top of page
Advanced DNA - ONLINE Webinar
Advanced DNA - ONLINE Webinar

fre. 13. okt.

|

Zoom Webinar

Advanced DNA - ONLINE Webinar

Videregående kurs. Er du klar for å gå i dybden på følelser og bli ennå mer intuitiv? Allerede på dette kurset har tidligere elever opplevd store healingprosesser. Nå skal du få trene deg opp i reading, coaching og healing mens du blir kjent med alle de 7 Eksistensplan via øvelser og meditasjoner.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

13. okt. 2023, 17:00 – 15. okt. 2023, 01:00

Zoom Webinar

Om kurset

Forutsetning for dette kurset: Grunnkurset BASIC DNA hos en sertifisert instruktør. 

Ønsker du å bli en dyktig ThetaHealer® og Intuitiv Coach? Videregående kurs i ThetaHealing®, Advanced DNA gir deg det grunnlaget du  behøver for å gå alle videre kurs og Masterklasser i ThetaHealing®.

I dette kurset skal vi lære å heale fra det 7. Eksistensplanet via Skaperen av Alt Som Er. Vi skal lære mer detaljert om alle de 7 Eksistensplanene, hvordan slette eder, løfter og forpliktelser skapt på andre plan og som ikke lenger tjener oss. Vi skal lære hvordan sønderknuste sjeler kan heales og hvordan vi sender kjærlighet til barnet i mors liv. Vi skal bringe inn følelser som du kanskje aldri har erfart tidligere. Vi skal frigjøre plass i sinnet vårt, som – helt unødvendig – holder på tilfeldige negative tanker som aggresjon, irritasjon, nag, frykt, anger, skyld, bitterhet, hevn, avvisning, sjalusi og misunnelse. Dette vil tillate oss å bruke mer energi til å oppnå raskere healing, og å utvikle oss som menneske og forbinde oss til det gudommelige.

I løpet av 3 sammenhengende dager - 24 timer - skal vi øve på å grave oss ned til roten av årsaken til klientens problemer via en 1 til 1 samtale med «klienten», der man stiller spørsmål fra forskjellige vinkler. Det blir demo-visninger, fine dype meditasjoner, mange nedlastninger og spennende teknikker. Kursmanualen er på norsk, men kan skaffes på engelsk, hvis ønskelig.

Avansert ThetaHealing® er forståelsen av atomenes åndelige natur og kunnskapen om at vi er fantastiske skapninger som skaper sin virkelighet. Kursinnhold:

 • Veien til det 7. Eksistensplan
 • Hvordan skape følelser
 • Nedlastninger av nye følelser og trosmønstre
 • De 3 grunnleggende følelsene
 • De 7 Eksistensplan
 • Eksistensplanenes Ligning
 • Frittflytende minner
 • Sende kjærlighet til barnet i livmoren
 • Den knuste sjelen
 • Møt en plante
 • Kontake forfedrene dine
 • Manifestering
 • Ikke-organisk materiale
 • Snakke med det Høyere Selvet
 • 8 snarveier i graving
 • Huske fremtiden din
 • Hjertets sang

Sertifisering: 

Alle elever blir registrert som sertifisert ThetaHealer Practitioner i Advanced DNA i den internasjonale databasen. Kurset danner et omfattende og obligatorisk grunnlag for alle videre Masterkurs og temakurs innen ThetaHealing.

Praktisk info:

Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil).

Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov.

Legg fram notatbok, penn, drikke og hva annet du måtte behøve under kurset.

Kamera skal være på mest mulig, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for å få en bedre connection oss alle i mellom. 

Pris:

Kursavgift kr 5.100,- Derav kr 500,- betales som depositum ved påmelding, resterende kursavgift faktureres med forfall før kursstart. Betaling kan deles opp ved behov. 

Manual:

En omfattende, norsk manual inngår i kurset. Verdi kr 250,-. Manualen sendes deg i posten før kurset. Hvis den ikke kommer fram i tide, vil du få tilsendt PDF-fil med den originale engelske teksten. Vianna Stibal sin komplette bok "Advanced DNA" er i tillegg oversatt til norsk for salg til kursdeltagere. Denne kan kjøpes ekstra av instruktøren for kr. 450,-. 

Repetere kurs? 

Dersom du har gått dette kurset før, er det likevel fullt mulig å delta en gang til. Det kan være meget nyttig på mange måter. Hvert kurs og hver gruppe er helt unik, og det kan komme opp forskjellig type informasjon til den enkelte gruppa. Du selv er også på et annet mentalt sted i dag, enn du var sist du gikk på kurs, så du kan få like bra, om ikke kanskje til og med bedre nytte av kurset, når du repeterer. Personlig har jeg kun hatt gode erfaringer med å repetere kurs. Derfor tilbyr jeg alle å repetere kurs for kr 550,-. Forutsetning for repetisjons-pris er at du har gått kurset hos en sertifisert ThetaHealing® instruktør og at det siste kurset du gjennomførte var i løpet av de 4 siste år. 

Du må beregne at du kan bli spurt om å assistere ved behov og at nye kursdeltagere blir prioritert for "demo" og øvelser, dersom det er ulikt antall deltagere.

Alternative dato / kurssteder?

Se kurskalender! Kurskalender

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på www.intuitiv-coaching.no.

Lurer du på noe mer, så send meg en melding via Kontaktskjema på nettsiden eller book gjerne en 20 minutters uforpliktende Gratis tlf-samtale.

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag! 

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Booking

 • Advanced DNA

  Videregående kurs i ThetaHealing.

  kr 5 100,00
  Salget ble avsluttet
 • Repetisjon Advanced DNA

  Videregående kurs i ThetaHealing.

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page