top of page
Basic DNA - Hamar 2024
Basic DNA - Hamar 2024

fre. 16. feb.

|

Villa Solgull ved Mjøsa

Basic DNA - Hamar 2024

Grunnkurs i ThetaHealing. En innføring i et bredt spekter av teknikker, praktiske øvelser og en meditasjon som fører deg inn i Thetafrekvensen der du kan heale og omskape tankemønster og følelser til et nytt positivt mindset.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

16. feb. 2024, 17:00 – 18. feb. 2024, 17:00

Villa Solgull ved Mjøsa, Strandvegen 172, 2316 Hamar, Norge

Om kurset

Forkunnskap: Ingen!

Søker du veiledning til høyere bevissthet?

Kunne det være nyttig med intuitive healing- og coachingteknikker som du kan bruke 24/7 som super selvhjelp eller for å hjelpe andre? Grunnkurset BASIC DNA gir deg en god intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie og også dine kjæledyr.

Behøver du hjelp med gamle traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, vondter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, dyr, eller rett og slett å finne din "Life mission"? Teknikkene du lærer som ThetaHealer vil kunne vise deg svar og løsninger på dine utfordringer.

I løpet av 3 dager vil du lære meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes opp under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre. Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Vi skal studere de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for oss i hverdagen.

Det blir en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» og utrensing av negativ energi. Vi skal ta en titt innom tema Soulmates og framtid og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg!

Sertifisering:

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs og Masterklasser innenfor ThetaHealing. Du kan benytte teknikkene for selvutvikling, eller på sikt la det bli en helt utdannelse. Du er fri til å velge!

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Les mer om kursinnholdet her! 

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på min nettside www.intuitiv-coaching.no.

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

TIDER: Oppmøte i god tid, vi starter presis.

Varighet: Fredag 17-21, Lørdag 9-18 og Søndag 9-17.

Bevertning/lunsj: Frukt, snacks, kaffe, te inngår i kurset. Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen. Mat kan kjøpes i Lørenskog sentrum, her er mange muligheter: Kiwi, en stor Coop, små eksotiske butikker og div. spisesteder på Metro-Senter (ca. 2 min gange unna) i tillegg til en Kina-Restaurant i Helsebygget.

HUSK: Ta gjerne med vannflaske og kle deg med tanke på at energiene og temperaturen svinger mens vi jobber. Ekstra pute/teppe/varmt plagg kan komme godt med. En flott utførlig norsk manual (verdi kr 250,-), notatbok og penn får du av meg.

Gratis parkering utenfor, husk å få P-kort til å legge i bilen.

Kursavgift: Inkl. 1 gratis personlig 1 : 1 Thetahealing-session på 60 min med Berit, verdi kr 990,- som en oppfølging etter kurset. Depositum kr 500,- sikrer din plass. Faktura sendes på mail. Faktura for resterende kursavgift betales før kurset starter. Hvis du behøver å dele opp beløpet, ta kontakt, så finner vi en løsning.

Repetisjon: Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching(Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- . Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Du vil derimot kunne få utfordringer i form av å hjelpe andre. Repetisjon er gull verd, da du befinner deg på et nytt sted i dag, i forhold til hvor du var sist. Nye tema kan komme opp og du vil kunne få utbytte av kurset på en helt ny måte.

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Din Veiviser til høyere bevissthet

Booking

 • Basic DNA 2024

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 5 200,00
  Salget ble avsluttet
 • Repeterende deltager

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page