Kropp & sinn

body, mind, spirit - alt bør være i harmoni

Kropp, sinn og ånd, alle deler av oss må ivaretas. Det holder ikke å meditere konstant, dersom den fysisk kroppen ikke ivaretas med nok bevegelse og riktig kosthold. Yoga, pilates og dans gir min fysiske kropp glede hver uke.

I 2017 var jeg skikkelig fysisk sliten og hadde stort behov for mer energi i hverdagen. I tillegg fikk jeg en tanke om at jeg burde få i meg nok og riktige vitaminer og mineraler og ha mer fokus på økologiske matvarer. Da kom jeg tilfeldigvis (ingenting er forresten tilfeldig...) over et fantastisk økologisk sertifisert næringstilskudd. Fitline-produktene fra PM International løser seg opp i vann og transporteres rett ut i cellene der det trengs. De er enkle å få i seg hver dag, lett å ta med i farten og smaker også supergodt. Jeg har brukt de hver dag siden.

 

Les mer om næringstilskuddet Fitline her!

i fettcellene ligger det lagrede minner og følelser

Følelser ligger lagret i fettcellene

Min erfaring som Intuitiv Coach, er at dersom man ikke klarer å gjennomføre en diett, eller man har giga motstand mot å endre kostholdet og uvanene sine, så er det en underliggende årsak til dette. 

Mens vi vokser opp og lever livet vårt, skjer det hele tiden følelsesmessige påkjenninger i stor eller mindre grad og av både positiv og negativ betydning. Følelsene lagrer seg i cellene våre. Når vi setter i gang en diett for å miste fettceller, frigjøres følelsene som ligger lagret der fra mange år tilbake. Følelsene kan være såre og vonde og dette ønsker vi ikke å kjenne på. Da kommer motstanden frem i oss tvert. 

Gamle følelser frigjøres.  

Vektreduksjon frigjør følelsene som ligger lagret i fettcellene. Dersom det er såre, vonde følelser som vi er redde for å kjenne på, så kommer motstanden tvert. Da er det utrolig hvor mange unnskyldninger man klarer å finne på, for å slippe å fortsette. I verste fall spiller kroppen så på lag med fryktene, at hele tarmsystemet stopper opp og kroppen nekter å gi fra seg avfallsstoffer eller fett. De fleste er seg dette ikke bevisst, da det er underbevisstheten som styrer oss vekk fra å kjenne på de vonde følelsene. En genial forsvarsmekanisme, men dietten og vektreduksjonen kan stoppe opp uten at man forstår hvorfor.

Jeg kan hjelpe deg når det stopper opp, ved å coache deg igjennom årsaken til at du ikke klarer å endre livsstilen eller ikke klarer å fullføre en diett. Årsaken kan være helt individuelt fra person til person. Jeg hjelper deg å forløse de negative følelsene og omskape de til indre ro, trygghet, kjærlighet til deg selv og kroppen din og mot til å fortsette på veien mot en bedre helse. Her kan du lese med om 1 to 1 session.