en UFO med 3 individer og at de ikke tålte luften på jorden, så kroppene gikk i oppløsning. Som om man legger noe i syre, det smelter, blir til gass eller flytende.

I det hun forteller meg dette, kjenner jeg lukten av en fryktelig vemmelig stank rundt meg og i det jeg blir bevisst på at den ikke er tilfeldig, men at jeg sanser den, blir stanken borte og jeg ser for meg en gråhvit tykk røyk som danner en sky rundt meg. Jeg får nesten pusteproblemer og blir meg bevisst at også dette har med det tidligere livet å gjøre. For meg var det en bekreftelse på at det jeg så, faktisk kan ha skjedd. Hvordan den fulle og hele sannhet er, om hva disse 3 skapningene fra Universet opplevde og hvordan de faktisk døde, det er det vel bare Skaperen som vet.

Jeg har alltid hatt en visshet om at det finnes UFO’er og andre entiteter. Jeg har tenkt at det må være naivt å tro at vi er alene i Universet og at det er noe mer enn det vi kan se og ta på. Slik har jeg faktisk tenkt siden jeg var lite barn. Jeg velger å stole på kunnskapen min og intuisjonen som alltid har vært der. Jeg får stadig flere og flere bevis på at alt det jeg har trodd og visst som liten jente, at det stemmer. Alt kommer nå for en dag via vitenskapelig dokumentarer på TV, på vitenskapskanaler som H2, men også på norske kanaler som viser dokumentarer om Universet. Det er ikke sjelden jeg ser på serien «Ancient aliens» og tenker; «Dette har jeg sett selv", eller "dette resonnerer med meg", eller "selvsagt må det være slik». Tilbakeblikk

Hvis man ser tilbake på alt som har skjedd de siste årene, fra 2017, spesielt i 2020, så gir denne historien enda mer mening. Virus, spre frykt, ville kvele det som er godt og bra... jeg behøver vel ikke si så mye mer. La oss håpe at Lys & Kjærlighet klarer å spre seg kjappere enn fryktbaserte «virustanker» tar pusten og friheten fra oss.

Disclaimer; Budskapet er kanalisert under en regresjon, det resonnerer med meg. Dette er min opplevelse. Håper på respekt for det. Andre må gjerne ha sin mening og sin oppfatning. Det er helt opp til den enkelte og ut i fra hvor man står. Alle har sin sannhet.


Hvis du ønsker å få tilsendt nye blogginnlegg på mail: fyll ut skjema nedenfor!Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page