Film- og boktips

Siden er under oppdatering!

Siden er under
oppdatering!

tips til spirituelle filmer og bøker
som kan anbefales

29751007_10156193040208665_195270138_n.j

ThetaHealing

I ThetaHealing avslører Vianna Stibal en av de mest virkningsfulle healing-teknikker vi kjenner så langt. Med denne boken har hun skrevet standardverket for alle healing-interesserte. 

www.thetahealing.com 

Bok Dine mange liv.JPG

Dine mange liv

Hva kontakt med parallelle virkeligheter kan lære oss om forhold, virkelighet og forvandling. 

DVD Heaven is for real.JPG

Heaven is for real

Heaven is for real er basert på boken som lå som nummer 1 på New York Times bestselgerliste. Filmen forteller den sanne historien om en småby-far som må fatte mot og vilje til å dele sin sønns helt spesielle og livsendrende opplevelser med resten av verden. 

Fra 7 år.

Koselig fin familiefilm!

Bok Soulmate.JPG

Finding your Soulmate

Soulmates are not hard to find. A compatible soulmate will flow with you. You will mesh with that individual with little or no friction.
 

This Book explores:

  • The seven levels of love

  • The seven types of soul mate

  • how to identify which type of soul mate you want

  • the different stages of the soul mate quest

  • how to release your energetic commitment to a past relationship

  • and more…

71567233_531540717596295_667450356023689

Cloud Atlas, DVD

En episk reise gjennom tid og rom, med et fantastisk stjernecast. Hvordan påvirker individuelle handlinger hverandre i fortid, nåtid og fremtid? Kan et mord i  én tid, forvandles til en heltedåd i en annen? Kan en god handling i dag ende med revolusjon i en fjern fremtid? Cloud Atlas er seks historier som på mesterlig vis er vevd sammen til én stor film. 

Denne måtte jeg se 3 ganger på rad for å få med meg alle detaljer.

Celler.jpg
Andre Siden

H

H

Bevissthetsskiftet.JPG
Bevissthet

Bevissthetsskiftet

I boken Bevissthetsskiftet snakker Lilli Bendriss og Camillo Loken om hvordan vårt DNA ser ut til å være klar for en oppgradering. Det er flere verktøy som nå er tilgjenglig for å hjelpe oss å våkne og huske hvem vi er. Et av disse verktøyene er The Language of Light eller Lysspråket som Lilli begynte å kanalisere etter en tur til Sedona i 2009. Det kom sporadisk etter dette, og da hun reiste rundt i Norge med Camillo i 2011 og holdt foredrag om boken kom språket igjennom hver eneste gang hun gikk i transe. Hverken Lilli eller Camillo forstod hva som ble sagt og Camillo gjorde derfor en del research for å finne ut mer. I tillegg valgte de å spørre kilden hun kanaliserer – The Council of Elders – om hva dette språket var. Camillo tok alt opp som lydopptak og laget en egen nettside hvor du kan få tilgang til dette.

DVD Avatar.JPG
Eventyrfilm

Avatar

Jake Sully (Sam Worthington) blir fraktet til Pandora for å ta sin avdøde tvillingbrors plass i en avatar, en skapning skapt av DNA fra både broren og planetens innfødte, Na’viene. Planen er å lære dem å kjenne, få deres tillit, og overtale dem til å flytte, slik at menneskene kan rykke inn og grave opp verdifulle mineraler. Men Jake blir overrumplet av den fantastiske verden og kulturen som møter ham, og hans lojalitet settes på prøve....

En av mine favorittfilmer.

Celler.jpg
Andre Siden

H

H