top of page
advanced.jpg

Videregående kurs i Thetahealing®

Vi beveger oss dypere inn i Thetahealingen's magiske verden! Rask, varig og dyptgående transformasjon av begrensende mindset, så du kan manifestere drømmelivet ditt.

Nå kan du trene deg opp til å bli en dyktig Intuitiv Coach med sterk intuisjon og et mer bevisst mindset.

ThetaHealing Advanced DNA kurset ekspanderer kunnskapen som du lærte på grunnkurset Basic DNA, slik at du vil få en dypere forståelse av de 7 Eksistensplanene – The Seven Planes of Existence – som alle er en del av deg selv. 

Lær å rense ut gammel bitterhet, anger, eder, forpliktelser og kontrakter som holder deg tilbake fra å være synlig som healer og spirituell. Du vil få oppdage healingteknikkene "Baby in the womb" og "The broken soul".  Tema "avvisning" vil få en del fokus.

Instruktøren vil gi deg uttalige "Downloads" med positive følelser som vil skape verdifull, kjærlighetsfylt healing og opplysthet. Du vil få lære å skape nye følelser fra det 7. Eksistensplans perspektiv - og mye mer!

Forutsetning for kurset:

Gjennomført Basic DNA hos en autorisert instruktør. ​​

Advanced DNA er danner et sterkt fundament av elementær kunnskap for alle videre sertifiserte kurs i Thetahealing.

Jeg inviterer deg til å ta en inspirert titt på kurskalenderen! Du kan enkelt reservere din plass ved å klikke deg inn på det kurset som passer best for deg.

Thetahealing 1.png

Thetahealing er selvutvikling og intuisjon på høyt nivå. Traumebehandling, familiemønster, regresjon, mentaltrening, energikunnskap, hypnoterapi, DNA, metakognitive teknikker, muskeltesting, coaching, healing, kanalisering og connection med den ubetingede kjærlighetskraften i en Thetafrekvens.

Baby in the womb.JPG
3 hele dager der du blir godt kjent med alle de 7 Eksistensplan gjennom meditasjoner og praktiske øvelser.
 • Veien til 7. eksistensplan og Thetafrekvens.

 • Trene opp intuitiv avlesning (Reading).

 • Bli god på følelser og tankemønster.

 • Løse opp mange begrensende trosprogram.

 • Dypere innsikt i de 7 Eksistensplan.

 • Forstå de 8 spørreteknikkene bedre.

 • Fokus på avvisning, bitterhet, anger.

 • Rense ut gammel negativitet og kontrakter.

 • Snakke med en plante, ånder, mestere.

 • Heale barnet i livmoren.

 • Heale den knuste sjelen.

 • Frittflytende minner.

 • Mange verdifulle nedlastninger.

 • Det høyere selvet.

 • Manifestering og framtid.

Dypere kunnskap, spirituelle opplevelser, ny innsikt, healing og bevisstgjøring
 • Utvidet perspektiv og økt bevissthet.

 • Dyptgående healing.

 • Forsterket klarsyn og intuisjon.

 • Dype og sterke meditasjoner.

 • Lærerike praktiske øvelser.

 • Rørende beskjeder og gledesfylte øyeblikk.

 • Klare budskap fra Skaperen av Alt som Er.

 • Sjel til sjel samtaler.

 • Metoder du kan bruke 24/7.

AdobeStock_300951924.jpeg
Meditation

Hva har Thetahealing® gjort for meg?

 • ​​Jeg lever ut min Life Mission og er meg bevisst min sjels ønsker og behov.

 • Jeg har skapt min egen bedrift og har vært 100% selvstendig siden 2022.

 • Jeg overvant frykten for å bli instruktør i 2018.

 • Relasjoner har endret og bedret seg.

 • Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker.

 • Økonomien har bedret seg betraktelig.

 • Jeg har forsterket egenverdet og forstått viktigheten av å praktisere egenkjærlighet og medfølelse med seg selv.

 • Jeg tørr å vise hvem jeg er!

 • Jeg tørr å stå for det jeg tror på og kunnskapen jeg deler.

 • Jeg har manifestert materielle ting, opplevelser og hele min spirituelle utdannelse.

 • Jeg har healet fysiske vondter.

 • Jeg har lært masse om utbrenthet og mine energilagre.

 • Jeg kanaliserer krystallklare beskjeder fra Skaperen.

 • Jeg har fått teknikker jeg kan bruke til alt.

Female Theta healing therapist performing alternative therapy treatment with young woman p
Online Class

Online eller kurslokale?

Min erfaring er at begge typer kurs fungerer supert. Alle deltagere skal bli sett uansett, alle skal få hjelp og alle har muligheten til å dele hva de opplever. Meditasjonene guides med bakgrunnsmusikk på begge typer kurs. Vi jobber med healingenergier og energier fungerer, uansett avstand.

Øvelser online foregår i breakoutroom på Zoom. Manual sendes i posten.

Øvelser i kurslokale, 2 og 2 sitter overfor hverandre i samme rom som de andre. Kaffe, te, snacks er inkludert og manual utleveres der.

