top of page
_-kopi.jpeg

Sparks of light Community

Spirituelt fellesskap for Thetahealere
  • Facebook

Denne Facebook-gruppen er for deg som har gjennomført minst et kurs i ThetaHealing. Gruppen gir mulighet for å danne et spirituelt fellesskap, få nye venner, finne de du har vært på kurs med, gjøre erfaringsutvekslinger, få ny innsikt og stille spørsmål til hverandre og til Berit (instruktør).

Når du har deltatt på et kurs i Thetahealing hos Berit, så blir du automatisk invitert inn i gruppa. Der vil du bl.a. finne invitasjon til nye kurs og annet snacks. Gruppen er lukket, dvs ingen utenfor vil kunne se hva som deles her. Kun medlemmer.

Etter hvert som du går flere kurs, vil du lære effektive spørreteknikker for dyptgående healing på deg selv og andre. For å bli god på coaching, få verdifull erfaring, og ikke minst få bekreftelser fra noen som støtter deg, vil jeg anbefale deg å avtale utveksling med en annen ThetaHealer. Det å øve på hverandre gir verdifull kunnskap og du får samtidig ryddet masse i din egen bagasje.  Avtal tid og sted, eller telefon/videosamtale. Bli enige om for eks. 1 time på hver, se på klokka og hold tiden. Husk at setter du en intensjon om tid, så følger Universet opp!

 

Du har alltid et team med Thetahealere som kan hjelpe deg!

Theta Brainwaves Meditation Word Cloud - female hands reaching up to the word THETA surrou

Ditt eget Thetahealer-team!

holde hender

Utveksling er gull verd!

Bærbar datamaskin på skuffen

Vi booster hverandre!

bottom of page