top of page
Advanced DNA - Tønsberg
Advanced DNA - Tønsberg

fre. 31. mai

|

Villa Karion

Advanced DNA - Tønsberg

Videregående kurs. Er du klar for å gå i dybden på følelser og bli ennå mer intuitiv? Allerede på dette kurset har tidligere elever opplevd store healingprosesser. Nå skal du få trene deg opp i reading, coaching og healing mens du blir kjent med alle de 7 Eksistensplan via øvelser og meditasjoner.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

31. mai 2024, 17:00 – 02. juni 2024, 17:00

Villa Karion, Brattbakken 1, 3128 Nøtterøy, Norge

Om kurset

Forutsetning for dette kurset: Grunnkurset BASIC DNA hos en sertifisert instruktør i løpet av de 4 siste årene.

Ønsker du å bli en dyktig ThetaHealer® og Intuitiv Coach? Videregående kurs i ThetaHealing®, Advanced DNA gir deg det grunnlaget du  behøver for å gå alle videre kurs og Masterklasser i ThetaHealing®.

I dette kurset skal vi lære å heale fra det 7. Eksistensplanet via Skaperen av Alt Som Er. Vi skal lære mer detaljert om alle de 7 Eksistensplanene, hvordan slette eder, løfter og forpliktelser skapt på andre plan og som ikke lenger tjener oss. Vi skal lære hvordan sønderknuste sjeler kan heales og hvordan vi sender kjærlighet til barnet i mors liv. Vi skal bringe inn følelser som du kanskje aldri har erfart tidligere. Vi skal frigjøre plass i sinnet vårt, som – helt unødvendig – holder på tilfeldige negative tanker som aggresjon, irritasjon, nag, frykt, anger, skyld, bitterhet, hevn, avvisning, sjalusi og misunnelse. Dette vil tillate oss å bruke mer energi til å oppnå raskere healing, og å utvikle oss som menneske og forbinde oss til det gudommelige.

I løpet av 3 sammenhengende dager - 21 timer - skal vi øve på å grave oss ned til roten av årsaken til klientens problemer via en 1 til 1 samtale med «klienten», der man stiller spørsmål fra forskjellige vinkler. Det blir demo-visninger, fine dype meditasjoner, mange nedlastninger og spennende teknikker. Kursmanualen er på norsk, men kan skaffes på engelsk, hvis ønskelig.

Avansert ThetaHealing® er forståelsen av atomenes åndelige natur og kunnskapen om at vi er fantastiske skapninger som skaper sin virkelighet. Kursinnhold:

 • Veien til det 7. Eksistensplan
 • Hvordan skape følelser
 • Nedlastninger av nye følelser og trosmønstre
 • De 3 grunnleggende følelsene
 • De 7 Eksistensplan
 • Eksistensplanenes Ligning
 • Frittflytende minner
 • Sende kjærlighet til barnet i livmoren
 • Den knuste sjelen
 • Møt en plante
 • Kontake forfedrene dine
 • Manifestering
 • Ikke-organisk materiale
 • Snakke med det Høyere Selvet
 • 8 snarveier i graving
 • Huske fremtiden din
 • Hjertets sang

Sertifisering: 

Alle elever blir registrert som sertifisert ThetaHealer Practitioner i Advanced DNA i den internasjonale databasen. Kurset danner et omfattende og obligatorisk grunnlag for alle videre kurs innen ThetaHealing.

Hvis dette høres spennende ut, og du er klar for å ekspandere i 2024, så reserver din plass i dag!

Praktisk info:

Oppmøte i god tid, vi starter presis kl 17.00 fredag og holder på til kl 21. Lørdag 9-18 og søndag 9-17.

Det blir en spisepause fredag kveld og lunspause lørdag/søndag. Mat kan bestilles på forhånd via Villa Karion. Alternativt tar du med dine måltider selv. Kjøleskap er tilgjengelig i lokalet. Bevertning inkludert i kursavgiften: Kaffe, te, snacks, nøtter, frukt. 

En omfattende og norsk manual, verdi kr 250,- inngår i kurset.

Ta med et varmt plagg eller teppe, temperaturen kan svinge når vi jobber med energier. 

Kursavgift: Depositum kr 500,- sikrer din plass. Faktura sendes på mail. Faktura for resterende kursavgift betales før kurset starter. Hvis du behøver å dele opp beløpet, ta kontakt, så finner vi en løsning.

Repetisjon: Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching(Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- . Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Du vil derimot kunne få utfordringer i form av å hjelpe andre. Repetisjon er gull verd, da du befinner deg på et nytt sted i dag, i forhold til hvor du var sist. Nye tema kan komme opp og du vil kunne få utbytte av kurset på en helt ny måte.

ANDRE DATO / STEDER / KURS:

Se kurskalender! Kurskalender

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på www.intuitiv-coaching.no.

Lurer du på noe mer, så send meg en melding via Kontaktskjema på nettsiden eller book en 20 minutters uforpliktende, Gratis tlf-samtale med meg.

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Booking

 • Advanced DNA

  Videregående kurs i ThetaHealing.

  kr 5 200,00
  Salget ble avsluttet
 • Repetisjon Advanced DNA

  Du har gått dette kurset hos Berit (Intuitiv Coaching) tidligere og ønsker å repetere til redusert pris.

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page