top of page
361987240_1339862410261474_7875112908340483801_n.jpg
creator.jpg

You & The Creator

Utdyp din forbindelse med Skaperkraften!

Villa Solgull - Hamar - Innlandet

Dato kommer! (3 dager)

Lær deg å forstå forskjellen mellom stemmen fra Skaperen og ditt eget Ego. Hva er sannhet? Hva er frykt? Hva er ren beskyttelsesmekanisme eller forsvar og hva er faktisk en sann beskjed fra Skaperkraften?

Det er meningen at vi skal oppnå flere nivåer av kjærlighet i dette livet: Kjærlighet til oss selv, kjærlighet til Skaperkraften, kjærlighet til vår partner og bedre halvdel, hvordan man virkelig skal oppleve kjærlighet til egen familie, kjærlighet til venner og kjærlighet til verden. Vi må være i stand til å mestre disse nivåer av kjærlighet, men hvordan kan vi mestre dem, dersom vi har med oss trosprogrammer som sier at det er umulig?

I dette kurset "You and the Creator" vil du bli vist og gitt en forståelse av understrømmen i din egen underbevissthet. Du skal få en forståelse av hvordan kroppen faktisk fungerer når det gjelder problemløsning og hvordan du faktisk vet forskjellen mellom det å kommunisere med energien til Skaperkraften, og det å kommunisere med ditt eget ego eller med ditt høyere selv.

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet og vet definisjonen av kjærlighet. Noe som vil endre livet ditt. Denne energien, denne livskraften, er i hvert eneste atom og atomer er en del av deg og en del av alle dine omgivelser. Du skal få lære å differensiere hvor informasjonen kommer fra og du vil lære å jobbe med og omprogrammere din underbevissthet. 

Dette er et viktig kurs fordi hver gang man holder et kurs i Thetahealing, så er det alltid noen som spør om hvordan man kan vite om svaret kommer fra Skaperen. Dette kurset vil lære deg hvordan endre mindsett, slik at du forstår.

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper hos en sertifisert instruktør. Det siste kurset du har deltatt på, må være i løpet av de 5 siste årene (repetisjonskurs teller med).

Du blir sertifisert og kurset danner grunnlag for alle Masterkurs og temakurs innenfor ThetaHealing.

Dette kurset er et "must" for enhver Thetahealer som ønsker effektive selvhjelpsteknikker der man har liten sjans til å flykte unna i egne blindspots!

Kurset gir nye perspektiv og aspekter av deg selv:

 • Understrøm-Selvet

 • Overlevelses-Selvet

 • Ego-Selvet

 • Det Høyere Selvet
   

Sett i forhold til alle 4 trosnivåer!

creator.jpg
ThetaHealing har endret livet mitt:
 • Jeg har funnet min Life Mission.

 • Jeg har turd å gå ut av en trygg, godt betalt jobb i en alder av 56 år!

 • Jeg har skapt min egen bedrift og overvunnet tekniske utfordringer.

 • Jeg overvant frykten for å bli instruktør.

 • Jeg manifesterte instruktørutdannelsen, så langt 5 forskjellige kurs.

 • Relasjoner har endret og bedret seg.

 • Jeg har lært grensesetting - prioriterer meg selv og min business.

 • Økonomien har bedret seg betraktelig over tid.

 • Jeg har fått et mye mer avslappet forhold til penger.

 • Forsterket egenverd og egenkjærlighet.

 • Jeg har healet fysiske vondter og utbrenthet.

 • Jeg tørr endelig å dele min kunnskap, mine spirituelle opplevelser og vise hvem jeg er og hva jeg står for.

 • Jeg har manifestert fine ferier, biler, klær og stor oppussing av hus.

 • Jeg har skapt tillit til de krystallklare beskjedene fra Skaperen av Alt som Er og kanaliserer verdifulle budskap fra oven. 

 • Jeg har verktøy jeg kan bruke til alt!

Nå har også et par av mine kursdeltagere startet for seg selv!

BOKEN YOU & THE CREATOR

er skrevet av Vianna Stibal, oversatt fra engelsk til norsk av Gisle Selmer til bruk i undervisning og korrekturlest av Berit Höflacher. Boken danner grunnlag for kurset og er trykket opp i farger som norsk manual. 90 A4-sider med mye super dypgående kunnskap, er inkludert i kursavgiften. Verdi kr 250,-.

Hvis du har spørsmål vedrørende kurset, eller er interessert, men dato passer ikke, så ta gjerne kontakt med meg. Du kan booke en 20 minutters gratis, uforpliktende kaffeprat på telefon med meg.

Healer working with theta energy - female hands cupped around the word THETA on swirling
Sertifisering
icons-practitioner.png

SERTIFISERING:
ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! Dette kurset er godkjent som sertifisert kurs for alle videre Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle kursdeltagere blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

3 hele dager med meditasjoner,  øvelser, dyptgående healing, økt bevissthet og nye supre spørreteknikker!

Sted: Villa Solgull, Strandvegen 172, Hamar.

Tider: Fredag 17-21 / Lørdag 9-18 / Søndag 9-17

Investering: kr 4.880,-

LYST Å REPETERE?

Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching, men innen de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. 

Meditation

Berit: "Jeg elsker spørreteknikkene jeg selv lærte på dette kurset!"

DSC00460.JPG

Berit Höflacher, Gründer av Intuitiv-Coaching.no.

Sertifisert Instruktør i ThetaHealing® , Thetahealer® Master og Intuitiv Coach. Reikihealer, Medium og Dyretolk.

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne, balanse, harmoni og din retning i livet, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave.

Hvis dette kurset høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min allsidige spirituelle kunnskap med deg!

Berit Höflacher 

Din Veiviser til høyere bevissthet

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til en lukket Facebook-gruppe, Sparks of Light Community. Intensjonen er at kursdeltagere kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Det å øve/utveksle med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere. 

Instruktøren inviterer deg til gruppen, enten direkte i Facebook, eller via e-post. Hvis du ikke allerede har akseptert invitasjonen du fikk etter Basic DNA, så skynd deg å bli med i gruppa nå. 

bottom of page