top of page

THETAHEALING ®
Generelt om sertifiserte kurs & utdannelse

210568090_237425604860666_4909248654317348779_n_edited.jpg

Sjel mot Sjel
Vurderer du en alternativ utdannelse med healing og samtaler, livsveiledning, reading og mye annet, så velg et verktøy som utretter mentale mirakler i et lynraskt tempo. Velg ThetaHealing som ditt hovedverktøy eller som et fantastisk supplement til annen behandlingsform, da jobber du på lag med alle nivåer av diverse følelser og begrensninger i en person. Du jobber sjel mot sjel, hjerte mot hjerte og det aller beste; du blir hel i deg selv.

Intuitiv Coaching
ThetaHealing® er en intuitiv coaching-metode for å utvikle dine åndelige og spirituelle evner, øke ditt klarsyn, mestre intuitiv anatomi, løse opp i negative reaksjons- og tankemønster som du har med deg fra de 4 trosnivåer (Grunnleggende, Genetisk, Historisk og Sjelenivå). Du vil lære om DNA-aktivering, manifestering av ønskedrømmer, reiser til tidligere liv, kommunisere med sjelen og hjelpere og effektive metafysiske coaching-teknikker (spørreteknikker).

Rask suksess
Lær deg å bli din egen livs-mentor og coach ved å la Skaperkraften omskape negative mønster til positive følelser og selvtillit. Lær å bli en mester av dine følelser, dine tanker og øk din medfødte healingkraft. Med ThetaHealing vil du på en enkel måte kunne fremskynde resultatene dine, løse dine tøffeste problemer og oppnå suksess raskere enn noen gang før.

Verdifull investering
Ved å investere tid og penger i et kurs i ThetaHealing, eller også en hel utdannelse der du gjennomfører Masterkursene, vil du samtidig investere i mangfoldige timer med åndelig vekst,  selvutvikling, healing av deg selv, coaching til deg selv og supre teknikker du kan benytte for å hjelpe deg selv og andre resten av livet.

Underbevisstheten vet at du skal på kurs

Når du har meldt deg på et kurs i ThetaHealing, vil underbevisstheten din og Universet kunne sette i gang med å jobbe med deg. Det betyr at forskjellige typer følelser (frykter, engstelser, bekymringer, sorg, sinne, etc.) samt gamle minner fra fortiden, vil kunne komme opp til overflaten i tiden fram mot kurset. Dette er ikke farlig, tvert imot, så forberedes du til temaer i deg selv, som du endelig kan få sett på og få healet mens du er på kurs. Så ha tålmodighet med deg selv fram mot kurset. Etter 3 dager på kurs, kommer du til å ha fått en ny innsikt og et større perspektiv på både deg selv og din omverden.

Demo:

På hvert kurs vil det utføres minst 1 reell 1 til 1 intuitiv coaching, slik at du får en opplevelse av hvordan Thetahealing brukes i arbeid med klienter. Instruktøren velger intuitivt ut 1 deltager og viser hvordan man jobber med en konkret person. Du vil kunne se/høre/sense hvordan klienten (kursdeltageren) responderer på instruktørens spørsmål og healing. Dette gir en fin forståelse og pedagogisk innføring i hva som er målet med det du lærer på kurset. Deltagere som er villig til å bli jobbet på under en demo vil oppleve å vise sårbarhet og følelser fra traumer, men samtidig få god healing av disse der og da. Noe som gir en fantastisk læreprosess både for den frivillige "klienten" og resterende kursdeltagere. 

Taushetsplikt

Alle kursdeltagere har taushetsplikt med tanke på personlig, sårbar informasjon som kommer fram blant deltagerne på et kurs.

En hel utdannelse
Det finnes flere Masterkurs, Fordypningskurs og Temakurs som man kan ta etter at man har fullført de 4 grunnlegende kursene; Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper og You & The Creator. Se oversikt lenger ned på denne siden!

Manual og notater

Norsk kursmanual (oversatt fra engelsk). Engelsk kan skaffes, hvis ønskelig.
Ta gjerne med deg egen notatbok, vannflaske og ev. et varmt klesplagg, hvis du har lett for å bli frossen. Når vi jobber med energier kan temperaturen svinge opp og ned. Les mer om praktisk info vedr. kurs!

 

Sertifisering
Alle kursdeltagere blir registrert som sertifisert ThetaHealer Practitioner i den internasjonale databasen til The Founder of Thetahealing - Vianna Stibal - www.thetahealing.com

For å delta på flere kurs i ThetaHealing, må det ikke ha gått mer enn 4 år siden sist du deltok på et kurs.
Ta gjerne en titt på denne videoen før kurset, da blir du litt kjent med Vianna Stibal, som er kvinnen bak Thetahealing.

Norsk instruktør:
Alle kurs du booker via denne nettsiden (Intuitiv Coaching): Berit Höflacher

Masterkursene: Anett Powell Wang (Berit henviser deg videre).

Repetere kurs?
Dersom du har gått et kurs tidligere, er det likevel fullt mulig å delta flere ganger. Repetisjon kan være meget nyttig på mange måter. Hvert kurs og hver gruppe er helt unik, og det kan komme opp forskjellig type informasjon til den enkelte gruppa. Du selv er også på et annet mentalt stadium i dag, enn du var sist du gikk på kurs, så du kan få like bra, kanskje til og med bedre, nytte av kurset, når du repeterer. Personlig har jeg kun hatt gode erfaringer med å repetere kurs. Derfor tilbyr jeg alle som har gått kurset tidligere, å repetere for kr550,-  

Forutsetning for repetisjons-pris er at du har gått kurset via Intuitiv-Coaching (Berit) tidligere og at det ikke er mer enn 5 år siden siste kurset du var på. Dersom det er lenge siden du har deltatt på tilsvarende kurs, så kan manualen være oppgradert. Pris ny manual kr 250,- (pr. 2023).

Du vil kunne bli plukket ut for å assistere ved behov - noe som kan gi verdifull erfaring - og nye deltagere vil bli prioriert for demo (live coaching utført av instruktøren på 1 deltager) og ved øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere på kurset.

Kurs som undervises på norsk

basic-dna.jpg

Basic DNA

3 dager /21 timer

Bok Soulmate.JPG

Find your Soulmate

2 dager

Rythm of weight.JPG

Rythm of Weight
3 dager

DNA3.png

DNA 3

5 dager

advanced.jpg

Advanced DNA

3 dager / 21 timer

family-ties.jpg

Family Ties

2 dager

world.jpg

World Relation

5 dager

icons-practitioner.png

Sertifisering

Alle elever sertifiseres

dig-deeper.jpg

Dig Deeper

2 dager / 17 timer

game.jpg

Game of Life

2 dager

intuitive.jpg

Intuitiv Anatomi

15 dager fordelt på 3 uker

Å snakke på telefoner

Spørsmål om kurs?

Gratis tlf-samtale 20 min

creator.jpg

You & The Creator
3 dager / 21 timer

manifesting.jpg

Manifesting & Abundance

2 dager

disease.jpg

Disease & Disorder

10 dager

icons-instructor.png

Instruktørkurs

Se Thetahealing.com

Kurs

Sparks of Light Community

krystallkule

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, så blir du invitert til Facebook-gruppa Sparks of Light Community. Intensjonen er at elever kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Å øve med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

bottom of page