top of page
You & The Creator
You & The Creator

Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå

|

Villa Solgull ved Mjøsa

You & The Creator

Utdyp forbindelsen din med Skaperkraften! Lær å vite forskjell på stemmen fra Skaperen og ditt eget Ego. Hva er sannhet og hva er frykt? Dette kurset er et "must" for alle Thetahealere som ønsker gode teknikker for å jobbe på seg selv uten å flykte inn i egne blindspots.

Tid og sted

Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå

Villa Solgull ved Mjøsa, Strandvegen 172, 2316 Hamar, Norge

Om kurset

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper hos en sertifisert instruktør. Det siste kurset du har deltatt på, må være i løpet av de 4 siste årene (repetisjonskurs teller med).

Det tas forbehold om kurssted, da Villa Solgull på Hamar har endret sine utleievilkår fra juni 2024. Alternativt holdes kurset online på Zoom.

Lær deg å forstå forskjellen mellom stemmen fra Skaperen og ditt eget Ego? Hva er sannhet? Hva er frykt? Hva er ren beskyttelsesmekanisme eller forsvar og hva er faktisk en sann beskjed fra Skaperkraften?

Det er meningen at vi skal oppnå flere nivåer av kjærlighet i dette livet: Kjærlighet til oss selv, kjærlighet til Skaperkraften, kjærlighet til vår partner og bedre halvdel, hvordan man virkelig skal oppleve kjærlighet til egen familie, kjærlighet til venner og kjærlighet til verden. Vi må være i stand til å mestre disse nivåer av kjærlighet, men hvordan kan vi mestre dem, dersom vi har med oss trosprogrammer som sier at det er umulig?

I dette kurset "You and the Creator" vil du bli vist og gitt en forståelse av understrømmen i din egen underbevissthet. Du skal få en forståelse av hvordan kroppen faktisk fungerer når det gjelder problemløsning og hvordan du faktisk vet forskjellen mellom det å kommunisere med energien til Skaperkraften, og det å kommunisere med ditt eget ego eller med ditt høyere selv.

Husk at Skaperen er en energi av perfekt og ren kjærlighet og vet definisjonen av kjærlighet. Noe som vil endre livet ditt. Denne energien, denne livskraften, er i hvert eneste atom og atomer er en del av deg og en del av alle dine omgivelser. Du skal få lære å differensiere hvor informasjonen kommer fra og du vil lære å jobbe med og omprogrammere din underbevissthet.

Dette er et viktig kurs fordi hver gang man holder et kurs i Thetahealing, så er det alltid noen som spør om hvordan man kan vite om svaret kommer fra Skaperen. Dette kurset vil lære deg hvordan endre mindsett, slik at du forstår.

Du blir sertifisert og kurset danner grunnlag for alle Masterkurs og temakurs innenfor ThetaHealing.

Praktisk info:

Oppmøte i god tid, vi starter kl 17 på fredag og holder på til kl 21.00. Pause ca 18.30. Lørdag kl 9-18 og søndag fra kl 9 – 17.

Gratis parkering utenfor. Mat kan medbringes (kjøleskap i lokalet). Alternativ kan man kjøpe takeaway hos Kiosk Monsen 200m unna. 

Husk å ta med notatboken din, teppe, pute, tøfler, vannflaske. 

Betaling: Depositum på kr 500,- faktureres like etter påmelding. Resterende kursavgift forfaller normalt til betaling ca. 4-7 dager før kursstart. Egen faktura mottas på mail. Hvis behov for å dele opp betalingen, gi beskjed i god tid, så finner vi en løsning.

Manual: 

En omfattende, norsk manual inngår i kurset. Verdi kr 250,-. Vianna Stibal sin bok "You & Creator" er oversatt til norsk for bruk i undervisning.

Repetere kurs? Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching (Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 250,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Repetisjon kan være gull verd, da du er på et nytt sted og klar for å håndtere kunnskapen på en ny måte.

Se kurskalender! Kurskalender

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på www.intuitiv-coaching.no.

Lurer du på noe mer, så send meg en melding via Kontaktskjema på nettsiden eller book en 20 minutters uforpliktende Gratis tlf-samtale

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Booking

 • You & The Creator

  Salget avsluttes: 06. juni, 22:00

  Utdyp din forbindelse med Skaperkraften!

  kr 4 880,00
 • Repetisjonspris

  Salget avsluttes: 06. juni, 22:55

  Forutsetter at siste Thetakurs ble gjennomført via Intuitiv-Coaching i løpet av de siste 5 årene. Hvis kursdeltagelse hos annen sertifisert instruktør, ta kontakt for mer info.

  kr 550,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page