top of page
Fullmåne Meditasjon
Fullmåne Meditasjon

man. 25. mars

|

Zoom live meditasjon

Fullmåne Meditasjon

Gi slipp på det gamle. Åpne opp for det nye astrologiske året. Manifestering av dine nye intensjoner.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

25. mars 2024, 11:00 – 12:30

Zoom live meditasjon

Om kurset

Mandag 25. mars er det fullmåne. Vi har da startet det nye astrologiske året ved å gå inn i Væren, som er det 1. tegnet i Zodiaken. Væren er en viljesterk og kraftfull energi, som er god på å sette i gang nye prosjekter. Samtidig finnes der en god del ego og maskulin energi. Fullmånen står i Vekten, som er glad i å balansere og finne harmoni og kjærlighet i alle typer relasjoner. Vekten har med seg den feminine energien. 

Meditasjonen vil starte med at du blir guiden hele veien til det 7. Eksistensplan, til den ubetingede kjærlighetsfrekvensen, der alt er mulig og du vil kunne oppleve at du er ren energi og bare vet alt. Veien videre blir en lengre, intuitiv, guidet meditasjon, som er tilpasset deltagerne med både healing og kanaliseringer. Vi avslutter med en liten manifesterings-meditasjon.

Tenk litt igjennom hva du ønsker å gi slipp på og hva du ønsker å åpne opp for i tiden framover.

Ha gjerne penn og papir liggende, tilfelle du ønsker å notere noe etter meditasjonen. Du vil kunne merke at det du har opplevd i meditasjonen fort blir borte fra hukommelsen, fordi du vil være i en theta-frekvens, som er en dyp meditativ, lett hypnotisk tilstand, under meditasjonen. 

Det er plass til maks 24 deltagere.

Jeg setter pris på om du vippser kr 111,- til #774003

Booking

  • Fullmåne Meditasjon

    Meditasjon live sending Zoom

    kr 111,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page