top of page
Yoga hjemme
DSC07328.JPG

ThetaHealing®
Intuitiv Coaching
1 til 1 samtale

De som oppsøker ThetaHealing ønsker en forandring  i livet sitt!

Hvem kan få hjelp?

De som oppsøker ThetaHealing® ønsker en forandring til det bedre i livet sitt. Alle kan få hjelp, uansett alder, bakgrunn, utdannelse. Ved behov for hjelp med barn under 16 år, vil jeg starte med å coache foreldrene.

Jeg hjelper også dyr, der eier har gitt tillatelse og ønsker hjelp eller kommunikasjon med dyret. 

Hvordan foregår en behandling?

Dersom du kommer til en klinikk (for tiden kun på mobil/zoom eller hos meg privat), så sitter du i en avslappende stol og har en samtale med meg, der du forteller meg på en naturlig måte hva som skjer i livet ditt og hvilke utfordringer du står overfor. Som regel har klienten et konkret tema, konfliktområde, frykt, utfordring, valg, problem, spørsmål, tanker etc. som ønskes belyst eller besvart. Da kan vi gå konkret inn på dette. 

Første gang kan det være greit å booke 1,5 time, dvs. 90 minutter. 

Alternativt kan timen foregå over Mobil eller Skype. Da finner du deg en rolig plass hjemme der du kan sitte godt og behagelig og vet at du ikke vil bli forstyrret. Du utstyrer deg med et stort glass vann, kanskje noe å notere på hvis du ønsker, og så ringer jeg deg til avtalt tidspunkt.

Berit 1.JPG

Som Intuitiv Coach vet jeg hvordan jeg skal lytte «mellom linjene» når du forteller meg historien din, samtidig som jeg får informasjon fra en høyere eksistens, slik at jeg vet hvordan jeg skal jobbe på dine selvbegrensende tanker, trossystem og handlingsmønstre. Jeg tar i tillegg en kjapp intuitiv reading/scanning av følelsene som sitter i kroppen din, slik at jeg kan danne meg et bilde av utfordringene vi står overfor her og nå. Ingenting skjer uten din tillatelse.

Under samtalen kan du ha øynene åpne, men underveis kommer jeg til å be deg om å lukke øynene, for da dras du automatisk sammen med meg inn i en Theta-frekvens, der du kan hente fram minner fra underbevisstheten din.

Ved hjelp av spørreteknikker hjelper jeg deg så til å finne tilbake til den opprinnelige årsaken til utfordringene du møter i hverdagen din. De såkalte triggerpunkter i underbevisstheten din. Årsaken kan ligge i en «glemt» episode helt tilbake til barndommen og vel så det. Alle minner ligger lagret i cellene våre. Såkalte celleminner. Som en backup på en harddisk. Celleminnene har lagret alt fra du lå i mors mage, når du var baby, lite barn og hele oppveksten din fram til i dag. Alt du har opplevd på godt og vondt i dette livet ligger lagret i celleminnene. Har du hatt en traumatisk opplevelse som liten, så kan en ørliten hendelse i dag trigge fram dette «glemte» minnet og du blir opprørt, provosert, sint, lei deg, såret, forvirret, livredd, får angst, blir skremt, hysterisk etc. uten at du forstår hvorfor. Det er her jeg kommer inn og hjelper deg å forløse og heale!

Så i stedet for å legge skylden for dine følelser over på andres adferd, ord, handlinger eller ytre omstendigheter, så hjelper jeg deg til selv å ta ansvaret for egne følelser og reaksjonsmønster og endre disse til det bedre for deg.

Image by Debby Hudson

Celleminner arves også genetisk fra våre foreldre og forfedre. Dette kan være personlighetstrekk som viser både styrke og svakheter, humør, frykter, angst, kreative egenskaper, evner, etc. Vi er også påvirket av gammeldagse trosmønstre som f.eks. at kvinner er mindre verd enn menn, at menn skal tjene mer penger enn kvinner og forsørge familien, tradisjonelle yrkesvalg, oppfatninger rundt religion og tradisjoner, minner om krig og fattigdom og mye mer. Disse stammer fra forfedrene, men preger oss pga. muntlig og genetisk påvirkning nedover i generasjoner. I tillegg er vi påvirket av historiske minner som ligger i den kollektive bevisstheten, og til slutt har vi også med oss minner på et sjelelig plan.

Årsaken til dagens utfordringer
Når vi gjennom samtalen vår har kommet fram til hendelsen(e) som er nøkkelen/årsaken/ triggeren til dagens utfordringer, hjelper jeg deg å forløse frykter, motstand, sorg, sinne, indoktrinerte trossystem, handlingsmønstre, selvsaboterende tanker og hele følelsesregisteret som ligger i den spesielle hendelsen og omdanner dette til trygghet, harmoni, mer positive tanker og følelser og ubetinget kjærlighet. Samtidig vil du via Theta-frekvensen du er i, selv kunne oppleve å få en høyere åndelig forståelse og perspektiv av fortiden din, noe som igjen vil lede til mulighet for tilgivelse og healing.

