top of page
IMG_0621.JPG

La dyret ditt få en stemme!
THETAHEALING ®
har god effekt på kjæledyr!

Har du noen gang lurt på hva som egentlig foregår i hodet på kjæledeggen?
Nå har du muligheten!

Gi din 4-bente venn en stemme gjennom en dyretolk!
 

Det er fullt mulig å kommunisere med dyr. For det første har de kroppsspråk og blikk som de fleste dyreeiere vet om og gjenkjenner. Men dyrene har også følelser og tanker, akkurat som oss. De sender bilder og oppfatter bilder. De sanser våre følelser og de ser energier som ikke vi ser med det blotte øyet.

Når jeg er i en theta-frekvens kan jeg kommunisere telepatisk med dyr og merke hvilken sinnsstemning de har, hva de føler, hvordan de har det mentalt og fysisk. Dyrene kommer inn i hodet mitt med stemmer som viser meg karakteren i personligheten til dyret. Om det er en rolig bedagelig skapning, eller en skikkelig energiball, merker jeg med en gang, ut ifra måten det kommuniseres på.

 

Dyrene kan ha behov for å fortelle eieren sin om ønsker rundt for eks. mat, stell, lek og leker, trening, turer, utstyr, ønsker de måtte ha, soveplassen, andre dyr eller mennesker. De kan ha opplevd vonde ting, som har satt spor og kan forklare hvorfor de er redde eller urolige i dag. De kan komme med sine engstelser og bekymringer for seg selv eller for sin eier, og ikke sjelden forteller de hvor skoen trykker hos eieren selv. 

Det er mulig å oppfatte fysiske problemer hos dyret, men jeg er ingen veterinær og stiller derfor ingen diagnose. Skulle jeg få følelsen av at det er behov for nærmere sjekk av noe fysisk hos dyret ditt, så vil jeg gi deg råd om å kontakte veterinær. En dyretolk skal ikke kommunisere med et dyr uten at eier har gitt tillatelse.

 

Dersom dyret ditt har adferd som ikke kan forklares, "logger" jeg meg på dyret og får fram bilder og informasjon om hva som er årsaken. Ved hjelp av ThetaHealing®-teknikker healer jeg dyret mentalt og fysisk på samme måte som jeg coacher en person. Det at dyret ikke hører eller forstår hva jeg sier, har ingen betydning, for alt er energi, og energi kan omskapes. 

 

Dyrene har lært meg utrolig mye, spesielt de som har gått over til den andre siden, har gitt meg en ydmyk forståelse for at også dyr har vakker sjel og reinkarnerer.

Det mest spennende med dyretolkning og det å hjelpe dyr med ThetaHealing®, er at det alltid finnes et «speil» opp mot eier. Dyrene våre viser oss våre egne utfordringer. Dyret ditt sitter på verdifull informasjon om deg.

Animal Connection

Ønsker du å lære hvordan man kommuniserer med dyr?

Har du ofte ønsket at dyret ditt kunne fortelle deg hva det tenker og føler?

Bli med på et kurs i Animal Connection, så vil du få åpnet opp dine medfødte intuitive evner og lære deg teknikker for å tolke dyr. 

Les mer om kurset...

 


 

Image by Kote Puerto
Under blogg-kategorien "Dyr" kan du lese mine healingerfaringer og små historier som dyrene har fortalt meg.
bottom of page