AdobeStock_182530897.jpeg

Meditasjoner

  • YouTube Social Ikon
Abonner på kanalen min for å få melding om nye meditasjoner. Å abonnere på Youtube er gratis.

Flere av mine meditasjoner kan med fordel brukes for å få svar på et eller flere spørsmål for deg selv.

 

1. Tenk ut et spørsmål du ønsker svar på for deg selv.

2. Sett deg godt til rette, helst med rett ryggrad og føttene i gulvet.

3. Følg meditasjonen.

En liten advarsel! Du må ikke lytte til disse meditasjonene mens du kjører bil eller gjør noe annet som krever din fulle og hele konsentrasjon, da du vil kunne oppleve å bli meget avslappet under meditasjonen.

 

Healing er ingen godkjent erstatning for medisinsk behandling.

GUIDET MEDITASJON
VEIEN TIL DET 7. EKSISTENSPLAN


Denne meditasjonen guider deg på en detaljert, lett og forståelig måte inn i Thetafrekvensen som finnes på det 7. Eksistensplan, hos Skaperen av Alt som Er. Kilden. Her er alt bare lys og ubetinget kjærlighet, her er alt mulig!

Selv om man visuelt sett reiser ut i Universet, finnes Kilden du møter i denne meditasjonen inni deg selv.

Tenk gjerne ut et spørsmål i forkant av meditasjonen. Når du har blitt ett med den ubetingede kjærlighetsenergien på det 7. Eksistensplan, vil du få muligheten til å stille ditt spørsmål og få et helt rent og klart svar fra Kilden og Skaperen av Alt som Er. 

Lykke til på reisen!

Denne meditasjonen kan gjøres flere ganger, til du selv er trygg på veien. Til slutt vil du bare kunne lukke øynene og se for deg lyset på 7. eksistensplan. Så er du automatisk i en Thetafrekvens, der du kan "google" i Universet etter svar. 

 

GUIDET MEDITASJON
TREN OPP DINE SENSITIVE SANSER OG EVNEN TIL Å VISUALISERE


Denne meditasjonen guider deg på en detaljert, lett og forståelig måte inn i Thetafrekvensen som finnes på det 7. Eksistensplan, hos Skaperen av Alt som Er. Kilden.  

Når jeg har fått deg inn i denne lyse gode Theta-energien, hos Kilden, Skaperen av Alt som Er, der alt er bare lys og ubetinget kjærlighet og alt er mulig, da går reisen videre til et vakkert landskap, der du skal få benyttet alle sansene dine. Du vil få trente opp klarsyn ved å se landskap, dyr, blomster, farger, du vil få trent opp klarhørsel, lukt, smak og du vil kanskje også føle energier mens du er i denne meditasjonen. 

Lykke til på reisen!