ThetaHealing®
Intuitiv Coaching
1 to 1 session

DSC07328.JPG

Hvordan foregår en coachingtime? 

Hvem kan få hjelp?

De som oppsøker ThetaHealing® ønsker en forandring til det bedre i livet sitt. Alle kan få hjelp, uansett alder, bakgrunn, utdannelse. Ved behov for hjelp med barn under 16 år, vil jeg starte med å coache foreldrene. Jeg hjelper også dyr, der eier har gitt tillatelse og ønsker hjelp eller kommunikasjon med dyret. 

De som oppsøker ThetaHealing ønsker en forandring i livet sitt!
 

Hvordan foregår en behandling?

Dersom du kommer til klinikken i Lørenskog, så sitter du i en avslappende stol og har en samtale med meg, der du forteller meg på en naturlig måte hva som skjer i livet ditt og hvilke utfordringer du står overfor. Som regel har klienten et konkret tema, konfliktområde, frykt, utfordring, valg, problem, spørsmål, tanker etc. som ønskes belyst eller besvart. Da kan vi gå konkret inn på dette. Link til DEMO-video fra en ThetaHealing Session 1 to 1.

Alternativt kan timen foregå over Mobil eller Skype. Da finner du deg en rolig plass hjemme der du kan sitte godt og behagelig og vet at du ikke vil bli forstyrret. Du utstyrer deg med et stort glass vann, kanskje noe å notere på hvis du ønsker, og så ringer du meg til avtalt tidspunkt.

 

 

Som Intuitiv Coach vet jeg hvordan jeg skal lytte «mellom linjene» når du forteller meg historien din, samtidig som jeg får informasjon fra en høyere eksistens (også kalt Skaperen), slik at jeg vet hvordan jeg skal jobbe på dine selvbegrensende tanker, trossystem og handlingsmønstre. Jeg tar i tillegg en kjapp intuitiv reading/scanning av følelsene som sitter i kroppen din, slik at jeg kan danne meg et bilde av utfordringene vi står overfor her og nå. Ingenting skjer uten din tillatelse.

 

Under samtalen kan du ha øynene åpne, men underveis kommer jeg til å be deg om å lukke øynene, for da dras du automatisk sammen med meg inn i en Theta-frekvens, der du kan hente fram minner fra underbevisstheten din.

Ved hjelp av Theta spørreteknikker hjelper jeg deg så til å finne tilbake til den opprinnelige årsaken til utfordringene du møter i hverdagen din. De såkalte triggerpunkter i underbevisstheten din. Årsaken kan ligge i en «glemt» episode helt tilbake til barndommen og vel så det. Alle minner ligger lagret i cellene våre. Såkalte celleminner. Som en backup på en harddisk. Celleminnene har lagret alt fra du lå i mors mage, når du var baby, lite barn og hele oppveksten din fram til i dag. Alt du har opplevd på godt og vondt i dette livet ligger lagret i celleminnene. Har du hatt en traumatisk opplevelse som liten, så kan en ørliten hendelse i dag trigge fram dette «glemte» minnet og du blir opprørt, provosert, sint, lei deg, såret, forvirret, livredd, får angst, blir skremt, hysterisk etc. uten at du forstår hvorfor. Det er her jeg kommer inn og hjelper deg å forløse og heale!

Så i stedet for å legge skylden for dine følelser over på andres adferd, ord, handlinger eller ytre omstendigheter, så hjelper jeg deg til selv å ta ansvaret for egne følelser og reaksjonsmønster og endre disse til det bedre for deg.


Celleminner arves også genetisk fra våre foreldre og forfedre. Dette kan være personlighetstrekk som viser både styrke og svakheter, humør, frykter, angst, kreative egenskaper, evner, etc. Vi er også påvirket av gammeldagse trosmønstre som f.eks. at kvinner er mindre verd enn menn, at menn skal tjene mer penger enn kvinner og forsørge familien, tradisjonelle yrkesvalg, oppfatninger rundt religion og tradisjoner, minner om krig og fattigdom og mye mer. Disse stammer fra forfedrene, men preger oss pga. muntlig og genetisk påvirkning nedover i generasjoner. I tillegg er vi påvirket av historiske minner som ligger i den kollektive bevisstheten, og til slutt har vi også med oss minner på et sjelelig plan.