Sertifisering

icons-practitioner.png

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! ADVANCED DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs og Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing.

icons-practitioner.png
icons-practitioner.png
icons-practitioner.png

Utdannelse

elective (1).png
icons-practitioner.png

Disse 4 sertifiserte kursene gir deg nødvendig kunnskap og teknikker for å kunne delta på framtidige MASTER- og TEMA-kurs innen Thetahealing. Kurs 1-4 bygger på hverandre. Du kan booke 1 og 1 kurs i kurskalenderen.Ved deltagelse på alle 4 kurs innen utgangen av 2024, får du 20% rabatt på det 4. kurset.​​

 

1. Basic DNA - Grunnkurs

2. Advanced DNA - Videregående

3. Dig Deeper - Fordypning

4. You & The Creator - Forsterkning

Online betaling for shopping på e-handelsplattformer

Kursavgift og påmelding

Du er hjertelig velkommen til å sjekke ut kurskalenderen. Der finner du konkrete kursdato, så du kan reservere din plass. Du vil motta en automatisk bekreftelse på mail. Les mer om betalingsbetingelser, fakturering og annen praktisk info her!

Kr 5.300,-

Kursavgift inkludert norsk utførlig manual, verdi kr 250,- 

advanced bok.jpg

Repetere?

Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching (Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Repetisjon kan være gull verd, da du er på et nytt sted i livet og klar for å håndtere kunnskapen på en ny måte. Påmelding til et konkret kurs gjør du i kurskalenderen.

342375919_1293824161346388_1592753492766905440_n.jpg

Gratis samtale

Nysgjerrig men usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

Instruktøren

Berit Höflacher

Sertifisert Instruktør i ThetaHealing® 
Thetahealer® Master og Intuitiv Coach
Gründer av Intuitiv-Coaching.no

Min passion er å hjelpe deg å gjenfinne trygghet, balanse, harmoni og  glede mens du peiler deg inn på din sjelsvei, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave. Uansett om jeg støtter deg med dine unike utfordringer i en personlig samtale, eller om jeg underviser en hel gruppe, så er jeg like engasjert og påkoblet Kilden med ubetinget kjærlighetskraft.

Erfaring fra utallige kanaliseringer, regresjoner, 10 år med selvutvikling gjennom Thetahealing, private 1:1 timer med kunder, flere år som instruktør og mine egne teknikker som medium og dyretolk, fyller skattekisten min med verdifull kunnskap, så jeg kan lære Theta-teknikkene videre til det høyeste beste for mine kursdeltagere. 

Det gir meg stor glede å se hva intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er. ​

DSC09039.JPG

Kursdeltager Hamar

Før jeg meldte meg på det første kurset i Thetahealing var jeg veldig usikker på om jeg passet inn, om det her var noe for meg og om jeg kom til å mestre dette. Jeg hadde mye tvil rundt mine egne intuitive evner. Jeg valgte allikevel å melde meg på, og det jeg sitter igjen med etter å ha deltatt på disse kursene har vært magisk. Jeg har fått så mye bekreftelser på at jeg også er intuitiv og har noe å komme med. Det har vært en enorm indre reise som har ført til mye innsikt og klarhet i forhold til min vei videre. En opplevelse jeg ikke ville være foruten!

Kursdeltager Online

Kurset til Berit er så sterkt og kraftfullt ho er ein så dyktig lærer, og har så mykje kunnskap med det ho driv med. Ho brenner virkelig å gje av seg sjølv til oss. I Advanced DNA kurset gjekk vi igjennom alle 7 eksistensplanene, og vi tok kontakt med plante, mennesker, ånd, mestere, lovene og skaperen av alt som er på 7 eksistensplanet vi healet barnet i magen, den sårede sjela, og vi renser ut gamle mønster ifrå trossystemet som ikkje gagner oss lenger vi bytta ut vonde følelser og erstattet dei med nye gode nedlastinger, som f.eks ubetinget kjærligheit. Vi fekk ein nær og sterk relasjon, vi som var på dette kurset. Til slutt så renset vi ut begrensninger som stoppet oss å manifesterer drømmelivet vårt og heilt til slutt, så manifesterte vi alt som vi ønsket i livet. Eg gleder meg allerede til neste kurs, for dette er kurs som treffer meg rett i sjela. Å ikkje minst er eg så takknemmelig for at Berit er den nydelige læreren som gir av heile sitt hjertet til oss lærevillige elever.

Deltager Hamar

Siw, en av mine kursdeltagere som startet egen bedrift våren 2023, sier: "Det er jo mange år siden jeg tok videreutdanning i veiledning. Var ferdig med bachelor i psykologi i 09 og veileder/coach i 2011. Men det var Thetahealinga som løsna alt og fikk meg på vei til endelig å realisere barndomsdrømmen".

DSC00463.JPG

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til en lukket Facebook-gruppe, Sparks of Light Community. Intensjonen er at kursdeltagere kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Det å øve/utveksle med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

Instruktøren inviterer deg til gruppen, enten direkte i Facebook, eller via e-post.

bottom of page