top of page

Medium & Husrens

Åndeverden

DSC00460.JPG

HVA ER ET MEDIUM?
 

Et medium er en person som kan hjelpe deg med kontakt med åndeverden eller «den andre siden». Denne kontakten kaller vi en kanalisering/channelling. "Medium" betyr å være i midten eller være en kanal mellom avdøde og klient. Den informasjonen som et medium mottar mentalt gjennom sine sanser, videreformidles til deg som får besøk.

Som ThetaHealer kan jeg ta kontakt med åndeverden, kommunisere med avdøde, sende gjenferd til Lyset og rense hus med urolige energier. Dersom du har et konkret ønske om å opprette kontakt med en spesiell slektning, venn eller kjæledyr, er dette mulig, men jeg kan aldri garantere noe på forhånd.

 

Som medium og ThetaHealer kan jeg også få en trygg og god kontakt med engler og guider etc. som befinner seg rundt ditt energifelt og kanalisere budskap fra disse. 

 

KANALISERING

Hvordan foregår en samtale med en av dine kjære på Den Andre Siden?

Ved å opprette kontakt med Skaperen av Alt Som Er på det 7. eksistensnivået, vil jeg være i en Thetafrekvens og fungere som et mellomledd (medium) mellom den avdøde som befinner seg på det 4. eksistensnivå og min klient. Jeg vil beskrive den avdøde/ånden som best jeg kan, slik at du gjenkjenner hvem det er og kan stille spørsmål og få svar og beskjeder.

Ånder som oppholder seg på det 4. eksistensnivå viser seg som regel slik de var når de levde, med sin personlighet, sine fysiske kjennetegn og sine emosjonelle sider og meninger, slik at vi skal kjenne de igjen. En kanalisering foregår like bra over telefon, som at du er tilstede hos meg eller jeg hos deg. Åndeverden forflytter seg på sekunder. Så den energien som er rundt deg der du er, kan vise seg for meg der jeg er, 2 sekunder etterpå, selv om den geografiske avstanden er stor. 

 

Det kan skje at avdøde slektninger/bekjente kommer innom midt i en ThetaHealing-time og har beskjeder til klienten. Dersom klienten er åpen for dette og ønsker det, vil jeg formidle det jeg ser og hører.

Husk; i åndenes verden så ser og hører de oss, men vi ser og hører ikke dem (vanligvis), og det kan være ganske så fortvilende for dem når de har en viktig beskjed. De fleste av dem er jo glade i oss og ønsker vårt aller beste.

Er du plaget av slitsomme energier i heimen?

Spøker det hos deg?

Skjer det uforklarlige hendelser?

Bestill en samtale med meg, så finner jeg ut hva som påvirker deg.

Medlem av Norsk Spiritualistisk Forening (NSF)
Medlem av Norsk Spritualistisk Trossamfunn (NST)
Godkjent Healer gjennom Norsk Spiritualistisk Healerforbund (NSH)

bottom of page