top of page
creator.jpg

Thetahealing® - Utdyp din forbindelse med Skaperkraften

Lær deg å forstå forskjellen mellom stemmen fra Skaperen og ditt eget Ego. Hva er sannhet? Hva er frykt? Hva er beskyttelsesmekanisme eller forsvar og hva er faktisk en sann beskjed fra Skaperkraften?

Det er meningen at vi skal oppnå flere nivåer av kjærlighet i dette livet: Kjærlighet til oss selv, kjærlighet til Skaperkraften, kjærlighet til vår partner og bedre halvdel, hvordan man virkelig skal oppleve kjærlighet til egen familie, kjærlighet til venner og kjærlighet til verden. Vi må være i stand til å mestre disse nivåer av kjærlighet, men hvordan kan vi mestre dem, dersom vi har med oss trosprogrammer som sier at det er umulig?

I dette kurset "You and the Creator" vil du bli vist og gitt en forståelse av understrømmen i din egen underbevissthet. Du skal få en forståelse av hvordan kroppen faktisk fungerer når det gjelder problemløsning og hvordan du faktisk vet forskjellen mellom det å kommunisere med energien til Skaperkraften, og det å kommunisere med ditt eget ego eller med ditt høyere selv.

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet og vet definisjonen av kjærlighet. Noe som vil endre livet ditt. Denne energien, denne livskraften, er i hvert eneste atom og atomer er en del av deg og en del av alle dine omgivelser. Du skal få lære å differensiere hvor informasjonen kommer fra og du vil lære å jobbe med og omprogrammere din underbevissthet. 

Forutsetning for kurset:

Gjennomført Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper hos en autorisert instruktør. ​​Det siste kurset du har deltatt på, må være i løpet av de 5 siste årene (repetisjonskurs teller med).

Jeg inviterer deg til å ta en inspirert titt på kurskalenderen! Du kan enkelt reservere din plass ved å klikke deg inn på det kurset som passer best for deg.

Image by Jeremy Bezanger
Image by Evie S.
"Jeg elsker de ennå raskere spørreteknikkene i dette kurset!"
Dette kurset er et "must" for enhver Thetahealer som ønsker effektive selvhjelpsteknikker der man har liten sjans til å flykte unna i egne blindspots!

Kurset gir nye perspektiv og aspekter av deg selv:

 • Understrøm-Selvet

 • Overlevelses-Selvet

 • Ego-Selvet

 • Det Høyere Selvet
   

Sett i forhold til alle 4 trosnivåer!

Boken You&theCreator

Boken er skrevet av Vianna Stibal, oversatt fra engelsk til norsk av Thetahealer Gisle Selmer til bruk i undervisning. Boken på 90 sider danner grunnlag for kurset og er trykket opp i farger som norsk manual med mye super dypgående kunnskap. Den er inkludert i kursavgiften. Verdi kr 250,-.

Bilde 1.png
Bilde 2.png
Thetahealing har endret livet mitt!
 • Jeg har funnet min Life Mission.

 • Jeg har turd å gå ut av en trygg, godt betalt A4 jobb i en alder av 56 år, for å bli selvstendig.

 • Jeg har skapt min egen bedrift og overvunnet tekniske utfordringer.

 • Jeg overvant frykten for å bli instruktør.

 • Jeg manifesterte instruktørutdannelsen, så langt 5 forskjellige kurs. Det blir flere.

 • Relasjoner har endret og bedret seg.

 • Jeg har lært mye om grensesetting og hva som tapper meg.

 • Økonomien har bedret seg betraktelig over tid.

 • Jeg har fått et mye mer avslappet forhold til penger.

 • Forsterket egenverd og egenkjærlighet.

 • Jeg har healet fysiske vondter og utbrenthet.

 • Jeg tørr endelig å dele min kunnskap, mine spirituelle opplevelser og vise hvem jeg er og hva jeg står for.

 • Jeg har manifestert fine ferier, biler, klær og stor renovering.

 • Jeg har manifestert mine 2 skjønne pusekatter.

 • Jeg har skapt tillit til de krystallklare beskjedene fra Skaperen av Alt som Er og kanaliserer verdifulle budskap fra oven.

 • Jeg har daglige selvhjelps-verktøy jeg kan bruke til alt!

Flere av mine kursdeltagere og klienter har også startet for seg selv.

Fellesskap for Thetahealere

Mange av mine kursdeltagere ønsker å følge sin sjelsvei som healere, terapeuter, coacher, der de vil frigjøre seg fra det å være ansatt, til å starte egen bedrift.

 

Takket være Thetahealing har jeg selv klart å overvinne mine frykter og begrensninger for å ta spranget ut av A4-livet til selvstendighet. Nå er jeg i min divine timing og jobber med min Life Mission. Denne kunnskapen deler jeg med mine kursdeltagere på ukentlige Zoom-treff, der vi møtes i et trygt, støttende fellesskap for Thetahealere. Vi kickstarter uka med en felles meditasjon.

Les mer om Theta Business Boost.

Les mer om lukket Facebook-gruppe.

