top of page

Game of life - gjør deg klar for å lykkes!

Forutsetning for å ta dette kurset:
Grunnkurset Basic DNA og Advanced DNA hos en sertifisert ThetaHealing-Instruktør i løpet av de siste 4 år. 

 

Dersom du er Gründer og jobber som terapeut, Intutive Coach eller Healer og vil få businessen din til å vokse, så er det verd å sette av en helg til ThetaHealing-kurset Game of Life. Etter at jeg deltok på Game of Life, begynte min økonomiske situasjon å bedre seg og mye falt på plass i livet mitt. 

Dette kurset holdes av Anett Powel Wang, sertifisert Science Theta Healer. Hennes engasjement er å hjelpe å gi deg en dyptgående bevisstgjøring av healing og å skape lykke og harmoni i ditt liv. 

Vil du være med å forene Spiritualitet og business?

I dette kurset lærer du om de trossystemene som stopper deg fra manifestasjoner, få penger, suksess og livet generelt. Et knallbra kurs for deg som vil jobbe for deg selv og som healer eller terapeut. Du får 100-vis av nye trossystemer som er med på å endre dine selvmotsigelser, så du får manifestert din drøm.
 

Hva du vil lære;
Trosarbeid – praktisk tilnærming​

· Fri deg fra foreldreforpliktelser

· Slipp traumer

· Bli akseptert av samfunnet

· Håndter gruppepress

· Motta uendelig overflod

· Utvid virksomheten din slik du ønsker

· Gjør deg klar til å lykkes

· Bli oppspilt

· Visjon og manifestasjon

 

Kursbeskrivelse:
Dette 3-dagers kurset ble designet basert på virkelige suksesshistorier og gir en mulighet til å fjerne spesifikke begrensende overbevisninger og innpode hundrevis av følelser for å oppnå større suksess i livet og virksomheten. Vianna har inngått samarbeid med Hiro i et forsøk på å forene spiritualitet og business, og dette seminaret er et av de første produktene fra innsatsen, tilgjengelig gjennom ThetaHealing-teknikken.

​ 

Fordelen med dette kurset her, er at du vil bli bevisst dine begrensende tanker som holder deg borte i fra din suksess. Etter kurset vil du også ha kunnskap til å hjelpe andre som vil lykkes i sitt eget liv, og deg selv. Du blir en enda bedre ThetaHealer:-)

ThetaHealing® Game of Life Practitioners Seminar ble opprinnelig designet for å bygge bro mellom forretning og spiritualitet. Etter hvert som seminaret ble introdusert, begynte folk i næringslivet å se suksess ved å frigjøre og fjerne oppfatninger som hjalp dem med å nå forretningsmålene sine. Herfra vokste seminaret i erkjennelsen av at uansett hva målet ditt var, enten det var i bedrift eller personlig, dette seminaret brakte visjonen til virkelighet. Med dette praktikerseminaret er fokus en nøkkel. Du fokuserer på visjonen din og slipper troen rundt

skapelsen av visjonen din.

 

Dette er et fantastisk seminar som brukte ThetaHealing-teknikken. Dette seminaret ble skrevet i samarbeid med Vianna Stibal og Hiroyuki i 2010 og var et godkjent ThetaHealing-valgseminar i 2011

Dette seminaret undervises i 3 sammenhengende dager.

Ressurser: Game of Life Practitioners Manual.
Online live undervisning.

game.jpg
bottom of page