top of page

World Relations

Fordypning i tidligere liv, lær om regresjon, religioner, kulturer og andre land

Forutsetning for å ta dette kurset: Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper.

World relationskurset er bare helt eventyrlig spennende!
 

Dette kurset har målrettet fokus på bestemte kulturer og livssyn. I din bevissthet, underbevissthet, kollektive bevissthet, historisk minne og i ditt DNA skjuler det seg minner, hat og frykt for andre kulturer og religioner. Dette hindrer deg i å ha ubetinget kjærlighet og blokkerer for dine terapeutiske healingevner og klarsyn. Når disse tros-programmene kommer frem i lyset, vil hat og bitterhet som ligger skjult i din underbevissthet bli fjernet.
 

Som mesterutøver av ThetaHealing vil du ta imot klienter fra alle kulturer og forskjellige religioner, og da vil du etter kurset være godt forberedt, så du viser ubetinget kjærlighet til dine klienter og det de sliter med. Du vil også kunne se på dine egne liv uten frykt og du kan starte oppgaven med å gjøre deg selv frisk igjen. Reis inn i et spennende lærerikt eventyr om deg selv, noe som er interessant i en selvutviklingsprosess og ikke minst i en terapeutisk sammenheng. Vi finner handlingsmønstre som kan gjenta seg fra liv til liv som vi nå kan forløse og møte sjelens vekst uten å bli styrt av gamle begrensninger. Dette kurset tar utgangspunkt i glemte opplevelser som ligger lagret i underbevisstheten og i den fysiske kroppen. Disse minnene kan stamme fra barndommen eller tidligere liv og de kan komme fra forfedrene dine og kan forstyrre vår mentale, følelse og psykiske velvære.


Om kurset:
Dag 1 og 2 er fokusert på landene i verden med en oversikt over deres tro og skikker. Du lærer å finne og frigjøre negative følelser og programmer mot andre kulturer og mennesker over hele verden som ligger i din underbevissthet. 
Dag 3 er fokusert på tros-strukturer og funksjonaliteten til alternativ healing mot næringslivet.
Dag 4 og 5 er det fokus på religionene i verden, deres tro, og lære aksept av dem med ekte ubetinget kjærlighet.

Studenter som har tatt World Relations kurset har blitt overrasket over hvor mange negative ubevisste tanker, følelser som kom frem i lyset. I mange tilfeller var disse genetiske oppfatninger (fra stamfedre) knyttet til frykt, hat og sinne mot andre land og også sitt eget folk, som de ikke visste de hadde.

Kurset passer veldig godt for deg som ønsker å forløse temaer hos deg selv og som syntes det er spennende med tidligere liv.

Omprogrammerer vi vårt indre «skurr» mot andre mennesker, så åpner vi enda mer opp for sjelelig fred, indre harmoni og kjærlighet. Gled deg til å forløse gammel frykt og hat fra tidligere liv og mye mye mer.

 

Kurset foregår på norsk, kursheftet vil være på engelsk.
Jeg kan formidle kontakt til kursinstruktør for dette Masterkurset. 
 

Dette kurset holdes av Anett Powel Wang, sertifisert Science Theta Healer. Hennes engasjement er å hjelpe å gi deg en dyptgående bevisstgjøring av healing og å skape lykke og harmoni i ditt liv. 
 

www.Thetakoden.no 

world.jpg
bottom of page