top of page
Basic DNA - Online webinar
Basic DNA - Online webinar

fre. 21. juli

|

Zoom

Basic DNA - Online webinar

Grunnkurs i ThetaHealing. En innføring i et bredt spekter av teknikker, praktiske øvelser og en meditasjon som fører deg inn i Thetafrekvensen der du kan heale og omskape tankemønster og følelser til et nytt positivt mindset.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

21. juli 2023, 09:00 – 23. juli 2023, 17:00

Zoom

Om kurset

Søker du veiledning til høyere bevissthet? Kunne det være nyttig med intuitive healing- og coachingteknikker som du kan bruke 24/7 som super selvhjelp eller for å hjelpe andre? Grunnkurset BASIC DNA gir deg en god intro til hvordan du utfører ThetaHealing på deg selv, venner, familie og også dine kjæledyr.

Behøver du hjelp med gamle traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, vondter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, dyr, eller rett og slett å finne din "Life mission"? Teknikkene du lærer som ThetaHealer vil kunne vise deg svar og løsninger på dine utfordringer. 

I løpet av 3 dager vil du lære meditasjonen "Veien til det 7. eksistensnivå", slik at du senere lett kan gå i en Thetafrekvens på egen hånd. Du vil få trent opp visualisering og merke at klarsynet forsterkes opp under kurset. Gjennom praktiske øvelser 1til1 vil du lære å gjøre en enkel reading (avlesning) og healing på andre. Mens intuisjonen gradvis vekkes, blir du deg bevisst ord og tankers kraft og hva hjernebølgene har for betydning. Chakra, trossystemer, muskeltestning, følelser, downloads, 7 Planes of Existence og manifestering er uttrykk du vil bli kjent med. Mens du øver opp alle sansene dine, vil du forstå viktigheten av samarbeidet med Skaperen av Alt som Er. Du vil få en innføring i hvordan heale vonde følelser. Vi skal studere de 4 trosnivåer; Grunnleggende, historisk, genetisk og sjelenivå og forstå betydningen disse har for oss i hverdagen.

Det blir en innføring i 8 smarte spørreteknikker for «Digging» og utrensing av negativ energi. Vi skal ta en titt innom tema Soulmates og framtid og du vil kunne få oppleve rørende budskap fra både Skytsengler, avdøde og dyr, så det er bare å glede seg! Kanskje de allerede står klare…?

Den spirituelle kunnskapsdatabasen min inneholder også erfaring som medium og dyretolk, så det er bare å stille spørsmål. Jeg har funnet gode teknikker for å kombinere ThetaHealing med husrens og samtaler med dyr.

ThetaHealing er en anerkjent metode, spredt til land i hele verden! BASIC DNA kurset er godkjent som sertifisert grunnkurs for alle videre kurs innenfor ThetaHealing. Hvis du har gått kurset før, kan du repetere til rabattert pris. 

Hvis dette høres spennende ut, så reserver din plass i dag!

Varighet: Fredag 9-17, Lørdag 9-17 og søndag 10-17.

Pauser: Det blir små pauser underveis og 1 lengre lunsjpause midt på dagen.

Sjekk at Zoom er oppdatert på enheten som du ønsker å bruke under sending (PC, Mac, Nettbrett eller Mobil).

Link til selve Zoom-sendingen, får du tilsendt før kurset starter. 

Mer praktisk info:

Ha vann/drikke, kaffe/te og hva annet du måtte behøve, tilgjengelig, samt notatbok og penn. Sørg for at du sitter mest mulig uforstyrret i løpet av sendingen, mikrofonen holdes av, settes på ved behov. Det er fint om du har kamera på, så vi alle ser hverandre. 

En flott utførlig norsk manual er inkludert i kursavgiften og sendes deg i posten, den engelske manualer får du tilsendt som PDF-fil.

Kursavgift: Se aktivt arrangement. Inkl. 1 gratis personlig 1 til 1 coachingtime med meg, verdi kr 880,- som en oppfølging etter kurset. Depositum betales ved påmelding og kursavgift innbetales før kursstart. Fakturaer med forfallsdato sendes i separat mail.  Betaling kan deles opp. 

Repetisjon: Forutsetter at man har gått kurset hos en sertifisert instruktør i løpet av de siste 4 år. Det å repetere et kurs, kan være nyttig og lærerikt. Ingen kurs er like, da den enkelte deltager bidrar til kursets energi. Du vil sannsynligvis være mentalt på et annet sted i dag, enn sist du deltok på kurs, så du vil kunne tilegne deg helt ny informasjon nå, som du kanskje ikke var klar for sist. Jeg har selv repetert alle Thetakurs jeg har gått og hatt stor nytte av det. 

Les mer om ThetaHealing og alt jeg som instruktør har å tilby deg, på min nettside

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg!

Berit Höflacher

ThetaHealer Master & Instruktør

Spirituell Veileder, Medium, Dyretolk

Booking

 • Sommertilbud (frist 8. juli)

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 4 440,00
  Salget ble avsluttet
 • Basic DNA Online 2023

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 4 880,00
  Salget ble avsluttet
 • Repetisjon Basic DNA 2023

  Grunnkurs i ThetaHealing Basic DNA

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page