top of page
Soulmate stort ikon.jpg

Finding your Soulmate with Thetahealing®

Åpne opp for å motta din sjelevenn

​​Dette seminaret går i dybden for å rydde opp i begrensende trosprogram og frykter som hindrer å finne din sjelevenn. Kurset er en fantastisk måte å finne ut hva det er du virkelig leter etter i en partner, for så å tiltrekke deg den deilige energien uten å måtte lete. Bli med og oppdag hva du savner i et forhold, finne tilbake til din selvtillit og egenkjærlighet, finne din sjelevenn eller bare tenne den gamle gnisten igjen.

Kurset er for alle som ønsker seg en sjelevenn, kjæreste, partner, eller forbedre eksisterende relasjon.

Det blir meditasjoner og øvelser både 2 og 2 og hver for seg. Vi går igjennom kjærlighetsnivåene, skiller oss fra tidligere relasjoner og jobber aktivt med trosprogram som en forberedelse for å vite hva man egentlig ønsker, for så å manifestere en sjelevenn. Husk at kjærligheten er overalt, men når vi ikke er helt åpne for å ta imot, eller bevisst på alt rundt oss, kan man lett la kjærligheten passere, uten å være klar over det.

​Forutsetning for kurset:

Gjennomført Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper hos en autorisert instruktør. ​​Det siste kurset du har deltatt på, må være i løpet av de 5 siste årene (repetisjonskurs teller med).

​​​​​​

Jeg inviterer deg til å ta en inspirert titt på kurskalenderen! Du kan enkelt reservere din plass ved å klikke deg inn på det kurset som passer best for deg.

Soulmate 6.png
Soulmate 12.png
Du vil få innblikk i 7 typer Sjelevenner
  • Tvillingsjelen

  • Den inkompatible sjelevennen

  • Den uslepne diamanten​

  • Sjelevenn med karmagjeld

  • Den kompatbile sjelevennen

  • Den kompatible sjelevennen for livstid

  • Livsledsager sjelevennen med gudommelig timing

Find your soulmate.jpg
Boken brukes som manual

En omfattende, norsk manual - hele boken til Vianna faktisk - inngår i kurset. Verdi kr 300,- 

Soulmate 13.png
Image by Evie S.

Fellesskap for Thetahealere

Mange av mine kursdeltagere ønsker å følge sin sjelsvei som healere, terapeuter, coacher, der de vil frigjøre seg fra det å være ansatt, til å starte egen bedrift.

 

Takket være Thetahealing har jeg selv klart å overvinne mine frykter og begrensninger for å ta spranget ut av A4-livet til selvstendighet. Nå er jeg i min divine timing og jobber med min Life Mission. Denne kunnskapen deler jeg med mine kursdeltagere på ukentlige Zoom-treff, der vi møtes i et trygt, støttende fellesskap for Thetahealere. Vi kickstarter uka med en felles meditasjon.

Les mer om Theta Business Boost.

Les mer om lukket Facebook-gruppe.

Female Theta healing therapist performing alternative therapy treatment with young woman p
Online Class

Online eller kurslokale?

Min erfaring er at begge typer kurs fungerer supert. Alle deltagere skal bli sett uansett, alle skal få hjelp og alle har muligheten til å dele hva de opplever. Meditasjonene guides med bakgrunnsmusikk på begge typer kurs. Vi jobber med healingenergier og energier fungerer, uansett avstand.

Øvelser online foregår i breakoutroom på Zoom. Manual sendes i posten.

Øvelser i kurslokale, 2 og 2 sitter overfor hverandre i samme rom som de andre. Kaffe, te, snacks er inkludert og manual utleveres der.

Online betaling for shopping på e-handelsplattformer

Kursavgift og påmelding

Du er hjertelig velkommen til å sjekke ut kurskalenderen. Der finner du konkrete kursdato, så du kan reservere din plass. Du vil motta en automatisk bekreftelse på mail. Les mer om betalingsbetingelser, fakturering og annen praktisk info her!

Kr 4.880,-

Kursavgift inkludert norsk manual verdi kr260,-

creator.jpg

Repetere?

Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching (Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 260,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Repetisjon kan være gull verd, da du er på et nytt sted i livet og klar for å håndtere kunnskapen på en ny måte. Påmelding til et konkret kurs gjør du i kurskalenderen.

342375919_1293824161346388_1592753492766905440_n.jpg

Gratis samtale

Nysgjerrig men usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

icons-practitioner.png

Sertifisering

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til over 180 land i hele verden! YOU & THE CREATOR kurset er godkjent som sertifisert forkunnskap for alle videre temakurs og Masterkurs innenfor ThetaHealing. Alle elever blir sertifisert og registrert i den internasjonale databasen hos Vianna Stibal, The Founder of ThetaHealing. 

Instruktøren

Berit Höflacher

Sertifisert Instruktør i ThetaHealing® 
Thetahealer® Master og Intuitiv Coach
Gründer av Intuitiv-Coaching.no

Min passion er å hjelpe deg å gjenfinne trygghet, balanse, harmoni og  glede mens du peiler deg inn på din sjelsvei, akkurat som ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min livsoppgave. Uansett om jeg støtter deg med dine unike utfordringer i en personlig samtale, eller om jeg underviser en hel gruppe, så er jeg like engasjert og påkoblet Kilden med ubetinget kjærlighetskraft.

Erfaring fra utallige kanaliseringer, regresjoner, 10 år med selvutvikling gjennom Thetahealing, private 1:1 timer med kunder, flere år som instruktør og mine egne teknikker som medium og dyretolk, fyller skattekisten min med verdifull kunnskap, så jeg kan lære Theta-teknikkene videre til det høyeste beste for mine kursdeltagere. 

Det gir meg stor glede å se hva intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens, på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er. ​

DSC00460.JPG

Om Soulmate-kurset

Det vakreste og fineste Theta-kurset jeg har vært på. Jeg er så takknemlig og rørt!

Om Soulmate-kurset

Anbefales på det sterkeste. Om du er i et forhold eller leter. Uansett vil du få svar på hvem som er din sjelevenn. Tusen takk for en fantastisk reise.

Om Soulmate-kurset

Dette var helt magisk og Berit er en klok, varm og veldig dyktig instruktør.

Om Soulmate-kurset

Anbefales til alle som vil ha en Sjelevenn. Veldig bra kurs.

DSC00463.JPG

Sparks of Light Community

Når du deltar på et kurs i ThetaHealing hos meg, blir du invitert til en lukket Facebook-gruppe, Sparks of Light Community. Intensjonen er at kursdeltagere kan bli en del av et spirituelt fellesskap for likesinnede sjeler, der man kan utveksle erfaringer, stille spørsmål til hverandre og finne noen man kan utveksle med. Det å øve/utveksle med en annen ThetaHealer etter kurs, er gull verd. Jeg har høstet enormt mye verdifull erfaring og fått timesvis med hjelp selv, ved å utveksle med andre ThetaHealere.

Instruktøren inviterer deg til gruppen, enten direkte i Facebook, eller via e-post.

bottom of page