top of page
ThetaHealing Basic DNA, Hamar, august 2022
ThetaHealing Basic DNA, Hamar, august 2022

fre. 05. aug.

|

Hamar

ThetaHealing Basic DNA, Hamar, august 2022

Helge-kurs: Grunnkurs i ThetaHealing. En innføring i et bredt spekter av teknikker, praktiske øvelser og en meditasjon som fører deg inn i Thetafrekvensen der du kan heale og omskape tankemønster og følelser til et nytt positivt mindset.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

05. aug. 2022, 17:00 – 07. aug. 2022, 17:00

Hamar, Strandvegen 172, 2316 Hamar, Norge

Om kurset

Søker du veiledning til høyere bevissthet? Kunne det være nyttig med intuitive healing- og coachingteknikker som du kan bruke 24/ på stort sett det meste? Grunnkurset BASIC DNA gir deg en god intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie og også dine kjæledyr.

Behøver du hjelp med gamle traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, vondter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, dyr, eller rett og slett å finne din "Life mission"? Teknikkene du lærer som ThetaHealer vil kunne vise deg svar og løsninger på dine utfordringer. 

I løpet av 3 dager vil du lære meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes opp under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre. Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Vi skal studere de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for oss i hverdagen.

Det blir en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» og utrensing av negativ energi. Vi skal ta en titt innom tema Soulmates og framtid og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg! Kanskje de allerede står klare…?

Den spirituelle kunnskapsdatabasen min inneholder også erfaring som medium og dyretolk, så det er bare å stille spørsmål. Jeg har funnet gode teknikker for å kombinere ThetaHealing med husrens og samtaler med dyr.

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs innenfor ThetaHealing. Hvis du har gått kurset før, kan du repetere til rabattert pris. 

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Kursavgift Kr 4.880,- inkl. 1 gratis personlig 1 til 1 coachingtime med meg, verdi kr 880,- som en oppfølging etter kurset. Hvis dette høres interessant ut, men dato ikke passer, så holdes kurset flere ganger. Se info nederst eller under planlagte kurs på nettsiden. Faktura blir sendt på mail. 

PRAKTISK INFO:

Oppmøte i god tid, vi starter presis kl 17 på fredag. 

Varighet: Fredag 17-21, Lørdag 9-18 og søndag 9-17.

Bevertning: Frukt, snacks, kaffe, te inngår i kurset. Det blir en spisepause fredag kveld og en lengre lunsjpause midt på dagen. Mat kan kjøpes eller bestilles på nærliggende kafé eller poplær Thaikiosk. Eller du tar med selv. 

Ta gjerne med vannflaske og kle deg med tanke på at energiene og temperaturen svinger mens vi jobber. 

En flott utførlig norsk manual, notatbok og penn får du av meg. 

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på www.intuitiv-coaching.no. Lurer du på noe mer, så send meg en melding via kontaktskjema på nettsiden eller send en sms til 99572235.

Repetisjon: Kr 1.100,- 

Forutsetter at man har gått kurset hos en sertifisert instruktør i løpet av de siste 4 år. Det å repetere et kurs, kan være nyttig og lærerikt. Ingen kurs er like, da den enkelte deltager bidrar til kursets energi. Du vil sannsynligvis være mentalt på et annet sted i dag, enn sist du deltok på kurs, så du vil kunne tilegne deg helt ny informasjon nå, som du kanskje ikke var klar for sist. Jeg har selv repetert alle Thetakurs jeg har gått og hatt stor nytte av det. 

ANDRE KURSDATO:

Kurs 1 - Basic DNA: Tirsdag 19. - Torsdag 21. juli på Hamar.

Kurs 2 - Advanced DNA: 2. - 4. september 2022 på Hamar.

Kurs 3 - Dig Deeper: Høsten 2022 på Hamar.

Kurs 4 - You & Creator: Følg med i kurskalenderen

Kurs 5 - Find your Soulmate: Følg med i kurskalenderen

Berit Höflacher

ThetaHealer & Instruktør

Medium & Dyretolk

Din Veiviser til høyere bevissthet

Booking

 • Basic DNA, 5. - 7. august 2022

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA. Villa Solgull, Hamar

  kr 4 880,00
  Salget ble avsluttet
 • Repetisjon Basic DNA Aug 2022

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA. Villa Solgull, Hamar, 5. - 7. august 2022.

  kr 1 100,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page