top of page
basic-dna.jpg

Grunnkurs i Thetahealing®

En rask, dyptgående, transformerende healing- og intuitiv coachingteknikk for å endre mindset med varig resultat og samtidig utvikle din intuisjon og klarsyn.

Healende selvutvikling og spirituell vekst? Eller en sertifisert utdannelse for å hjelpe andre? Uansett - All endring starter inni deg!

Traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, ta valg, eller rett og slett å finne din "Life mission",  er bare noen få eksempler på mulige utfordringer som kan løses med ThetaHealing. Du vil lære å endre og omskape begrensende tankemønster og følelser, så du kan skape det livet du ønsker deg.

​​

Bli med på et inspirerende og berikende kurs og lær intuitiv coaching i et trygt, spirituelt fellesskap. Grunnkurset BASIC DNA gir deg en 3 dagers omfattende intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv og andre.

 

Kunnskapen jeg deler med deg, meditasjonene og øvelsene du får oppleve vil kunne gi deg høyere bevissthet, innsikt og forståelse av eget liv og egen historie, kjærlighetsfylt endring, hevet frekvens, styrket intuisjon og effektive healingteknikker!

Basic DNA er grunnkurset som danner basis for alle videre sertifiserte kurs i Thetahealing.

Jeg inviterer deg til å ta en inspirert titt på kurskalenderen! Du kan enkelt reservere din plass ved å klikke deg inn på det kurset som passer best for deg.

Meditation

Thetahealing er selvutvikling og intuisjon på høyt nivå. Traumebehandling, energikunnskap, regresjon, mentaltrening, familiemønster, DNA, hypnoterapi, metakognitive teknikker, muskeltesting, coaching, healing, kanalisering og connection med den ubetingede kjærlighetskraften i en Thetafrekvens.

Image by Mor Shani
3 hele dager med spirituell inspirasjon, økt bevissthet, meditasjoner, og ny innsikt.
 • Veien til 7. eksistensplan og Thetafrekvens.

 • Hvordan gjøre en intuitiv avlesning.

 • Bli bevisst ord og tankers kraft.

 • Endre følelser og tankemønster.

 • 8 Effektive spørreteknikker.

 • De 4 trossystem; Grunnleggende, DNA, Historisk og Sjelenivå.

 • DNA Aktivering og Celleminner.

 • Kommunisere med mester, engel, ånder (forfedre).

 • Rense ut energetiske angrep og negativ energi.

 • Muskeltesting.

 • Chakra og hjernebølger.

 • Sjelevenner og sjelefragmenter.

 • Selvhealing og gruppehealing.

 • Manifestering, Framtid .

 • Divine Timing.

Du lærer å gi slipp på  begrensende følelser og trosprogram, så du kan manifestere drømmene dine!
 • Inspirerende åndelig oppvåkning.

 • Utvidet perspektiv og økt bevissthet.

 • Dyptgående healing.

 • Forsterket klarsyn og intuisjon.

 • Demonstrasjon i Intuitiv Coaching.

 • Dype og sterke meditasjoner.

 • Lærerike praktiske øvelser.

 • Rørende beskjeder og gledesfylte øyeblikk.

 • Klare budskap fra Skaperen / Kilden.

 • Berikende nye spirituelle bekjentskap.

 • Sjel til sjel samtaler.

 • Hjerteåpning og frekvensøkning.

 • Engler, dyr og slektninger tar kontakt.

 • Ingen begrensende regler.

 • Metoder du kan bruke 24/7 resten av livet.

Female Theta healing therapist performing alternative therapy treatment with young woman p
AdobeStock_300951924.jpeg

Hva er Thetahealing®?

ThetaHealing er en åndelig og energibasert helbredelsesteknikk som ble utviklet av Vianna Stibal på 1990-tallet. Den er basert på ideen om at man kan bruke theta-hjernebølger til å koble seg til en høyere bevissthetstilstand og aktivere fysisk, følelsesmessig og åndelig helbredelse.

 

De 7 grunnleggende prinsippene i ThetaHealing består av:

 1. Trosarbeid (Belief work)

 2. Følelsesarbeid

 3. DNA Aktivering​

 4. Intuitiv Anatomi

 5. Forbindelsen med Skaperen

 6. Manifestering

 7. Sjeleverktøy & Teknikker

Kan alle lære Thetahealing?

Ja, ingen forkunnskap nødvendig, Thetahealing er noe alle kan lære seg. Bare du er åpen og mottakelig for å skape positive endringer i deg selv og ta ansvar for eget liv. Det handler om å vekke dine medfødte evner og minne deg om at du er evig forbundet med en universell gudommelig kjærlighetskraft.

 

Alt du lærer kan du bruke på deg selv resten av livet, eller for å hjelpe andre. Skulle du oppleve utfordringer på kurset, så vil du bli ivaretatt og få den hjelpen du behøver! Gruppene er små og intime, så alle skal bli sett.

Metoden er spredt til over 180 land og er super som selvhjelp og egenutvikling. Mange blir like fascinert som meg, og satser etter hvert på en hel sertifisert utdannelse, eller bruker teknikkene som en unik kombinasjon med andre behandlingsformer. Det finnes over 650.000 Thetahealere i verden i dag. 

Image by Evie S.
Laptop og kaffe
Female Theta healing therapist performing alternative therapy treatment with young woman p

Online eller kurslokale?

"Hva er best og hva er forskjellen mellom et live Online Webinar og personlig oppmøte på fysiske kurs?"

