top of page
Sjelfull Aften i Lørenskog
Sjelfull Aften i Lørenskog

tir. 07. nov.

|

Power You Hjerterom 5. etg. Helsebygget

Sjelfull Aften i Lørenskog

11 stoler står klare til å ta imot de første sjelene som føler seg dratt mot våre spirituelle sirkler i Lørenskog. Her vil du kunne møte likesinnede i trygge omgivelser.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

07. nov. 2023, 18:00 – 20:00

Power You Hjerterom 5. etg. Helsebygget, Skårersletta 18, 1473 Lørenskog, Norge

Om kurset

Påmelding innen kl 12 den 6. november. Kr 300,- 

Vippses til #774003 og sikrer din plass.

11 stoler står klare til å ta imot de første sjelene som føler seg dratt mot våre spirituelle sirkler i Lørenskog. Her vil du kunne være tilstede i deg selv sammen med likesinnede i trygge omgivelser, der alle blir ivaretatt. 

Møt gjerne fra kl 17.45, for en tekopp og mingling. 

Sirkelen starter presis kl 18 med en liten intro og meditasjon. Alle får trekke hvert sitt kort med fine budskap, som vi så leser intuitivt i fellesskap. Det blir enkle intuisjonsøvelser og til slutt vil Berit være tilgjengelig for å svare på spørsmål innen sitt fagfelt, den tiden som er igjen. Vi avslutter ca. kl 20.

Ta gjerne med innesko, ekstra sokker og et teppe, hvis du har lett for å bli frossen. Temperaturen kan svinge når vi omgis med energier. 

Dette er aller første gang vi arrangerer en slik Sjelfull Aften i Lørenskog. Tema for kveldene vil variere fra gang til gang, etter hvem som leder arrangementet. 

Intensjonen vår er å skape et rom for hjertegode fellesskap, der vi er tilstede med vår åndelige bevissthet, utvikler dypere innsikter, deler kunnskap og møter likesinnede.

Sjelfull Aften 7. November ledes av: Intuitiv-Coaching.no v/Berit Höflacher. Berit jobber selvstendig som Thetahealer & Instruktør, Medium og Dyretolk. 

Neste mulighet: 22.11 og 12.12. Ledes av Silja Irene Kaldhol og Audhild Bøe.

STED: Power You Hjerterommet i 5. etasje i Helsebygget, Skårersletta 18 i Lørenskog, ved Metrosenteret. En kort kjøretur fra Oslogrensa (gratis parkering i 3 timer) eller buss til Lørenskog Sentrum (bra kollektivtilbud). 

Booking

  • Sjelfull Aften

    Vi åpner kl 17.45 og starter presis kl 18.00. Varighet ca. 2 timer. 5. etasje. Gratis parkering i 3 timer.

    kr 300,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page