Sandstrand
Female Theta healing therapist performing alternative therapy treatment with young woman p
Online Class

Online eller kurslokale?

Min erfaring er at begge typer kurs fungerer supert. Alle deltagere skal bli sett uansett, alle skal få hjelp og alle har muligheten til å dele hva de opplever. Meditasjonene guides med bakgrunnsmusikk på begge typer kurs. Vi jobber med healingenergier og energier fungerer, uansett avstand.

Øvelser online foregår i breakoutroom på Zoom. Manual sendes i posten.

Øvelser i kurslokale, 2 og 2 sitter overfor hverandre i samme rom som de andre. Kaffe, te, snacks er inkludert og manual utleveres der.

Online betaling for shopping på e-handelsplattformer

Kursavgift og påmelding

Du er hjertelig velkommen til å sjekke ut kurskalenderen. Der finner du konkrete kursdato, så du kan reservere din plass. Du vil motta en automatisk bekreftelse på mail. Les mer om betalingsbetingelser, fakturering og annen praktisk info her!

Kr 5.300,-

Kursavgift for You & The Creator inkl. norsk manual verdi kr250,-

creator.jpg

Repetere?

Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching (Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Repetisjon kan være gull verd, da du er på et nytt sted i livet og klar for å håndtere kunnskapen på en ny måte. Påmelding til et konkret kurs gjør du i kurskalenderen.

342375919_1293824161346388_1592753492766905440_n.jpg

Gratis samtale

Nysgjerrig men usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

icons-practitioner.png

Sertifisering

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til over 180 land i hele verden! YOU & THE CREATOR kurset er godkjent som sertifisert forkunnskap for alle videre temakurs og Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

Instruktøren

Berit Höflacher

Sertifisert Instruktør i ThetaHealing® 
Thetahealer® Master og Intuitiv Coach
Gründer av Intuitiv-Coaching.no

Min passion er å hjelpe deg å gjenfinne trygghet, balanse, harmoni og  glede mens du peiler deg inn på din sjelsvei, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave. Uansett om jeg støtter deg med dine unike utfordringer i en personlig samtale, eller om jeg underviser en hel gruppe, så er jeg like engasjert og påkoblet Kilden med ubetinget kjærlighetskraft.

Erfaring fra utallige kanaliseringer, regresjoner, 10 år med selvutvikling gjennom Thetahealing, private 1:1 timer med kunder, flere år som instruktør og mine egne teknikker som medium og dyretolk, fyller skattekisten min med verdifull kunnskap, så jeg kan lære Theta-teknikkene videre til det høyeste beste for mine kursdeltagere. 

Det gir meg stor glede å se hva intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er. ​

DSC00460.JPG

Kursdeltager Hamar

Før jeg meldte meg på det første kurset i Thetahealing var jeg veldig usikker på om jeg passet inn, om det her var noe for meg og om jeg kom til å mestre dette. Jeg hadde mye tvil rundt mine egne intuitive evner. Jeg valgte allikevel å melde meg på, og det jeg sitter igjen med etter å ha deltatt på disse kursene har vært magisk. Jeg har fått så mye bekreftelser på at jeg også er intuitiv og har noe å komme med. Det har vært en enorm indre reise som har ført til mye innsikt og klarhet i forhold til min vei videre. En opplevelse jeg ikke ville være foruten!

Kursdeltager Online

Kurset til Berit er så sterkt og kraftfullt ho er ein så dyktig lærer, og har så mykje kunnskap med det ho driv med. Ho brenner virkelig å gje av seg sjølv til oss. I Advanced DNA kurset gjekk vi igjennom alle 7 eksistensplanene, og vi tok kontakt med plante, mennesker, ånd, mestere, lovene og skaperen av alt som er på 7 eksistensplanet vi healet barnet i magen, den sårede sjela, og vi renser ut gamle mønster ifrå trossystemet som ikkje gagner oss lenger vi bytta ut vonde følelser og erstattet dei med nye gode nedlastinger, som f.eks ubetinget kjærligheit. Vi fekk ein nær og sterk relasjon, vi som var på dette kurset. Til slutt så renset vi ut begrensninger som stoppet oss å manifesterer drømmelivet vårt og heilt til slutt, så manifesterte vi alt som vi ønsket i livet. Eg gleder meg allerede til neste kurs, for dette er kurs som treffer meg rett i sjela. Å ikkje minst er eg så takknemmelig for at Berit er den nydelige læreren som gir av heile sitt hjertet til oss lærevillige elever.

Deltager Hamar

Siw, en av mine kursdeltagere som startet egen bedrift våren 2023, sier: "Det er jo mange år siden jeg tok videreutdanning i veiledning. Var ferdig med bachelor i psykologi i 09 og veileder/coach i 2011. Men det var Thetahealinga som løsna alt og fikk meg på vei til endelig å realisere barndomsdrømmen".

DSC00463.JPG

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til en lukket Facebook-gruppe, Sparks of Light Community. Intensjonen er at kursdeltagere kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Det å øve/utveksle med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

Instruktøren inviterer deg til gruppen, enten direkte i Facebook, eller via e-post.

bottom of page