top of page
Skjermbilde 2021-07-05 kl. 14.10.24.png

Basic DNA

Grunnkurs i ThetaHealing

en effektiv intuitiv, healende coachingteknikk som kan skape mirakler!

ONLINE WEBINAR - utsettes - ny dato kommer!

DSC09018.JPG

Berit Höflacher

Healende selvutvikling og spirituell vekst? Eller en hel utdannelse for å hjelpe andre? Uansett - All endring starter inni deg!

Traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, ta valg, eller rett og slett å finne din "Life mission",  er bare noen få eksempler på mulige utfordringer som kan løses med ThetaHealing. Du vil lære å endre og omskape begrensende tankemønster og følelser, så du kan skape det livet du ønsker deg.

Bli med på et inspirerende og berikende kurs og lær intuitiv coaching i et trygt, spirituelt fellesskap. Grunnkurset BASIC DNA gir deg en 3 dagers omfattende intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie, klienter og også kjæledyr. Metoden er super som selvhjelp og egenutvikling. Mange blir like fascinert som meg, og satser etter hvert på en hel sertifisert utdannelse, eller bruker teknikkene for å booste andre behandlingsformer.

Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Ingen forkunnskap nødvendig, Thetahealing er noe alle kan lære seg. Skulle du oppleve utfordringer på kurset, så vil du bli ivaretatt og få den hjelpen du behøver!

Du vil få høyere bevissthet, positiv endring, hevet frekvens, styrket intuisjon og effektive healingteknikker!
3 hele dager med spirituell inspirasjon, meditasjoner, øvelser, healing, økt bevissthet og nye vennskap.

Sted: Zoom webinar.

Tid: Fre: 9-17 / Lør: 9-17 / Søn: 10-17

Pris: 5.200,-
Kursavgiften inkluderer 1 gratis personlig 1:1 coachingtime med Berit, som en ekstra oppfølging etter kurset. Verdi kr 990,-. Norsk utførlig manual med verdi kr 250,- sendes deg i posten. Derfor meld deg på senest 1 uke før kursstart!
Insta - De dypeste følelser .png

DU SKAL FÅ LÆRE meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre.

 

Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Du skal studere de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for deg i hverdagen.

Det blir også en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» samt utrensing av negativ energi. Det blir en titt innom tema Soulmates og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg!​

SERTIFISERING:

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs og Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

Theta Word Cloud - female hands cupped around the word THETA surrounded by relevant words
icons-practitioner.png

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching (Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Repetisjon kan være gull verd, da du er på et nytt sted og klar for å håndtere kunnskapen på en ny måte. 

Sertifisering
361987240_1339862410261474_7875112908340483801_n.jpg

Berit Höflacher

Sertifisert Instruktør i ThetaHealing® 
Thetahealer® Master og Intuitiv Coach
Gründer av Intuitiv-Coaching.no

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne, balanse, harmoni og din retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

 

Behøver du mer informasjon for å vite om dette er noe for deg?
Les mer om ThetaHealing og min bakgrunn som instruktør på www.intuitiv-coaching.no, eller send meg en melding via kontaktskjemaet.

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere

Astrid: "Tusen takk for ett magisk kurs. Berit er ein fantastisk sjel som virkelig kan formidle sin budskap til oss lærevillige studenter. Dette er et kurs som tar oss djupt inn i sjela og Theta er min nye venn. Gleder meg til fortsettelsen! Eg har blitt et annet menneske etter detta kurset og er hekta. Det er ingenting som kan måle seg med detta. Theta er min vei å jobbe etter, kjenner eg. Etter eit grunnkurs så har klarsynet mitt blitt veldig kraftfullt."

Siw, en av mine kursdeltagere som startet egen bedrift våren 2023, sier: "Det er jo mange år siden jeg tok videreutdanning i veiledning. Var ferdig med bachelor i psykologi i 09 og veileder/coach i 2011. Men det var Thetahealinga som løsna alt og fikk meg på vei til endelig å realisere barndomsdrømmen".

DSC00463.JPG
Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til en lukket Facebook-gruppe, Sparks of Light Community. Intensjonen er at kursdeltagere kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Det å øve/utveksle med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

Instruktøren inviterer deg til gruppen, enten direkte i Facebook, eller via e-post.

bottom of page