top of page
Dig Deeper
Dig Deeper

lør. 05. nov.

|

Villa Solgull ved Mjøsa

Dig Deeper

Bli en mester til å grave raskt ned til roten - The Bottom belief - av blokkeringene dine ved hjelp av 8 smarte og effektive spørreteknikker!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

05. nov. 2022, 09:00 – 06. nov. 2022, 17:00

Villa Solgull ved Mjøsa, Strandvegen 172, 2316 Hamar, Norge

Om kurset

Er du klar for å bevege deg dypere inn i ThetaHealingens magiske verden? Har du lyst å øve deg opp til å bli en dyktig Intuitiv Coach? Enten som selvhjelp og/eller for å hjelpe andre.

Bli en mester til å grave raskt ned til roten av blokkeringene dine med 8 smarte og effektive spørreteknikker!

ThetaHealing Dig Deeper kurset graver seg ned i dybden ved hjelp av de 8 smarte  Theta-spørreteknikkene som du så vidt fikk en smakebit av på Basic DNA og lærte litt mer om på Advanced DNA.

Still klienten noen få spørsmål og vips så har du avslørt "The bottom belief", den nederste "mursteinen" som er triggeren til dagens utfordringer. Følelser, trosmønster og traumer som du finner i roten av problemet, heales med Skaperens veiledning og du vil se at hele følelsesmønsteret rakner kjapt og effektiv og nåtidens utfordring oppleves rolig, harmonisk og uproblematisk.  

Du vil fortsette å trene opp mestringsfølelsen i det å gjøre intuitive avlesninger (Reading) av dine medelever. Det blir fullt fokus på de viktigste årsakene til at man kan oppleve utfordringer i hverdagen. Du skal lære å finne fram til frykter, sinne og harme, avsløre hva som ligger bakenfor sykdommer man ikke blir kvitt, og hvorfor blokkerer du fra å manifestere? Du vil få lære å kartlegge mer tydelig om problemet er genetisk og ligger i familiemønster i ditt DNA, om det kommer fra det grunnleggende eller historiske nivået (tidligere liv) eller om du er påvirket av den kollektive bevisstheten, og vi skal se mer på "Det umulige".

Det blir meditasjoner, demo og praktiske øvelser i løpet av 2 hele dager, der vi systematisk tar for oss tema for tema.

Kurset vil kunne gi deg et sterkt fundament av elementær kunnskap, forståelse og gode spørreteknikker innen ThetaHealing. Du blir sertifisert internasjonalt g kurset danner grunnlag for alle videre kurs og Masterklasser innenfor ThetaHealing.

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNA og  Advanced DNA hos en autorisert instruktør.

En eventuell rabatt trekkes vil bli trukket fra ved fakturering.

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Booking

 • Dig Deeper Hamar 5.-6. nov 22

  Dig Deeper, Villa Solgull, Hamar 5.-6. november 2022. Fordypningskurs i ThetaHealing spørreteknikker.

  kr 4 440,00
  Salget ble avsluttet
 • Dig Deeper Repetisjon

  Dig Deeper Fordypningskurs i ThetaHealing spørreteknikker. Hamar, Villa Solgull, 5.-6. november 2022. Repetisjon.

  kr 550,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page