top of page

Valpen Bella lærte å vise at hun må ut og tisse

Lille Bella født 7.10.18, var stueren og så flink til å gi signal om at hun måtte ut og tisse. Men så plutselig begynte hun å tisse små dammer inne. Hvorfor?

Jeg logget meg på Bella og sendte henne ThetaHealing. Via tankene mine forklarte jeg henne at det ikke er lov å tisse inne, at man tisser ute. Hun ga meg følelsen av at ingen brydde seg, dersom hun skvettet sine søte bittesmå dammer inne, og det var heller ingen som hørte når hun vil ut, så derfor gadd hun ikke anstrenge seg mer, dessuten var det iskaldt ute, masse snø og mer komfortabelt å skvette inne. Eieren til Bella forstod da at Bella har forsøkt å si "jeg må tisse" når hun har sittet med det søte lille hodet sitt på skakke og sett på henne. Bella har forsøkt å sende tanker til eierne sine, men de har ikke forstått hva Bella har forsøkt å gi uttrykk for.

Jeg lot Bella få slippe å føle at hun ikke blir sett, vi healet følelsen av at ingen bryr seg om hun tisser på gulvet fordi det var så bittelite. I stedet ga jeg henne følelser av at eierne bryr seg og ser henne og er glad i henne - for det var jo et faktum - og at de forstår når hun vil ut og tisse, selv om det ikke føltes sånn for Bella akkurat da. Jeg ga Bella følelsen av å bli sett, hørt og masse trygghet på at hun vil bli forstått når hun gir sine små signaler. Dagen etter var Bella stueren igjen og hadde fått tillit til at Mamma fulgte med på hennes iherdige forsøk på telepati. Vi tok en runde til senere, der jeg ga Bella innsikt i at hun kan gå mot utgangsdøren for å vise ennå mer tydelig at hun må ut. I dag sitter Bella på dørmatten og gir tydelige signaler om at hun må tisse.

På bildet er Bella ca. 3 måneder gammel. Så smart og oppvakt allerede.


64 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page