Min erfaring er at begge typer kurs fungerer supert. Alle deltagere skal bli sett uansett, alle skal få hjelp og alle har muligheten til å dele hva de opplever. Meditasjonene guides med bakgrunnsmusikk på begge typer kurs. Vi jobber med healingenergier og energier fungerer, uansett avstand.

Øvelser online foregår i breakoutroom på Zoom. Manual sendes i posten.

Øvelser i kurslokale, 2 og 2 sitter overfor hverandre i samme rom som de andre. Kaffe, te, snacks er inkludert og manual utleveres der.

Sertifisering

icons-practitioner.png

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs og Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

Utdannelse

icons-practitioner.png
elective (1).png
master (1).png

Disse 4 sertifiserte kursene gir deg nødvendig kunnskap og teknikker for å kunne delta på framtidige MASTER- og TEMA-kurs innen Thetahealing. Kurs 1-4 bygger på hverandre. Du kan booke 1 og 1 kurs i kurskalenderen.

Ved deltagelse på alle 4 kurs innen utgangen av 2024, får du 20% rabatt på det 4. kurset.

1. Basic DNA - Grunnkurs

2. Advanced DNA - Videregående

3. Dig Deeper - Fordypning

4. You & The Creator - Forsterkning

Online betaling for shopping på e-handelsplattformer

Kursavgift og påmelding

Earlybird: Kursavgiften for Basic DNA inkluderer 1 gratis personlig 1:1 coachingtime med Berit, verdi kr 1100,- som en ekstra oppfølging etter kurset, dersom du booker innen Earlybird-dato (sjekk kurskalender).

Kr 5.300,-

Norsk utførlig manual med verdi kr 250,- følger med kurset.

Du er hjertelig velkommen til å sjekke ut kurskalenderen. Der finner du konkrete kursdato, så du kan reservere din plass. Du vil motta en automatisk bekreftelse på mail. Les mer om betalingsbetingelser, fakturering og annen praktisk info her!​

basic-dna.jpg

Repetere?

Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching (Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,- + porto. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Repetisjon kan være gull verd, da du er på et nytt sted i livet og klar for å håndtere kunnskapen på en ny måte. Påmelding til et kurs gjør du i kurskalenderen.

342375919_1293824161346388_1592753492766905440_n.jpg

Gratis samtale

Nysgjerrig men usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

Instruktøren

Berit Höflacher

icons-instructor.png

Sertifisert Instruktør i ThetaHealing® 
Thetahealer® Master og Intuitiv Coach
Gründer av Intuitiv-Coaching.no

Min passion er å hjelpe deg å gjenfinne trygghet, balanse, harmoni og  glede mens du peiler deg inn på din sjelsvei, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave. Uansett om jeg støtter deg med dine unike utfordringer i en personlig samtale, eller om jeg underviser en hel gruppe, så er jeg like engasjert og påkoblet Kilden med ubetinget kjærlighetskraft.

Erfaring fra utallige kanaliseringer, regresjoner, 10 år med selvutvikling gjennom Thetahealing, private 1:1 timer med kunder, flere år som instruktør og mine egne teknikker som medium og dyretolk, fyller skattekisten min med verdifull kunnskap, så jeg kan lære Theta-teknikkene videre til det høyeste beste for mine kursdeltagere. 

Det gir meg stor glede å se hva intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er. ​

_edited.jpg

Deltager Hamar

Før jeg meldte meg på det første kurset i Thetahealing var jeg veldig usikker på om jeg passet inn, om det her var noe for meg og om jeg kom til å mestre dette. Jeg hadde mye tvil rundt mine egne intuitive evner. Jeg valgte allikevel å melde meg på, og det jeg sitter igjen med etter å ha deltatt på disse kursene har vært magisk. Jeg har fått så mye bekreftelser på at jeg også er intuitiv og har noe å komme med. Det har vært en enorm indre reise som har ført til mye innsikt og klarhet i forhold til min vei videre. En opplevelse jeg ikke ville være foruten!

Deltager Hamar

Siw, en av mine kursdeltagere som startet egen bedrift våren 2023, sier: "Det er jo mange år siden jeg tok videreutdanning i veiledning. Var ferdig med bachelor i psykologi i 09 og veileder/coach i 2011. Men det var Thetahealinga som løsna alt og fikk meg på vei til endelig å realisere barndomsdrømmen".

Deltager Online

Tusen takk for ett magisk kurs. Berit er ein fantastisk sjel som virkelig kan formidle sin budskap til oss lærevillige studenter. Dette er et kurs som tar oss djupt inn i sjela og Theta er min nye venn. Gleder meg til fortsettelsen! Eg har blitt et annet menneske etter detta kurset og er hekta. Det er ingenting som kan måle seg med detta. Theta er min vei å jobbe etter, kjenner eg. Etter eit grunnkurs så har klarsynet mitt blitt veldig kraftfullt.

Deltager Hamar

Thetahealing har hjulpet meg til å bli mer glad i meg selv. Nå er jeg mer til stede i meg selv, og er bevisst på å ta gode valg.

Kurs Porsgrunn

Jeg har gått gjennom flere endringer. Ser mer hva jeg fortjener .Jeg er blitt mye flinkere til å sette grenser for meg selv. Jeg har blitt flinkere til å lytte innover og stole på intuisjonen min, Og ikke minst stole på at universet hjelper meg med å ta avgjørelser. Jeg ser verden mer gjennom kjærlighet og tilgivelse.

DSC00463.JPG

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til en lukket Facebook-gruppe, Sparks of Light Community. Intensjonen er at kursdeltagere kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Det å øve/utveksle med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

Instruktøren inviterer deg til gruppen, enten direkte i Facebook, eller via e-post.

bottom of page