top of page

Nyfødt kalv leid hjem til mor

I dag fikk jeg et nydelig, akutt lite oppdrag fra en av mine klienter. Litt annerledes enn mine andre klientsamtaler. Du vet en sånn liten story som man kommer til å huske.

En ku hadde kalvet selv ute i det fri og kommet tilbake til flokken med kalven sin. I går skulle eier gi den frittgående flokken litt kraftfôr, men da hun nærmet seg den 1-døgn gamle kalven, som ikke hadde sett folk før, ble den redd og stakk av. Kua selv gikk og ropte og lette, uten respons fra kalven. (Bildet er hentet fra fotogalleri. Video nedenfor er fra eier).


Jeg koblet meg på kalven, så at den lå stille ute i terrenget. Først ba jeg om at den skulle få healing på sin opplevelse som føltes skremmende. Ga den ro og trygghet og styrke til å reise seg opp (små kalver må kjapt ha nok næring). Så ba jeg den om å finne tilbake til moren sin, ved å lytte etter kuas rauting. Jeg koblet meg på kura, ba den rope videre på kalven. I et kreativt innfall ba jeg naturåndene om hjelp. Vetter og alver fikk i oppdrag å leie kalven tilbake til kua og eier fikk i oppdrag å sørge for gaver (frukt/bær) til naturåndene, som takk for hjelpen.


Jeg fikk et bilde av at kalven reiste seg opp og begynte å gå. Deretter ble det vist meg en svingete grusvei med stigning oppover, slik at man ser himmelen på toppen av veien. Lav vegetasjon og et gjerde på høyre siden av veien og at eier måtte se innover der. Hørte mot vest. Eier visste eksakt hvor dette kunne være og dro dit. Der stod kalven tilbake i flokken, sammen med moren sin. Se video nedenfor!

For meg var dette en fin bekreftelse, på at det er mulig å finne savnede dyr. Før har jeg alltid sett på dette som en stor utfordring og nærmest et umulig oppdrag, men - da er det kanskje mulig likevel!Hvis du fant dette av interesse, men ikke abonnerer på Blogginnlegg & Nyhetsbrev, så fyll gjerne ut kontaktskjema nedenfor!

114 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page