top of page
Dig Deeper
Dig Deeper

lør. 20. juli

|

ZOOM

Dig Deeper

Bli en mester til å grave raskt ned til roten - The Bottom belief - av blokkeringene dine ved hjelp av 8 smarte og effektive spørreteknikker!

Tid og sted

20. juli 2024, 09:00 – 21. juli 2024, 17:00

ZOOM

Om kurset

Er du klar for å bevege deg dypere inn i ThetaHealingens magiske verden? Har du lyst å øve deg opp til å bli en dyktig Intuitiv Coach? Enten som selvhjelp og/eller for å hjelpe andre. Bli en mester til å grave raskt ned til roten av blokkeringene dine med 8 smarte og effektive spørreteknikker!

Husk påmelding senest 1 uke i forkant, så får du manualen i posten før vi starter!

ThetaHealing Dig Deeper kurset graver seg ned i dybden ved hjelp av de 8 smarte  Theta-spørreteknikkene som du så vidt fikk en smakebit av på Basic DNA og lærte litt mer om på Advanced DNA.

Still klienten noen få spørsmål og vips så har du avslørt "The bottom belief", den nederste "mursteinen" som er triggeren til dagens utfordringer. Følelser, trosmønster og traumer som du finner i roten av problemet, heales med Skaperens veiledning og du vil se at hele følelsesmønsteret rakner kjapt og effektiv og nåtidens utfordring oppleves rolig, harmonisk og uproblematisk.  

Du vil fortsette å trene opp mestringsfølelsen i det å gjøre intuitive avlesninger (Reading) av dine medelever. Det blir fullt fokus på de viktigste årsakene til at man kan oppleve utfordringer i hverdagen. Du skal lære å finne fram til frykter, sinne og harme, avsløre hva som ligger bakenfor sykdommer man ikke blir kvitt, og hvorfor blokkerer du fra å manifestere? Du vil få lære å kartlegge mer tydelig om problemet er genetisk og ligger i familiemønster i ditt DNA, om det kommer fra det grunnleggende eller historiske nivået (tidligere liv) eller om du er påvirket av den kollektive bevisstheten, og vi skal se mer på "Det umulige".

Det blir meditasjoner, demo og praktiske øvelser i løpet av 2 hele dager, der vi systematisk tar for oss tema for tema.

Kurset vil kunne gi deg et sterkt fundament av elementær kunnskap, forståelse og gode spørreteknikker innen ThetaHealing. Du blir sertifisert internasjonalt og kurset danner grunnlag for alle videre kurs og Masterklasser innenfor ThetaHealing.

Pris: Hvis du har gått Basic DNA og Advanced DNA hos Berit tidligere, så får du 20% rabatt på dette 3. kurset. Rabatten trekkes fra på faktura.

PRAKTISK INFO

Dag 1: kl 9-18 / Dag 2: kl 9-17. Zoomlink sendes deg sammen med bekreftelsesmailen. Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil). Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov. Legg fram notatbok, penn, drikke og hva annet du måtte behøve under kurset. Kamera skal være på mest mulig, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for å få en bedre connection oss alle i mellom.

Manual:

Norsk manual inngår i kurset. Manualen sendes deg i posten før kurset. Hvis den ikke kommer fram i tide, vil du få tilsendt PDF-fil med den originale engelske teksten. 

Repetere kurs? Hvis du har gått kurset tidligere hos Intuitiv-Coaching (Berit), i løpet av de siste 5 årene, kan du repetere hele kurset for kun kr 550,- hos meg. Den nyeste manualen må ev. kjøpes i tillegg, hvis du ikke har den fra før, kr 75,-. Når du repeterer må du beregne at nye deltagere blir prioritert ved "demo" og under øvelser 2 og 2, dersom det er ulikt antall deltagere. Repetisjon kan være gull verd, da du er på et nytt sted og klar for å håndtere kunnskapen på en ny måte.

Forutsetning for kurset: Gjennomført Basic DNA og  Advanced DNA hos en autorisert instruktør.

Spørsmål? Dersom du er usikker på om dette kurset er egnet for deg, eller du har andre spørsmål om dette eller andre kurs, så bestill gjerne en 20 minutters uforpliktende gratis samtale med meg, der jeg vil svare på dine spørsmål.

Booking

 • Dig Deeper

  Salget avsluttes: 19. juli, 22:00

  Dig Deeper - Fordypningskurs i ThetaHealing spørreteknikker.

  kr 4 440,00
 • Dig Deeper Repetisjon

  Salget avsluttes: 19. juli, 22:00

  Repetisjon forutsetter at du har gått dette kurset tidligere hos en sertifisert instruktør.

  kr 550,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page