top of page
Basic DNA - Porsgrunn
Basic DNA - Porsgrunn

fre. 22. sep.

|

Porsgrunn

Basic DNA - Porsgrunn

Helge-kurs: Grunnkurs i ThetaHealing. En innføring i et bredt spekter av teknikker, praktiske øvelser og en meditasjon som fører deg inn i Thetafrekvensen der du kan heale og omskape tankemønster og følelser til et nytt positivt mindset.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

22. sep. 2023, 17:00 – 24. sep. 2023, 17:00

Porsgrunn, Skuldsveg 8, 3913 Porsgrunn, Norge

Om kurset

Søker du veiledning til høyere bevissthet? Kunne det være nyttig med intuitive healing- og coachingteknikker som du kan bruke 24/7 som super selvhjelp eller for å hjelpe andre? Grunnkurset BASIC DNA gir deg en god intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie og også dine kjæledyr.

Behøver du hjelp med gamle traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, vondter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, dyr, eller rett og slett å finne din "Life mission"? Teknikkene du lærer som ThetaHealer vil kunne vise deg svar og løsninger på dine utfordringer. 

I løpet av 3 dager vil du lære meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes opp under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre. Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Vi skal studere de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for oss i hverdagen.

Det blir en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» og utrensing av negativ energi. Vi skal ta en titt innom tema Soulmates og framtid og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg! Kanskje de allerede står klare…?

Den spirituelle kunnskapsdatabasen min inneholder også erfaring som medium og dyretolk, så det er bare å stille spørsmål. Jeg har funnet gode teknikker for å kombinere ThetaHealing med husrens og samtaler med dyr.

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs innenfor ThetaHealing. Hvis du har gått kurset før, kan du repetere til rabattert pris. 

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Praktisk info:

Oppmøte i god tid, vi starter presis kl 17 på fredag. 

Varighet: Fredag 17-21, Lørdag 9-18 og søndag 9-17.

En flott utførlig norsk manual (verdi kr 200,-), notatbok og penn får du av meg.

Ta gjerne med vannflaske og kle deg med tanke på at energiene og temperaturen svinger mens vi jobber. 

Vi sitter hovedsakelig på stoler, men yogamatter, puter og tepper finnes på stedet, hvis behov.

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te inngår i kurset. Det blir en spisepause fredag kveld og en lengre lunsjpause midt på dagen. Kveldsmat fredag og lunsj lørdag/søndag kan bestilles på stedet. Mer detaljert info gis i bekreftelsesmailen. Alternativt tar du med mat selv.

Overnatting: Det er mulig å booke overnatting hos Vildekraft Yogastudio i felles hems med tilgang til felles bad. Frokost og sengetøy er inkludert. 

Kursavgift: Se aktivt arrangement. Inkl. 1 gratis personlig 1 til 1 coachingtime med meg, verdi kr 880,- som en oppfølging etter kurset. 

Repetisjon: Forutsetter at man har gått kurset hos en sertifisert instruktør i løpet av de siste 4 år. Det å repetere et kurs, kan være nyttig og lærerikt. Ingen kurs er like, da den enkelte deltager bidrar til kursets energi. Du vil sannsynligvis være mentalt på et annet sted i dag, enn sist du deltok på kurs, så du vil kunne tilegne deg helt ny informasjon nå, som du kanskje ikke var klar for sist. Jeg har selv repetert alle Thetakurs jeg har gått og hatt stor nytte av det. 

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på www.intuitiv-coaching.no.

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Din Veiviser til høyere bevissthet

Booking

 • Basic DNA 2023

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA Vildekraft Yogastudio Porsgrunn

  kr 5 100,00
  Salget ble avsluttet
 • Repetisjon Basic DNA 2023

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA Vildekraft Yogastudio Porsgrunn

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page