top of page

Anbefalinger

Lise, Follo

Berit? Hva slags unikt menneske er hun? Etter mange års stress og uro i kroppen fant Berit raskt årsaken til dette og fikk meg i en helt annen modus, bare etter EN coaching time. Jeg føler glede igjen og den støyende trillende latteren som har uteblitt i over 10 år har kommet tilbake så de rundt meg får helt hakeslepp. Uroen er borte. Jeg føler meg veldig godt. Neste coaching time noen uker etterpå tar hun tak i ett helt annet ubehagelig tema som bør løses for å få ett fullverdig liv. Her fanger også Berit opp årsaken til HVORFOR jeg følte meg plaget og fikk bearbeidet dette i sin theta coaching. Noe som ga meg enormt med overskudd samtidig som jeg føler indre ro og trygghet. Berit må bare oppleves for de som trenger hjelp med vonde opplevelser, traumer, manglende energi og er på tampen til utbrenthet. 

Anne Gausel Engan
ENA Design Studio

Berit, du er et naturlig spirituelt og åndelig talent med fantastiske evner, og du har det største hjertet! Du overgår alt jeg forventet! Her snakker vi ikke bare theta - nei du er både synsk og har alt som trengs for å hjelpe den som søker! Med ditt varme vesen og varme hender har du endelig havnet på rett hylle! Jeg unner alle å ta kontakt med deg, dette er livsforandrende!

Anne Kjølås

Heaven on Earth Coaching

Jeg har fått uvurderlig hjelp når livet har stormet for Berit har et usedvanlig sterkt klarsyn i tillegg til at hun er kunnskapsrik, varm og intuitiv. Med Thetateknikken har hun oppnådd så mye, at jeg til og med har blitt motivert til å lære den selv. Anbefaler Berit på det varmeste.

Hilde, Oslo

Jeg har vært i kontakt med Berit på telefon et par ganger og hun har hjulpet meg på dypet av mine utfordringer. Det er utrolig hvor mye en kan få gjort i en energiverden. Berit er helt unik med sine helt spesielle evner som klarsynt og intuitiv, dette kombinerer hun med healing og andre metoder. Jeg vil si at kombinasjonen av det hun tilbyr er helt unik. Her kan man ha reading med samtale underveis og healing på det som kommer opp, det er ganske spesielt. Berit er et varmt og herlig menneske med mye humor og er en fantastisk samtalepartner. Jeg vil varmt få anbefale Berit til alle.

Kjærlig hilsen Hilde

Evelyn Floan
Lille Alven

Berit er en fantastisk Thetahealer og veldig intuitiv. Jeg har fåt uvurderlig hjelp av henne for at jeg kunne nå målet mitt til her jeg er i dag . Jeg anbefaler henne på varmeste . Og det er helt fantastisk hvordan hun kanaliserer beskjeder fra den andre siden.

Kursdeltager

Etter å ha gjennomført Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper, startet hun opp sin egen business og forteller meg: "Det er jo mange år siden jeg tok videreutdanning i veiledning. Var ferdig med bachelor i psykologi i 09 og veileder/coach i 11. Men det var Thetahealinga som løsna alt og fikk meg på vei til å endelig realisere barndomsdrømmen". 

Emilie Paulsen
Digital Markedsfører
Youtube, Datter

Jeg, som alle andre mennesker, har mine problemer og utfordringer i hverdagen. Noen utfordringer har vært kjærlighets-sorg, vanskeligheter på skolen, «trust-issues» med venner og familie, traumatiske opplevelser fra ung alder og ikke minst fysiske problemer med kroppen. Takket være gode samtaler og «behandling» med mamma har jeg kommet meg gjennom disse periodene. Hver coachingtime har resultert i en varm god følelse inni meg, som jeg vil beskrive så godt som å bli smurt med honning på innsiden. Hadde jeg ikke fått hjelp, hadde skolegang, kjærlighetsliv, og hverdagsliv vært en utfordring den dag i dag, men jeg har fått hjelp til å komme meg videre og har det bedre enn noen gang!

Jeanette S.K.
Møre & Romsdal

Berit utstråler en ro og trygghet, og jeg opplevde det var lett å få tillit til henne. Hun fanget opp det som lå langt utenfor min bevissthet, men som likevel skapte utfordringer for meg. Det var også veldig fint hvordan hun hjelper å bringe dette frem, men hele tiden i respekt og samspill med der jeg var i prosessen. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt, fikk god hjelp og kan derfor trygt anbefale Berit :-)

Heidi Vatn
hundeeier, Trøndelag

Jeg har hatt foreløpig bare 1 time med ThetaHealing.  Det var spennende, lærerikt og jeg føler at dette hjelper meg å komme videre. Ser frem til flere timer.  Berit er et utrolig varmt menneske, klarsynt, kunnskapsrik, og veldig intuitiv. Det er så spennende når hun kanaliserer, både fra den andre siden, og også med beskjeder fra dyr som fortsatt er her.  Jeg anbefaler Berit på det varmeste.

Astrid Herland
Kursdeltager

"Tusen takk for ett magisk kurs. Berit er ein fantastisk sjel som virkelig kan formidle sin budskap til oss lærevillige studenter. Dette er et kurs som tar oss djupt inn i sjela og Theta er min nye venn. Gleder meg til fortsettelsen! Eg har blitt et annet menneske etter detta kurset og er hekta. Det er ingenting som kan måle seg med detta. Theta er min vei å jobbe etter, kjenner eg. Etter eit grunnkurs så har klarsynet mitt blitt veldig kraftfullt."

bottom of page