top of page
Image by Kitera Dent

WORLD RELATIONS
Sertifisert Thetahealing® Mesterkurs
i Regresjonsterapi

Zoom Live Webinar

4. - 8. mars 2024 - kl 9-17 hver dag

Regresjon er en magisk indre reise i tidligere liv, religioner, kulturer og andre land.

Dette er en MAGISK workshop som varer i 5 hele dager, hvor kjernen i kurset er å endre våre fordommer mot andre kulturer, religioner, og hudfarger. Vi tror ofte at vi ikke har fordommer, og de fleste blir overrasket over hvor mye som ligger i vårt DNA. 

Se VIDEO!

 

Hvordan oppdage våre fordommer?

Fordommer kan komme fra plutselige negative tankene om andre mennesker eller vi selv har "negative" følelser mot forskjellige land og kulturer. Det er noen land vi absolutt IKKE vil reise til, vi kjenner en motstand, en motstand som ligger i vår sjel. Disse ubevisste minner og tanker, tiltrekker seg konflikter internt og eksternt. Her blir vi bevisst på hvor mye vi har med oss ifra den kollektive bevisstheten og hva som ligger i vårt DNA.

 

Workshopen består i en reise i DNA og til Historiske minner (tidligere liv) som ligger i vår sjel. Vi forløser også gamle trossystemer og karma fra vår sjel, som holder oss tilbake fra og få det livet vi ønsker oss. Fordommer blokkerer for vår healende kjærlighetsenergi og klarsyn. Workshopen passer for deg som er fasinert over DNA, og hva vi har med oss fra våre forfedre, og våre tidligere liv.

 

Regresjonsterapi: Workshopen vil bestå i å uføre "readinger" på andres liv, samt BONUS: guide en annen elev ned i en indre reise tilbake i tid. Det er alltid en link til det som foregår nå i livet og det som ligger i vårt DNA. 

Dette kurset undervises av Anett Powel Wang, sertifisert Science Thetahealing Instruktør. Hennes engasjement er å gi deg en dyptgående bevisstgjøring av healing og å skape lykke og harmoni i ditt liv. 

For å delta på kurset må du ha gjennomført Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper og You & the Creator. Det er for å bli sertifisert. Har du ikke You&Creator og ønsker å delta, så er det ok, men du blir først sertifisert i World Relations når du også har gjennomført You & The Creator. 

world.jpg
Hva du vil lære på 5 dager:
  • Vi sjekker vår genetiske blodslinje 

  • Vi sjekker våre genetiske fiender 

  • Vi frigjør fordommer 

  • Vi frigjør fordommer fra våre forfedre 

  • Vi frigjør fordommer mot oss 

  • Vi frigjøre fordommer fra grupper, sekter, religiøse grupper osv. og visa versa. 

  • Vi ufører "reiser tilbake i tiden" , nåtid og framtid. 

Alle deltagere blir lagt i egen Facebook-gruppe for ytterligere øvelser og samarbeide.

Investering: kr 9.000,-

Depositum: kr 2.000,-

Kursavgift: kr 7.000,-

Betalingsløsning kan avtales.

bottom of page