top of page

Ved å sette lys på "avvisning" kan du åpne mer opp for suksess!

Oppdatert: 26. jun.

Visste du at negative følelser tar enormt mye mer plass i kroppen, enn positive?

Anger, avvisning, bitterhet, sorg, hat, sinne, hevn, skyld, skam... kan oppta ditt ubevisste sinn og nervesystem altfor mye, uten at du en gang er klar over det. Dyrebar energi som du kunne brukt til å skape deg et kjærlighetsfylt liv, brukes opp på fullstendig unødvendige tros-program og gamle traumer.


La oss si at du ønsker å gi slipp på f.eks. bitterhet til din mor, da kan du plutselig oppleve en utrygghet. Hvorfor? Fordi du kan ha blitt født med en følelse av å ikke være ønsket, ikke få den kjærligheten og støtten du behøvde som lite barn, ikke bli forstått og sett for den du er. Så velger du å holde på bitterheten hele livet, som en ubevisst unnskyldning for at du kan avvise moren din og holde henne på følelsesmessig trygg avstand.


Avvisning blir her en illusjon om trygghet, altså en beskyttelse mot å bli såret. Dersom du gir slipp på bitterhet, vil du måtte innrømme at du avviser henne og du kan bli redd for å måtte slippe hun innpå deg, og så bli såret igjen. Derfor blir du utrygg. Men - hvor gammel er egentlig det aspektet av deg som en gang ble såret? Baby? 3 år, 5 år? Tenk da hvor mange år du har tviholdt på disse negative følelsene? Tenk for en kraftanstrengelse for ditt ubevisste sinn! Noen mennesker har holdt på slike følelser helt fra fosterstadiet!


Tenk om du kunne få hjelp til å gi slipp?

En Thetahealer vil kunne støtte deg igjennom prosessen. Jeg skal forklare deg mer… 


Dersom følelsen av å ha blitt avvist - altså ikke ønsket og elsket - følger deg, kanskje allerede fra du ble unnfanget, så vil det automatisk skape et tros-program om at mennesker avviser deg, at du ikke er verdifull, ikke god nok og bra nok og dermed en frykt for - nettopp - å bli avvist.

Når du så har med deg troen om at du blir avvist av andre, så vil du videre ønske å beskytte deg mot å bli avvist. Angrep er som kjent, det beste forsvar – tror vi. Dermed avviser du selv antageligvis andre mennesker ubevisst. Dvs. du avviser nære vennskap, ta imot hjelp fra andre, du holder folk på distansert avstand og du avviser faktisk også den ubetingede kjærligheten. Dette mønsteret er egentlig en illusjon om hevn mot den eller de som opprinnelig såret deg, men det går aller mest ut over deg selv - dessverre.


I tillegg har du kanskje et behov for å please andre, gjøre alt for å bli sett, få bekreftelser og føle deg god nok. Egenverd og egenkjærlighet glimrer med sitt fravær, for du undertrykker deg selv, kjenner på skam og tørr ikke ta plassen din. Samtidig som du ikke tørr å åpne hjertet ditt og slippe noen helt innpå deg. Dette igjen kan dra med seg følelser som skyld og anger, dersom man for eks. har avvist kjærlighet fra noen, i frykt for å bli såret selv.


Jeg ser ofte hvordan voksne mennesker iherdig prøver å få bekreftelser, aksept og kjærlighet fra en partner, men så er det egentlig den lille jenta eller gutten i dem som er nesten desperat etter å få Mamma eller Pappa (eller begge) til å gi dem kjærligheten de aldri har fått. Sorg kan ligge som en tung sky over det hele.


Universet har gitt meg verdifull erfaring i form av en hårfin sensitivitet når jeg har healet klienters avvisningstema. Så snart sorgen over ikke å ha følt seg ønsket, men avvist, slapp taket, rant det på med nye følelser som lå lagvis under sorgen. Fra å være i sorg, snudde klientene på et kvart sekund til bitterhet, hat og sinne, noe som var superbra å få fram. Og slik fortsatte det, lag på lag med følelser som hadde vært undertrykt i mange år, ble forløst og ga slipp.


Den ene følelsen - Avvisning - blokkerer for å slippe inn suksess på flere plan. Den fører til selvsabotering allerede før man har startet og motarbeider det å finne ekte ubetinget kjærlighet. Fordi avvisning gjør at du til slutt også avviser hele deg selv og din egen lykke.


Alt kan heales!


Innsikt som dette, gjør at jeg aldri går lei av Thetahealing. Tro du meg, det blir bare mer og mer interessant og bevisstgjørende, jo mer jeg lærer, jo flere klienter jeg har og jo flere kurs jeg underviser eller deltar på selv.


Jeg er her for deg og kan støtte deg i din prosess ut fra egen erfaring, men først og fremst ved hjelp av Universets veiledning, kanalisering og intuisjon. Jeg legger ved link til private 1:1 samtaler (du finner også 90 minutters samtaler og regresjon under booking på nettsiden. Alle timer, uansett type samtale, inkluderer healing.Thetahealing kurs 2, Advanced DNA, tar spesielt for seg tema som Avvisning, anger og bitterhet.Hvis du ikke allerede abonnerer på Nyhetsbrev og Blogginnlegg, er du velkommen til å klikke av på kontaktskjema nederst!

Tusen takk - klem fra Berit!


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page