top of page

Sterk kjærlighet og takknemlighet fra hund til eier!


Fra redd ung hund til voksen vakthund.

I dag fikk jeg gleden av å oppleve en fantastisk sterk, rørende kjærlighet og takknemlighet fra Oreon til kvinnen som eier han. Hun hadde vært dårlig og uvel noen dager etter en medisinsk behandling, som fikk kroppen i ulage og Schäferen Oreon (4 år) var tydelig bekymret for henne.

Min lille Healing-Assistent Mirabelle.

Min kjære Sibirkatt Mirabelle ligger på fanget mitt og sender meg telepatisk bilder av Oreon, mens jeg snakker med eieren til Schäferen Oreon på tlf. Jeg kjenner at jeg får kontakt med Oreon får bilder og følelser av hvordan han opplever meget stressede vibrasjoner fra sin eier - som små urolige energibølger i luften rundt henne. Han viser meg at han har blitt voksen vakthund og beskytter eieren sin, dulter borti henne for å sjekke at alt er ok mens hun sover, passer på at hun ikke ramler ned trappa ved å gå foran henne. Han ligger så tett inntil som mulig og holder vakt. Han er i full alarmberedskap for at ikke noe skal gå galt, for han forstår at situasjonen er bekymringsfull, for Mamma er ikke som ellers. Til og med katten dytter han unna, fordi hun maser om mat ved å klore på beina til eier.


En flom av kjærlighetsenergi fra hund til eier sendes via meg som Healer/Dyretolk. Den betingelsesløse kjærligheten Oreon sender ut, treffer meg midt i hjertechakra med full kraft og jeg klarer så vidt å formidle budskapet fra hunden til eieren, mellom snørr og tårer. Takk til Oreon for at jeg får oppleve hvordan et dyr elsker sin eier så totalt uten noen som helst skjulte intensjoner. Men av ren takknemlighet og kjærlighet fordi eier har tatt vare på han og sett han i sin sårhet under oppveksten. Plutselig var rollene snudd og de historiske Schäfer-genene i full beredskap. Hvor ble det av den usikre redde hunden?

"Jeg er ikke gutt lenger, jeg er mann nå - og Vakthund!"

Oreon har lagt utryggheten bak seg etter forrige healingrunde. Jeg blir vist fra oven at hans oppgave i eierens liv, er å lære henne å ta imot kjærlighet, uten å være redd for at det skal følge med et krav om noe ubehagelig. Han skal vise henne såkalt ubetinget kjærlighet og hvordan det føles å motta det. Hun vet at hun kan stole 100% på at hunden har gode intensjoner med takknemligheten og vennskapet han viser henne. Jeg føler dette er kontrakten eier og hund har gjort med hverandre på sjelenivå før han kom inn i hennes liv.

"Du hjalp meg, og nå hjelper jeg deg!"

Se også tidligere innlegg om Schäferen Oreon som var urolig, redd og stresset for å kjøre bil!

Det mest spennende med dyretolkning og det å hjelpe dyr med ThetaHealing, er at det alltid finnes et «speil» opp mot eier. Dyrene våre viser oss våre egne utfordringer. Derfor vil den aller beste session for eier og dyr være; at eieren er forberedt på at jeg kan komme til å jobbe på begge to samtidig. Et dyr kan komme med mye sensitiv informasjon om eieren sin.

Derfor leser jeg aldri et dyr uten tillatelse fra eier.


Neste blogginnlegg:

48 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page