Kontrollsjekk
Under samtalen vil jeg ta en kontrollsjekk innimellom, for å sikre at vi har healet alle følelsene som tilhørte den spesielle hendelsen. Ofte kan det være mange forgreinering til andre hendelser, andre personer/relasjoner osv, slik at vi er nødt til å bruke flere timer for å komme i mål med et problem. Coaching kan sammenlignes med å skrelle en løk. Man må skrelle av noen lag før man begynner å nærme seg kjernen av problemet og av og til må «løken» også ligge litt til «marinering», slik at man blir mentalt moden til å forløse tunge følelser og dype minner som skal opp til overflaten, slik at en ny blomstringstid kan starte.

 

Framtid

Samtalen / timen kan for eks. avsluttes med at vi sammen ser framover i tid og du får lov til å fantasere om hvordan du ønsker framtiden din (ut fra dagens tema), for så å gjøre en liten manifesteringsteknikk for at nytt tankesett og nye handlingsmønster skal kunne bli til realitet i framtiden.

Image by Hanna May

Forberedelser til en time ThetaHealing & Intuitiv Coaching

Før du kommer til timen anbefaler jeg deg at du har spist litt mat. Det forbrukes mye energi under healingprosessen. Under timen får du vann og teppe hos meg. Ta gjerne med deg en vannflaske og litt varme klær til du skal hjem, da du kan føle deg frossen og tørst etter en behandlingstime.
 

Etter-reaksjoner

Etter at du har fått healing, bør du drikke mye og du kan bli kald når energiene forlater den fysiske kroppen. Husk at dette er en renselsesprosess. Det er vanlig å måtte oftere på wc både under og etter healing. Videre er det helt vanlig at man ikke husker så mye av hva vi snakket om, man kan føle seg litt omtåket. Dette er for så vidt et godt tegn, for da er temaet ditt godt bearbeidet og forduftet. Det er imidlertid like vanlig at det kommer mange nye tanker flyvende. Vi har skrelt et lag av løken og et nytt lag kan være modent for forløsning. Eller det kan være et nytt sidespor til et tema vi har jobbet med. Noter gjerne ned tanker og eventuelle drømmer som dukker opp, og så kan vi se på de neste gang du kommer på time.

 

Dine omgivelser kan endre seg

Når du endrer deg og dine handlings- og reaksjonsmønstre overfor omverdenen og andre mennesker, vil det kunne føre til at du opplever at personer i dine omgivelser plutselig responderer på en ny og mer positiv måte overfor deg. Ved å endre dine negative tanker, handlingsmønster, trossystemer og reaksjoner til noe mer positivt, vil du kunne oppleve at dine omgivelser også endrer seg til det mer positive. Du har skapt en ringvirkning og en positiv forbedring for flere enn deg selv. Dette vil igjen kunne føre til bedre balanse i livet, bedre relasjoner til andre mennesker, mer kjærlighet, lykke, harmoni og du vil kunne nå målene dine lettere enn før.

Med andre ord; du kan være stolt når du skaper positive endringer i livet ditt!

_-kopi.jpeg
_-kopi.jpeg

Hilde, Oslo

Jeg har vært i kontakt med Berit på telefon et par ganger og hun har hjulpet meg på dypet av mine utfordringer. Det er utrolig hvor mye en kan få gjort i en energiverden. Berit er helt unik med sine helt spesielle evner som klarsynt og intuitiv, dette kombinerer hun med healing og andre metoder. Jeg vil si at kombinasjonen av det hun tilbyr er helt unik. Her kan man ha reading med samtale underveis og healing på det som kommer opp, det er ganske spesielt. Berit er et varmt og herlig menneske med mye humor og er en fantastisk samtalepartner. Jeg vil varmt få anbefale Berit til alle.

_-kopi.jpeg

Lise, Vestby

Etter mange års stress og uro i kroppen fant Berit raskt årsaken til dette og fikk meg i en helt annen modus, bare etter EN coaching time. Jeg føler glede igjen og den støyende trillende latteren som har uteblitt i over 10 år har kommet tilbake så de rundt meg får helt hakeslepp. Uroen er borte. Jeg føler meg veldig godt. Neste coaching time noen uker etterpå tar hun tak i ett helt annet ubehagelig tema som bør løses for å få ett fullverdig liv. Her fanger også Berit opp årsaken til HVORFOR jeg følte meg plaget og fikk bearbeidet dette i sin theta coaching. Noe som ga meg enormt med overskudd samtidig som jeg føler indre ro og trygghet. Berit må bare oppleves for de som trenger hjelp med vonde opplevelser, traumer, manglende energi og er på tampen til utbrenthet. 

bottom of page