top of page
Thetahealing Soulmate
Thetahealing Soulmate

man. 10. juni

|

Zoom

Thetahealing Soulmate

Earlybird innen 17.mai! Dette kurset belyser 7 forskjellige sjelevenner, samt healer og renser ut dype begrensende trosprogram og frykter, så du kan åpne opp for å motta din sjelevenn. Kurset er for alle som ønsker en sjelevenn, forbedre eksisterende relasjon, få nye venner, samarbeidspartnere etc.

Tid og sted

10. juni 2024, 09:00 – 12. juni 2024, 16:00

Zoom

Om kurset

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper hos en sertifisert instruktør. Ditt nyeste sertifikat må ikke være eldre enn 4 år (repetisjonskurs teller med).

Kurset holdes på norsk. 

Praktisk info:

Oppmøte i god tid, vi starter presis kl 09.00. Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil). Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov. Legg fram notatbok, penn, drikke og hva annet du måtte behøve under kurset. Noen har behov for headset. Kamera skal for det meste være på, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for å få en bedre connection i gruppa. Vi holder på til kl 16 alle 3 dager (med littebitt forbehold). 

Manual:

En omfattende, norsk manual - hele boken til Vianna faktisk - inngår i kurset. Verdi kr 300,- Manualen sendes deg i posten før kurset. Hvis den ikke kommer fram i tide, kan du få tilsendt PDF-fil med den originale engelske teksten. Vianna Stibal sin bok "You & Creator" er oversatt til norsk for bruk i undervisning. 

Betaling: Depositum på kr 500,- faktureres like etter påmelding. Resterende kursavgift forfaller normalt til betaling ca. 4-7 dager før kursstart. Egen faktura mottas på mail for både kursavgift og depositum. Hvis behov for å dele opp betalingen, gi beskjed i god tid, så finner vi en løsning.

Berit's flying startpris: Kr 4.880,- 

Earlybird: Kr 4.440,- ved påmelding før 17. mai. 

VIKTIG! Sertifisering!

For å bli sertifisert, må du logge deg inn på www.thetahealing.com senest før kurset starter og registrere deg. Link følger med bekreftelsesmailen du mottar. 

Innhold 

Dette seminaret går i dybden for å rydde opp i begrensende trosprogram og frykter som hindrer å finne din sjelevenn. Kurset er en fantastisk måte å finne ut hva det er du virkelig leter etter i en partner, for så å tiltrekke deg den deilige energien uten å måtte lete. Bli med og oppdag hva du savner i et forhold, finne tilbake til din selvtillit, finne din sjelevenn eller bare tenne den gamle gnisten igjen.

Vianna beskriver 7 forskjellige typer sjelevenner. Det blir meditasjoner og øvelser både 2 og 2 og hver for seg. Vi går igjennom kjærlighetsnivåene, skiller oss fra tidligere relasjoner og jobber aktivt med trosprogram som en forberedelse for å vite hva man egentlig ønsker, for så å manifestere en sjelevenn. Husk at kjærligheten er overalt, men når vi ikke er helt åpne for å ta imot, eller bevisst på alt rundt oss, kan man lett la kjærligheten passere, uten å være klar over det.

Repetere kurs? 

Dette er aller første gang dette kurset holdes i Norge. I framtiden vil du kunne repetere - under forutsetning at du har gått kurset hos meg - for kr 550,- (denne rep.prisen gjelder alle kurs hos Berit ut 2024). 

Sparks of light community:

Til deg som ikke har gått kurs hos Berit før. Etter fullført kurs blir du invitert inn til en lukket Facebook-gruppe (dvs. utenforstående ser ikke hvem eller hva som deles i gruppa). Medlemmene er alle Thetahealere og har gått kurs hos Berit. Her kan du finne dine nye kurs-venner og connecte med andre Thetahealere for å utveksle Thetahealing i framtiden. Du vil også kunne finne nyttig informasjon målrettet til Thetahealere. 

Andre kurs hos Berit?

Se kurskalender! Kurskalender

Les mer om ThetaHealing og alt Berit som instruktør har å tilby deg, på www.intuitiv-coaching.no.

Lurer du på noe mer, så send en melding via Kontaktskjema på nettsiden eller book en 20 minutters uforpliktende Gratis tlf-samtale.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Booking

 • Find your Soulmate

  Salget avsluttes: 09. juni, 12:00

  Rens ut blokkerende trosprogram og åpne opp for å finne din sjelevenn med Thetahealing.

  kr 4 880,00
 • Early Bird før 17. mai

  Denne prisen kan bookes senest 16.mai kl 23.59.

  kr 4 440,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page