kurs I THETAHEALING®

Generelt om kurs i Thetahealing

SJEL MOT SJEL
Vurderer du en alternativ utdannelse med healing og samtaler, livsveiledning, reading og mye annet, så velg et verktøy som utretter mentale mirakler i et lynraskt tempo. Velg ThetaHealing som ditt hovedverktøy eller som et fantastisk supplement til annen behandlingsform, da jobber du på lag med alle nivåer av diverse følelser og begrensninger i en person. Du jobber sjel mot sjel, hjerte mot hjerte og det aller beste; du blir hel i deg selv.


INTUITIV COACHING
ThetaHealing® er en intuitiv coaching-metode for å utvikle dine åndelige og spirituelle evner, øke ditt klarsyn, mestre intuitiv anatomi, løse opp i negative reaksjons- og tankemønster som du har med deg fra de 4 trosnivåer (Grunnleggende, Genetisk, Historisk, Sjelenivå). Du vil lære om DNA-aktivering, manifestering av ønskedrømmer, reiser til tidligere liv, kommunisere med sjelen og hjelpere og effektive metafysiske coaching-teknikker (spørreteknikker).

RASK SUKSESS
Lær deg å bli din egen livs-mentor og coach ved å la Skaperkraften omskape negative mønster til positive følelser og selvtillit. Lær å bli en mester av dine følelser, dine tanker og øk din medfødte healingkraft. Med ThetaHealing vil du på en enkel måte kunne fremskynde resultatene dine, løse dine tøffeste problemer og oppnå suksess raskere enn noen gang før.

VERDIFULL INVESTERING
Ved å investere tid og penger i et kurs i ThetaHealing, eller også en hel utdannelse der du gjennomfører Masterkursene, vil du samtidig investere i mangfoldige timer med åndelig vekst,  selvutvikling, healing av deg selv, coaching til deg selv og supre teknikker du kan benytte for å hjelpe deg selv og andre resten av livet.

OBS! Når du har meldt deg på et kurs i ThetaHealing, vil underbevisstheten din og Universet kunne sette i gang med å jobbe med deg. Det betyr at forskjellige typer følelser (frykter, engstelser, bekymringer, sorg, sinne, etc.) samt gamle minner fra fortiden, vil kunne komme opp til overflaten i tiden fram mot kurset. Dette er ikke farlig, tvert imot, så forberedes du til temaer i deg selv, som du endelig kan få sett på og få healet mens du er på kurs. Så ha tålmodighet med deg selv fram mot kurset. Etter 3 dager på kurs kommer du til å ha fått en ny innsikt og et større perspektiv på både deg selv og din omverden.

 

UTDANNELSE
Det finnes flere Masterkurs og Fordypningskurs / Spesialkurs som man kan ta etter at man har fullført de 3 grunnlegende kursene Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper. Se oversikt lenger ned på denne siden!

 

basic-dna_edited.jpg

Basic DNA - Grunnkurs

Forutsetning: Ingen
Pris: Kr 5.000,-
Varighet: 3 dager, 21 timer

Grunnkurset BASIC DNA gir deg en god intro til disse supre energiteknikkene. Du lærer hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie og også dine kjæledyr. Du lærer å møte din sjel og få opprettet en formidabel indre kraft for å endre din indre og ytre verden.

 

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs og Masterkurs innenfor ThetaHealing. Kurset varer i 21 timer fordelt over 3 sammenhengende dager og foregår på norsk med norsk kursmanual.

På kurset vil du først og fremst lære en meditasjon "Veien til det 7. eksistensnivå" for å bevisst sette deg i en Thetafrekvens. Du vil lære effektive teknikker som du kan bruke for å heale deg selv og andre allerede etter første kurs. Du vil lære å endre følelser og tankemønster. Du vil komme til å merke at intuisjonen/klarsynet ditt, har blitt forsterket. Det vil bli mange fine dype meditasjoner og praktiske øvelser. 

Les mer...

advanced.jpg

Advanced DNA - Videregående kurs

Forutsetning: Basic DNA
Pris: Kr 5.000,-
Varighet: 3 dager, 21 timer

Forutsetning for å ta dette kurset:

Basic DNA hos en sertifisert ThetaHealing-Instruktør i løpet av de siste 4 år.

I løpet av 3 sammenhengende dager skal vi øve på å grave oss ned til roten av årsaken til klientens problemer via en 1 til 1 samtale med «klienten», der man stiller spørsmål fra forskjellige vinkler og øver oss i å omskape følelser. Vi skal lære å heale gjennom å forbinde oss med det 7. Eksistensplan. Det blir flere demo-visninger, fine dype meditasjoner, mange nedlastninger og spennende teknikker. Kurset foregår på norsk med norsk kursmanual.

Les mer...

Skjermbilde 2021-07-05 kl. 14.14.50.png

Dig Deeper - Fordypningskurs

Forutsetning: Basic DNA og Advanced DNA
Pris: Kr 4.000,-
Varighet: 2 dager

Forutsetning for å ta dette kurset: 

Grunnkurset Basic DNA og Advanced DNA hos en sertifisert ThetaHealing-Instruktør i løpet av de siste 4 år.

Mer info om kursinnhold kommer!

Utlån en hjelpende hånd

Finding your soulmate with ThetaHealing

Forutsetning: Basic DNA og Advanced DNA
Pris: Kr 4.000,-
Varighet: 2 dager

Forutsetning for å ta dette kurset: 

Grunnkurset Basic DNA og Advanced DNA hos en sertifisert ThetaHealing-Instruktør i løpet av de siste 4 år.

Mer info om kursinnhold kommer!

intuitive-anatomy.png

Masterklasser og spesialkurs

Forutsetning: Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper
Pris: Varierer
Varighet: Varierer

Disse undervises i Norge:
 

 • Intuitiv Anatomi - 15 dager

 • Disease & Disorder - 5 dager

 • World Relations - Regresjon - 5 dager - Les mer...

 • Manifesting and Abundance - Manifestering og overflod - 2 dager

 • Game of Life - Start din egen business - 2 dager - Les mer...

 • Family Ties - Løs opp i familiemønster og DNA-arv - 2 dager

 • You & Your Inner Circle - Dine nærmeste relasjoner - 2 dager

 • You & The Earth - 2 dager

 • You & The Creator - 2 dager

 • Rythm of weight - Løs opp i avhengigheter - 2 dager
   

Masterkurs og Spesialkurs holdes via www.thetakoden.no. 

Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan formidle påmelding.
 

Alle elever som har gått på kurs hos en sertifisert instruktør, blir registrert i den internasjonale databasen til Vianna Stibal, www.thetahealing.com.
 

Mer info om de enkelte kursene kommer!