Årsaken til dagens utfordringer
Når vi gjennom samtalen vår har kommet fram til hendelsen(e) som er nøkkelen/årsaken/ triggeren til dagens utfordringer, hjelper jeg deg å forløse frykter, motstand, sorg, sinne, indoktrinerte trossystem, handlingsmønstre, selvsaboterende tanker og hele følelsesregisteret som ligger i den spesielle hendelsen og omdanner dette til trygghet, harmoni, mer positive tanker og følelser og ubetinget kjærlighet. Samtidig vil du via Theta-frekvensen du er i, selv kunne oppleve å få en høyere åndelig forståelse og perspektiv av fortiden din, noe som igjen vil lede til mulighet for tilgivelse og healing.

 

Kontrollsjekk
Under samtalen vil jeg ta en kontrollsjekk innimellom, for å sikre at vi har healet alle følelsene som tilhørte den spesielle hendelsen. Ofte kan det være mange forgreinering til andre hendelser, andre personer/relasjoner osv, slik at vi er nødt til å bruke flere timer for å komme i mål med et problem. Coaching kan sammenlignes med å skrelle en løk. Man må skrelle av noen lag før man begynner å nærme seg kjernen av problemet og av og til må «løken» også ligge litt til «marinering», slik at man blir mentalt moden til å forløse tunge følelser og dype minner som skal opp til overflaten, slik at en ny blomstringstid kan starte.

 

Framtid

Samtalen / timen kan for eks. avsluttes med at vi sammen ser framover i tid og du får lov til å fantasere om hvordan du ønsker framtiden din (ut fra dagens tema), for så å gjøre en liten manifesteringsteknikk for at nytt tankesett og nye handlingsmønster skal kunne bli til realitet i framtiden.

Forberedelser til en time ThetaHealing & Intuitiv Coaching

Før du kommer til timen anbefaler jeg deg at du har spist litt mat. Det forbrukes mye energi under healingprosessen. Under timen får du vann og teppe hos meg. Ta gjerne med deg en vannflaske og litt varme klær til du skal hjem, da du kan føle deg frossen og tørst etter en behandlingstime.
 

Etter-reaksjoner

Etter at du har fått healing, bør du drikke mye og du kan bli kald når energiene forlater den fysiske kroppen. Husk at dette er en renselsesprosess. Det er vanlig å måtte oftere på wc både under og etter healing. Videre er det helt vanlig at man ikke husker så mye av hva vi snakket om, man kan føle seg litt omtåket. Dette er for så vidt et godt tegn, for da er temaet ditt godt bearbeidet og forduftet. Det er imidlertid like vanlig at det kommer mange nye tanker flyvende. Vi har skrelt et lag av løken og et nytt lag kan være modent for forløsning. Eller det kan være et nytt sidespor til et tema vi har jobbet med. Noter gjerne ned tanker og eventuelle drømmer som dukker opp, og så kan vi se på de neste gang du kommer på time.

 

Dine omgivelser kan endre seg

Når du endrer deg og dine handlings- og reaksjonsmønstre overfor omverdenen og andre mennesker, vil det kunne føre til at du opplever at personer i dine omgivelser plutselig responderer på en ny og mer positiv måte overfor deg. Ved å endre dine negative tanker, handlingsmønster, trossystemer og reaksjoner til noe mer positivt, vil du kunne oppleve at dine omgivelser også endrer seg til det mer positive. Du har skapt en ringvirkning og en positiv forbedring for flere enn deg selv. Dette vil igjen kunne føre til bedre balanse i livet, bedre relasjoner til andre mennesker, mer kjærlighet, lykke, harmoni og du vil kunne nå målene dine lettere enn før.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
AdobeStock_195069078.jpeg
AdobeStock_159134975.jpeg
Priser

Pris for 1 time:
60 min: kr 700,-

Mer info

Til toppen!

Disclaimer:
Uttalelsene i dette nettstedet og undervisningen/klassen er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.