top of page
Basic DNA - Online Webinar
Basic DNA - Online Webinar

søn. 07. juli

|

Zoom

Basic DNA - Online Webinar

Grunnkurs i Thetahealing. En rask, dyptgående, transformerende healing- og intuitiv coachingteknikk for å endre mindset med varig resultat og samtidig utvikle din intuisjon og klarsyn.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

07. juli 2024, 22:37 – 22:42

Zoom

Om kurset

Ingen forkunnskap nødvendig!

Healende selvutvikling og spirituell vekst? Eller en sertifisert utdannelse for å hjelpe andre? 

Uansett - All endring starter inni deg!

Bli med på et inspirerende og berikende kurs og lær intuitiv coaching i et trygt, spirituelt fellesskap. Grunnkurset BASIC DNA gir deg en 3 dagers omfattende intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv og andre. ​Kunnskapen jeg deler med deg, meditasjonene og øvelsene du får oppleve vil kunne gi deg høyere bevissthet, innsikt og forståelse av eget liv og egen historie, kjærlighetsfylt endring, hevet frekvens, styrket intuisjon og effektive healingteknikker!​

Les mer om Thetahealing, instruktøren og kursinnhold her!

Basic DNA er grunnkurset som danner basis for alle videre sertifiserte kurs i Thetahealing.

Sertifisering: ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs og Masterklasser innenfor ThetaHealing. Du kan benytte teknikkene for selvutvikling, eller på sikt la det bli en helt utdannelse. Du er fri til å velge! Så snart du har booket din plass, får du tilsendt en automatisk bekreftelse med bl.a. en unik link til dette kurset på den internasjonale siden Thetahealing.com. Viktig at du følger lenken for å registrere deg for sertifisering. Dette må være gjort innen kurset starter. Behøver du hjelp, så må du si ifra.

Tider: Fredag 9-17, Lørdag 9-18 og Søndag 9-17. Totalt 22 timer fordelt på 3 dager.

Praktisk info: Zoom link sendes sammen med bekreftelsen. Samme link alle dager. Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil). Logg deg gjerne inn noen minutter før vi starter, så du er sikker på at alt fungerer. Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov. Legg fram notatbok, penn, drikke og hva annet du måtte behøve under kurset. Noen har behov for headset. Kamera skal være på mest mulig, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for at vi får en bedre connection i gruppa.

Manual: En omfattende, norsk manual inngår i kursavgiften. Verdi kr 250,-. Manualen sendes deg i posten før kurset. Meld deg derfor på senest 1 uke før kursstart. Hvis den ikke kommer fram i tide, vil du få tilsendt PDF-fil med den originale engelske teksten. 

Kursavgift: Inkluderer 1 gratis personlig 1 til 1 Thetahealing-session på 60 min med meg, verdi kr 990,- som en oppfølging etter kurset (for nye deltagere). Depositum kr 500,- sikrer din plass. Faktura sendes på mail. Faktura for resterende kursavgift betales før kurset starter. Hvis du behøver å dele opp beløpet, ta kontakt, så finner vi en løsning.

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Repetisjon: Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching(Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- . Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,- + porto. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Du vil derimot kunne få utfordringer i form av å hjelpe andre. Repetisjon er gull verd, da du befinner deg på et nytt sted i dag, i forhold til hvor du var sist. Nye tema kan komme opp og du vil kunne få utbytte av kurset på en helt ny måte.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Din Veiviser til høyere bevissthet

Booking

 • Basic DNA Online Webinar

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 5 300,00
  Salget ble avsluttet
 • Repeterende deltager

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page